ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 39594 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Recepcija Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Predvorje Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao Centar Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao Centar Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazen
Područje Zaljev Marina Broj soba: 575
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5079recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (5079)
Razvrstati po:
Roziani I. Parovi Malaysia, 16. prosinca 2014.
Awesome escapade

the lounge set up and the room view were really great especially at night.
9
It was really a nice stay for me or else i wouldn't have stayed again. I would come again next time if i manage to get the pre christmas offer inclusive of breakfast
Pei C. Parovi Singapore, 16. prosinca 2014.
Harbour View

Food, Viewing and Cleaniness
9,7
wonderful stay. It was lucky that the staff suggest us to upgrade the room to Harbour view room by SGD50. From the hotel, it was really good viewing especially at night.
Shiang L. Parovi Malaysia, 16. prosinca 2014.
Is great overall

Clean, nice , staff is nice
7,7
The staff is ok and environment is great
Muliyadi H. Parovi Singapore, 15. prosinca 2014.
great hotel bt so old style

aquamarine
7,7
Great
Mei T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. prosinca 2014.
review of marina mandarin hotel

room service is good.
7
Aishah A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. prosinca 2014.
Awesome hotel

Breakfast was awesome, room view was fantastic and staff were friendly
10
Overall satisfied
Mohamad S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. prosinca 2014.
Awesome view from the hotel

Great breakfast, friendly staff and comfortable room
10
My kids and I enjoyed our stay so much. The kids wants to be back again and I can't blame them. The hotel is really perfect.
Beng T. Poslovni putnici Malaysia, 12. prosinca 2014.
Unique Experience Visit

Efficiency and everything works
8,3
Quite a pleasant stay. Was most impressed by the staff's efficiency in helping to locate my briefcase which was left behind in a cab I took from the hotel. Working with limited information, the staff were able to not only find the driver but got her to deliver back my briefcase with all the content intact. Very well done indeed!!!
Dr D. Poslovni putnici Germany, 11. prosinca 2014.
All fine

Service, location, refurbished rooms
9
Graeme G. Poslovni putnici Australia, 11. prosinca 2014.
Marina Mandarin Review

Location, staff were great, ?
6,3
A nice Hotel but over rated, the room I stayed in had been refurbished and rather than replace the bath they had painted it, some of the paint near the plug hole had lifted. The shower had originally been fitted with marble or imitation marble tiles which were porous. over time those pores in the tiles had become filled with mould, now rather than replace the tiles they had painted over them and of course the mould had started to push its way through the new paint with flaking evident.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingapurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RecepcijaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - PredvorjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao CentarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao CentarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Dvorana za fitnessMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Plesna dvoranaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3B06