ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 39594 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Recepcija Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Predvorje Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao Centar Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao Centar Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazen
Područje Zaljev Marina Broj soba: 575
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5195recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (5195)
Razvrstati po:
Ainul A. Grupe Singapore, 25. siječnja 2015.
We enjoyed our 1 night staycation!

Location, location, and very clean room
9,3
Syahidah Y. Parovi Singapore, 18. siječnja 2015.
Everything was perfect

truly a 5 star hotel
10
staffs were really pleasant. Rooms were exceptionally comfortable and clean. The restaurants are fantastic
Akram A. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 18. siječnja 2015.
Room service

Food, restaurant staff and valet service
8
All went well untill housekeeping cant speak simple english when my mum asked for additional foam bath which they dont understand at all...and the one housekeeping operator not friendly at all.... The rest was a pleasant experience to celebrate my birthday at Marina Mandarin with my family!.... Thank you!
Hamidah M. Solo putnici Brunei Darussalam, 18. siječnja 2015.
Excellent location

Location location location!
9,7
I enjoyed my stay in Marina, its conveniently located next to the Malls and only a stop away to Orchard. Staff are excellent, rooms are comfortable. Only fallback is the pool, thought it could do a better view of the Bay
Chin-Han Y. Parovi New Zealand, 16. siječnja 2015.
Great location, excellent rooms, pricey

location, room quality, friendliness of staff
9
Great! The staff were amazing, the rooms were superb and spacious, but it is expected given the price.
Adam G. Solo putnici United Kingdom, 12. siječnja 2015.
Marina Mandarin Singapore

1. The location of the hotel. 2. The staff were excellent. 3. The facilities were as expected of a 5 Star Hotel
10
I was pleasantly surprised when I arrived. The room was superb and the bed as comfortable as any! The views from my room were exceptional.
Jod E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. siječnja 2015.
OK for a 5-star hotel

location, room condition, cleanliness
7
Jonathan F. Parovi Australia, 10. siječnja 2015.
Good hotel but just a little stark

Location, breakfast buffet, staff
8
This a good hotel and very well located. The breakfast buffet was very good and the staff helpful. It is only a small matter and perhaps things are being currently revamped, but I found the giant interior of hotel to be a bit stark, dark and foreboding. Had all the trailing plants that seemed to be growing from the internal balconies been fully grown, maybe it would have been less cold and lifeless. As it was it just seemed very big and lifeless.
Peetre E. Poslovni putnici Australia, 9. siječnja 2015.
A recent visit

Location price cleanliness
9
Can't go past the location and value
Azeleta M. Poslovni putnici Malaysia, 6. siječnja 2015.
good

location,room,food
8
Great

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingapurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RecepcijaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - PredvorjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao CentarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao CentarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Dvorana za fitnessMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Plesna dvoranaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A02