ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 39594 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Recepcija Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Predvorje Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao Centar Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao Centar Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazen
Područje Zaljev Marina Broj soba: 575
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5324recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (5324)
Razvrstati po:
Benny T. Poslovni putnici Malaysia, 15. travnja 2015.
good location, connected to a shopping mall

shopping mall, good wifi
7
One of the housekeeper is stingy in giving cooff n tea
Torben B. Poslovni putnici Germany, 12. travnja 2015.
Just ok

Near SUNTEC for conference
6
Hotel is little out-dated. Breakfast was included and ok. Internet was fast and good. Rooms need maintenance with ceiling lights hanging on the wire in the bathroom.
Chae E. Poslovni putnici South Korea, 12. travnja 2015.
3 sleepless nights

Location and view
7
I booked at Marina Mandarin because it was one of the closest hotel to Suntec City Convention Center. Receptionists were very pleasant and friendly upon check-in and when I walked into my room I was satisfied with the room size and amenities. When I came back to the room at night I could hear the band singing from the bar next to the hotel plus all the construction noises around the area. I initially thought I hadn't closed the balcony door properly so I checked the door but apparently the door didn't have any soundproofing and it was just a simple aluminium door which I haven't seen in any of the 5-star hotels. First impression was great but left disappointed.
Siti S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 11. travnja 2015.
awesome

friendly staff, hassle free & convenience
10
Siti S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 11. travnja 2015.
awesome

friendly staff, hassle free & convenience
10
Kristian H. Parovi Indonesia, 10. travnja 2015.
Hotel its good

Interior,exterior,and staff
8
Good,fun
Nur S. Parovi Singapore, 8. travnja 2015.
Nice view. Good for staycation. Especially couples

View. Bed. And toilet.
7,7
It was great. I was there for staycation with my partner and had a great time.
Kajiro Y. Solo putnici Japan, 8. travnja 2015.
Good value for money, service quality is just ok

price, location, cleaness
6,7
Overall it is a good value for money in terms of room quality, facility, and location. The pity is the service quality. I asked for the internet cable at the concierge. He just insisted it is in a black box which does not exist. As I told him there is no such box, then he sighed and hangup the call before I did. Later on, one of his staff came to my room to check, very rude attitude with a big smell of smoking. hardware was good, but softskill is far behind.
N A. Parovi Malaysia, 6. travnja 2015.
Nice view

view, location, friendly staff
8,3
it was a pleasant stay. Awesome view of mbs
Miguel A. Poslovni putnici Philippines, 6. travnja 2015.
Reasonably priced.

Perfect Location n
8
Wonderful, although the floor i stayed in was not fully renovated yet. (7th)

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingapurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RecepcijaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - PredvorjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao CentarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao CentarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Dvorana za fitnessMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Plesna dvoranaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3B04