Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Maritim proArte Hotel Berlin

Friedrichstrasse 151, Mitte, Berlin, Njemačka 10117

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 76recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (76)
Razvrstati po:
Cesar F. Parovi United States of America, 28. rujna 2015.
Poor Customer Service

1. Location 2. Tourist Luggage Holding upon checkout 3. Allowed early check-in
5,3
It was an average experience. Location was adequate since we were doing the marathon. Rooms were average with very minimal ameneties - tube tv, no coffee maker, literally two towels, no microwave, and only one pillow. Entry into the rooms set off a very abnoxius buzzing. All of it was expected since it IS Europe. Lobby was nicer than the actual rooms. What made the overall experience very poor was the customer service - it was beyond unacceptable. The front desk staff was extremely awkward and uninviting. Every time we asked the simplest question, they seemed bothered that we asked. One person of note, "Marie," was the worst of all. Her nonverbals said "I don't want to help you" and she showed zero enthusiasm to assist. When we first approached the desk, there was no one waiting, yet the two customer service reps spent 5 minutes doing clerical work before acknowledging us. We have never felt so unwelcomed. As frequent travelers we try to be understanding to all hotel situation and struggles, but the one thing they can 100% control - customer service - is the deciding factor to us choosing a specific hotel chain again. For that sole reason, we will never stay at a Miriam again. The attitude of the staff is a reflection of management and the overall dedication of the hiring the right people. We've stayed in lesser quality hotels but will continue to stay because the staff was prompt, professional, enthusiastic, warm, and helpful. NOT the case at this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Yumi K. Poslovni putnici Japan, 7. rujna 2015.
Convenient hotel

location, location and location
7
Prijavi ovu recenziju
Samuel C. Solo putnici Israel, 6. rujna 2015.
Fine visit

Location, comfort, valu6
9,3
Prijavi ovu recenziju
Susan L. Grupe United Kingdom, 17. kolovoza 2015.
Superb hotel with excellent facilities and efficie

Location, staff, appointment of room
9,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Shannon T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. srpnja 2015.
Conveniently located and a comfortable stay

The room was cosy and has the basic amenities to make the stay are comfortable one. Staff were friendly and check-in and out was smooth. Location is a definite plus!
8,7
Prijavi ovu recenziju
Liliana C. Parovi Romania, 20. srpnja 2015.
hidden costs

position, personnel
3,7
The report price/quality not sustained, parking cost much too high and not mentioned in the presentation, breakfast too expensive. All in one, with the same money we could stay in a much better hotel of real 4 stars.
Prijavi ovu recenziju
Pavica S. Poslovni putnici United States of America, 19. srpnja 2015.
Great hotel and near everything you want to see in

Location, cleanness, great customer service
10
I really enjoyed it.
Prijavi ovu recenziju
Frank R. Poslovni putnici Germany, 8. lipnja 2015.
good place to rest

location location location
6
pleasant stay downtown
Prijavi ovu recenziju
Mahomed S. Parovi South Africa, 7. lipnja 2015.
Very poor hotel. No value for money
3,3
Very poor hotel . Basic in room not available. Over priced
Prijavi ovu recenziju
Kelly C. Solo putnici United States of America, 30. listopada 2014.
Great location

Location
5,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Maritim proArte Hotel Berlin BerlinMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Eksterijer hotelaMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Eksterijer hotelaMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - PredvorjeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - PredvorjeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - PredvorjeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - PredvorjeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - PredvorjeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RecepcijaMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RestoranMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RestoranMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RestoranMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RestoranMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RestoranMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RestoranMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RestoranMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Pub/salonMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - ApartmanMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - ApartmanMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - ApartmanMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - KupaonicaMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - KupaonicaMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - BazenMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - BazenMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Soba za sastankeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Soba za sastankeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Soba za sastankeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Soba za sastankeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Soba za sastankeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Pub/salonMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Obližnje atrakcijeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Obližnje atrakcijeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Obližnje atrakcijeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01