Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Maritim Berlin Hotel

Stauffenbergstrasse 26, Tiergarten, Berlin, Njemačka 10785

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 85recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (85)
Razvrstati po:
Sam B. Parovi United Kingdom, 6. studenog 2015.
Great stay at the Maritim

Spa, Bar, staff
10
Prijavi ovu recenziju
Peter D. Poslovni putnici Belgium, 5. studenog 2015.
elegant, clean and comfortable hotel

elegant, clean and comfortable hotel
9,3
The staff were eager to cater to every need and delivered on their promises. Perfect service with a great hotel, that is very classy and luxurious.
Prijavi ovu recenziju
Marius O. Solo putnici Canada, 25. listopada 2015.
Commendable

Good convention facility, not too large, walking distance to Potsdamer Platz
9,7
Better than expected. Attended a function with 740 delegates; It never felt overcrowded and the service despite so many people in attendance was excellent.
Prijavi ovu recenziju
Ian L. Poslovni putnici United Kingdom, 6. listopada 2015.
Nice Hotel

Room was good, location great,breakfast buffet very good
8
It was all good except for one thing which seriously upset me . My room 3121 was above a courtyard from where the delivery lorries come and go. I was woken at 0600 hours by a horrendous noise and this went on intermittently untill 0730 when I have to get up anyway !
Prijavi ovu recenziju
Rosalind M. Poslovni putnici Australia, 2. listopada 2015.
Memorable Berlin

breakfast, position, large rooms
9
Very good as the room was large and the staff were helpful. The location was fantastic-it provided access to the Tiergarten for lengthy walks to the Victory monument and the Soviet Memorial and the many other great locations such as the Bundestag, the Jewish memorial, the Sini and Roma memorial (quite moving),the Brandenburg gate, and the most remarkable perhaps of all The Topography of Terror monument and museum-not to be missed. The Sony Centre was nearby as was the Church "St Matthews"-near the art galleries, the church where the German pastors Dietrich Bonhoeffer and Rienhold Niemoller were ordained. This Hotel is well placed.
Prijavi ovu recenziju
Wenya L. Obitelji sa malom djecom China, 11. kolovoza 2015.
recommend

breakfast, service and quiet
9,3
Nice hotel, good service and kind person
Prijavi ovu recenziju
Huangchung C. Solo putnici Taiwan, 24. lipnja 2015.
Comfortable

Room is good~
8,7
Prijavi ovu recenziju
Lai P. Solo putnici Hong Kong, 22. svibnja 2015.
clean comfortable good service

clean and comfortable good service
7,7
comfortable clean and good service
Prijavi ovu recenziju
Angel K. Parovi Netherlands, 17. svibnja 2015.
Enjoyed my stay in this hotel and city

Great suite, nice pool and bar
7,3
I did not had breakfast as I founf it too expensive for the small food i need in the morning. I also did not take dinner in the hotel, so can not judge.
Prijavi ovu recenziju
Dinesh V. Poslovni putnici India, 15. travnja 2015.
Will not stay again.

Room size, Bathroom size, Breakfast.
7,3
Likes: Room size, Bathroom size, Breakfast, Staff was friendly, Hotel was clean. Dislikes: No fett content mentioned on the milk in the breakfast room, only one type of milk, T.V. in the room must be 30 years old, big fat box t.v. which is not aligned in the center of the bed, Reqeusted room next o the lift, but they gave me almost end of the corridor, cheap toiletries in the bathroom, the main towel was tooooooo small and cheap quality.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Maritim Berlin Hotel BerlinMaritim Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotelaMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - PredvorjeMaritim Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotelaMaritim Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotelaMaritim Berlin Hotel Berlin - PredvorjeMaritim Berlin Hotel Berlin - PredvorjeMaritim Berlin Hotel Berlin - PredvorjeMaritim Berlin Hotel Berlin - RestoranMaritim Berlin Hotel Berlin - RecepcijaMaritim Berlin Hotel Berlin - Hrana i pićeMaritim Berlin Hotel Berlin - RestoranMaritim Berlin Hotel Berlin - RestoranMaritim Berlin Hotel Berlin - RestoranMaritim Berlin Hotel Berlin - RestoranMaritim Berlin Hotel Berlin - Balkon/terasaMaritim Berlin Hotel Berlin - Pub/salonMaritim Berlin Hotel Berlin - Pub/salonMaritim Berlin Hotel Berlin - BazenMaritim Berlin Hotel Berlin - BazenMaritim Berlin Hotel Berlin - BazenMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - Rekreacijski sadržajiMaritim Berlin Hotel Berlin - Dvorana za fitnessMaritim Berlin Hotel Berlin - Rekreacijski sadržajiMaritim Berlin Hotel Berlin - BazenMaritim Berlin Hotel Berlin - Luksuzni salonMaritim Berlin Hotel Berlin - Luksuzni salonMaritim Berlin Hotel Berlin - Obližnje atrakcijeMaritim Berlin Hotel Berlin - Obližnje atrakcijeMaritim Berlin Hotel Berlin - Obližnje atrakcijeMaritim Berlin Hotel Berlin - Obližnje atrakcijeMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartmanMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartmanMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartmanMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartmanMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartmanMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartmanMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - KupaonicaMaritim Berlin Hotel Berlin - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07