Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 39594 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Recepcija Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Predvorje Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao Centar Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao Centar Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazen
Područje Zaljev Marina Broj soba: 575
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5483recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (5483)
Razvrstati po:
Yan P. Poslovni putnici Hong Kong, 18. kolovoza 2015.
Good business stay

Location, restaurant, room
7,7
Prijavi ovu recenziju
Mary G. Parovi Australia, 17. kolovoza 2015.
Great Hotel in a good location

Pool, location, friendly helpful staff.
9,7
Our stay at the hotel was great. Beautiful hotel, very clean, helpful staff, great pool, comfortable room and good location.
Prijavi ovu recenziju
Roger G. Parovi New Zealand, 17. kolovoza 2015.
Awesome location

Location, cleanliness, comofortable
8
We thoroughly enjoyed our stay, no issues
Prijavi ovu recenziju
Roy C. Poslovni putnici Singapore, 17. kolovoza 2015.
Excellent location

Location & staff performance
7,3
Consider a short stay with marina mandarin for just 1 day. Location is great but the rooms are very small, with suntec, marina and esplande shopping mall with walk distances. Other than that i think i would consider taking other hotel with the prices offered. Nevertheless it a great stay.
Prijavi ovu recenziju
Roy C. Poslovni putnici Singapore, 17. kolovoza 2015.
Great location

Location, food and shopping
7,3
Consider a short stay with marina mandarin for just 1 day. Location is great but the rooms are very small, with suntec, marina and esplande shopping mall with walk distances. Other than that i think i would consider taking other hotel with the prices offered. Nevertheless it a great stay.
Prijavi ovu recenziju
Priissa L. Poslovni putnici Malaysia, 15. kolovoza 2015.
Overrated

Clean & grand
5,7
The toilet too small & hot water not hot enought.
Prijavi ovu recenziju
Ling H. Parovi China, 9. kolovoza 2015.
A good 5 star hotel at great location

Location, View,
8,3
Prijavi ovu recenziju
Morita K. Obitelji sa odraslom djecom Japan, 9. kolovoza 2015.
Good enough hotel

We could enter the room earlier time. There is shopping mall next-door, so as to go shopping without umbrella. It's placed in most popular Marina Bay area.
6,7
We stayed during Singapore Celebration weekends. We felt noise from outside till midnight. Food in morning buffet were nice and tasty, Night bar at lobby was cosy with good music. However price were quite expensive.
Prijavi ovu recenziju
Chan C. Parovi China, 7. kolovoza 2015.
Everything ok

Location is really near to station, clean and good view
7,7
Room is quite small and noisy,can hear the music outside.
Prijavi ovu recenziju
Chee K. Solo putnici Singapore, 7. kolovoza 2015.
comfortable stay

location, cleaniness, friendly staff
8,3
Nice n warming.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingapurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RecepcijaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - PredvorjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao CentarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao CentarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Dvorana za fitnessMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Plesna dvoranaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06