ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 39594 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Balkon/terasa Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Predvorje Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Predvorje Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Predvorje Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Kafić Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastanke
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazen Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Dvorana za fitness Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastanke Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Okružje Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazen
Područje Zaljev Marina Broj soba: 575
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 4812recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (4812)
Razvrstati po:
Michael O. Parovi United Kingdom, 21. srpnja 2014.
short-term stay

The suite was very comfortable and well appointed. The Check-in process was swift and efficient. The location close to the city was very convenient.
8,7
Our stay was very pleasant although I was under the impression I had booked a suite with a view of the Marina Bay, which was the main reason I chose this hotel. The view we had could be described as city view but it was uninteresting so we didn't use the balcony at all. The 21st floor Meritus Lounge was comfortable but limited in choice of food so we used the buffet on the main floor during our stay. Even so, I would recommend this hotel for weekend stays to anyone.
Qi Z. Grupe Singapore, 20. srpnja 2014.
Unpleasant

Location, food
4,7
Unpleasant! The room was blackout and later we found the toothbrush was no wrapper which it is suspected to be a used toothbrush! !! Quite disgusting.
Kwok C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. srpnja 2014.
Convenient and comfortable

Convenient to public transport, easy to get food, comfortable room
7,7
Overall is good, staff are helpful, rooms are clean and comfortable
Kwok C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. srpnja 2014.
Convenient and comfortable

Convenient to public transport, easy to get food, comfortable room
7,7
Overall is good, staff are helpful, rooms are clean and comfortable
Kwok C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. srpnja 2014.
Convenient and comfortable

Convenient to public transport, easy to get food, comfortable room
7,7
Overall is good, staff are helpful, rooms are clean and comfortable
Shuli H. Poslovni putnici Singapore, 20. srpnja 2014.
Very Comfy Room and clean !

Comfort, Location, Clean
8
This is my 5-6th time staying here at Marina Mandarin. The room was clean, comfy, spacious. Swimming pool on 5th floor was good too. Beer at the pool bar had 50% during happy hour. I enjoyed my stay each time I stay there. Will definitely come back to this hotel again!
Ma C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. srpnja 2014.
Our stay was enjoyable

Location, Friendly staff, Spacious rooms
9
Our stay was great. We just stayed for 1 night but we enjoyed it. Very accommodating staffs and very courteous. Very convenient as it is near shopping area and restaurants.
Mario H. Parovi France, 18. srpnja 2014.
Nicely located

Location,location location
7,7
We had a good stay, the location was very convenient for access to shopping areas and food and entertainment
Junho C. Poslovni putnici South Korea, 17. srpnja 2014.
It was best hotel in Singapore

Room, Building, Service
10
Its very near to suntec and lots of things to do since connected with Marina Mall
Junho C. Poslovni putnici South Korea, 17. srpnja 2014.
All was perfact and fantastic

Room,Service,location
10
Connected with mall and many other facilities so it was quite convinent.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingapurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Balkon/terasaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - PredvorjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - PredvorjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - PredvorjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - KafićMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastankeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Dvorana za fitnessMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastankeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - OkružjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazen


AS-AGWEB-3A05