Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Maritim Berlin Hotel

Stauffenbergstrasse 26, Tiergarten, Berlin, Njemačka 10785 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Maritim Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotela Maritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke Maritim Berlin Hotel Berlin - Predvorje Maritim Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotela Maritim Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotela Maritim Berlin Hotel Berlin - Predvorje Maritim Berlin Hotel Berlin - Predvorje Maritim Berlin Hotel Berlin - Predvorje Maritim Berlin Hotel Berlin - Restoran Maritim Berlin Hotel Berlin - Recepcija Maritim Berlin Hotel Berlin - Hrana i piće Maritim Berlin Hotel Berlin - Restoran Maritim Berlin Hotel Berlin - Restoran Maritim Berlin Hotel Berlin - Restoran Maritim Berlin Hotel Berlin - Restoran Maritim Berlin Hotel Berlin - Balkon/terasa
Maritim Berlin Hotel Berlin - Pub/salon Maritim Berlin Hotel Berlin - Pub/salon Maritim Berlin Hotel Berlin - Bazen Maritim Berlin Hotel Berlin - Bazen Maritim Berlin Hotel Berlin - Bazen Maritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke Maritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke Maritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke Maritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke Maritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke Maritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke Maritim Berlin Hotel Berlin - Rekreacijski sadržaji
Područje Tiergarten Broj soba: 505
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 53recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (53)
Razvrstati po:
Huangchung C. Solo putnici Taiwan, 24. lipnja 2015.
Comfortable

Room is good~
8,7
Lai P. Solo putnici Hong Kong, 22. svibnja 2015.
clean comfortable good service

clean and comfortable good service
7,7
comfortable clean and good service
Angel K. Parovi Netherlands, 17. svibnja 2015.
Enjoyed my stay in this hotel and city

Great suite, nice pool and bar
7,3
I did not had breakfast as I founf it too expensive for the small food i need in the morning. I also did not take dinner in the hotel, so can not judge.
Dinesh V. Poslovni putnici India, 15. travnja 2015.
Will not stay again.

Room size, Bathroom size, Breakfast.
7,3
Likes: Room size, Bathroom size, Breakfast, Staff was friendly, Hotel was clean. Dislikes: No fett content mentioned on the milk in the breakfast room, only one type of milk, T.V. in the room must be 30 years old, big fat box t.v. which is not aligned in the center of the bed, Reqeusted room next o the lift, but they gave me almost end of the corridor, cheap toiletries in the bathroom, the main towel was tooooooo small and cheap quality.
Alvin P. Parovi Singapore, 30. studenog 2014.
Mediocre at best

Clean rooms, heated bathroom
4,3
The hotel is at least a fifteen minute walk to major attractions and basic amenities e.g. supermarkets. There are no amenities near the hotel. Room was underheated given it was winter. When the issue was raised, I was asked to just turn down the fan. Mattresses and pillows were too soft.
Taro Y. Poslovni putnici Japan, 1. kolovoza 2014.
Reliable hotel

Quality of the room, cleanliness of the room, facility of the meeting rooms
8,3
Mostly fine. I got into trouble twice for the safe box. The first time, I made wrong operation because the guide letter was in the box iteself and I could not see it. The second time, the buttery of lock motor became week and could not be unlocked. In both cases hotel staffs came quickly upon my call and fix the problem at once. That was really fine, and I learned how to fix the safe box.
Phil-Am J. Parovi Philippines, 4. srpnja 2014.
Strategically located in the heart of Berlin.

Centrally located and Breakfast is superb.
10
It was a nice hotel with value for money and is centrally located to any tourist attractions. Breakfast is superb!
Thanyalak T. Poslovni putnici Netherlands, 22. lipnja 2014.
Great hotel woth great service.

Great locationExperienced and friendly personelVery clean
9
Great hotel, friendly staff and very clean. I was there for a conference. All was well organized.
Arabinda S. Solo putnici United Kingdom, 18. listopada 2013.
Good value for money

clean rooms, attentive staff and good food
8,7
The check in was swift and effortless. The room was very well decorated and clean. Although a kettle and ironing equipments were not in the room, those were made available as soon as asked for. The staff were very helpful and attentive. I would be very happy to return.
Ashok R. Solo putnici Netherlands, 4. srpnja 2013.
very comfortable staying in this hotel

international atmosphere, nice rooms, quite room
7,7
i stayed for 1 night in this hotel and i must say the room was very quite and nice. Also the bathroom was big. Very nice personnal to help you with bagage. Fast Internet is charged.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Maritim Berlin Hotel BerlinMaritim Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotelaMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - PredvorjeMaritim Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotelaMaritim Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotelaMaritim Berlin Hotel Berlin - PredvorjeMaritim Berlin Hotel Berlin - PredvorjeMaritim Berlin Hotel Berlin - PredvorjeMaritim Berlin Hotel Berlin - RestoranMaritim Berlin Hotel Berlin - RecepcijaMaritim Berlin Hotel Berlin - Hrana i pićeMaritim Berlin Hotel Berlin - RestoranMaritim Berlin Hotel Berlin - RestoranMaritim Berlin Hotel Berlin - RestoranMaritim Berlin Hotel Berlin - RestoranMaritim Berlin Hotel Berlin - Balkon/terasaMaritim Berlin Hotel Berlin - Pub/salonMaritim Berlin Hotel Berlin - Pub/salonMaritim Berlin Hotel Berlin - BazenMaritim Berlin Hotel Berlin - BazenMaritim Berlin Hotel Berlin - BazenMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - Rekreacijski sadržajiMaritim Berlin Hotel Berlin - Dvorana za fitnessMaritim Berlin Hotel Berlin - Rekreacijski sadržajiMaritim Berlin Hotel Berlin - BazenMaritim Berlin Hotel Berlin - Luksuzni salonMaritim Berlin Hotel Berlin - Luksuzni salonMaritim Berlin Hotel Berlin - Obližnje atrakcijeMaritim Berlin Hotel Berlin - Obližnje atrakcijeMaritim Berlin Hotel Berlin - Obližnje atrakcijeMaritim Berlin Hotel Berlin - Obližnje atrakcijeMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartmanMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartmanMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartmanMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartmanMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartmanMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartmanMaritim Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMaritim Berlin Hotel Berlin - KupaonicaMaritim Berlin Hotel Berlin - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01