Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 39594 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Recepcija Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Predvorje Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao Centar Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao Centar Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazen
Područje Zaljev Marina Broj soba: 575
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5402recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (5402)
Razvrstati po:
Michael H. Parovi United States of America, 27. lipnja 2015.
Beyond Belief

Room,location,view
9,7
Excellent service from check-in to Check-out
Wing K. Solo putnici United Kingdom, 22. lipnja 2015.
great service

service, location and pool
10
loving it~even the hotel room wasn't as nice as expected but the location ia right above marina square
Kah B. Parovi Singapore, 21. lipnja 2015.
Marina Mandarin Singapore Hotel
8,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Hendra M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. lipnja 2015.
Nice Hotel

The room great, the clean and the location
8
im looking in agoda..
Nutthida T. Poslovni putnici Thailand, 16. lipnja 2015.
good location

location nice room comfortable
9
its was great to stayed there
Nur A. Parovi Singapore, 16. lipnja 2015.
Awesome Staycation

Friendly staff, good location, nice breakfast
7,7
My husband and I had a short staycation for 2 nights. We were greeted by a friendly staff who checked us in. We requested for a Marina Bay view but was told we had to pay additional amount. However, the staff managed to gave us a free upgrade to executive deluxe and we were more than happy. In addition, we were surprised by a complimentary birthday cake as we celebrated my husband's birthday. Overall, it was a well-deserved staycation and looking forward to upcoming stays in the future.
Ruel E. Parovi Philippines, 14. lipnja 2015.
Very good hotel, clean, nice ambiance, good loc.

Locaton, room, price
9,7
Very good experience
Rashid A. Poslovni putnici United Arab Emirates, 14. lipnja 2015.
Comfy

Location, staff and breakfast
9
Very good location and comfy room, the breakfast was perfect, I liked my stay
Pimonrat R. Obitelji sa malom djecom Thailand, 13. lipnja 2015.
2nd time with Marina Mandarin

Good location, Size of Room, Good Services
8
Nice to be hear as I visited Singapore this time with my 2 years old son and the location is closed to MRT very convenience to connect to the supermarket and any other interesting points.
Raymond R. Grupe Australia, 12. lipnja 2015.
Review

Location, staff and food
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingapurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RecepcijaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - PredvorjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao CentarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao CentarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Dvorana za fitnessMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Plesna dvoranaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07