Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marks Inn Sapporo

Minami 8 Nishi 3, Chuo-ku, Susukino, Sapporo, Japan 064-0808 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Recepcija Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Predvorje Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Sadržaji Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Pogled Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Okružje Marks Inn Sapporo Sapporo - Okružje Marks Inn Sapporo Sapporo - Restoran
Marks Inn Sapporo Sapporo - Restoran Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Hrana i piće Marks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Restoran Marks Inn Sapporo Sapporo - Restoran Marks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Okružje Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela
Područje Susukino Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 339recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (339)
Razvrstati po:
Sundari S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 23. srpnja 2015.
good

cheap..clean..near subway station
6,7
melalui agoda
Kwan Y. Solo putnici Malaysia, 21. srpnja 2015.
Room is clean but poor air conditioning

Cleanliness
6,3
I went during summer, on some days when temperature outside is high, the room is stuffy even though AC was turned to 'high'. Room is clean and neat, it was 5 mins walk to nearest subway station. Would not recommend this hotel for summer unless you can't find anywhere else.
Chihyung L. Grupe Taiwan, 19. srpnja 2015.
very good

very good
9,3
very good
Chihyung L. Grupe Taiwan, 15. srpnja 2015.
very good

very good
9,3
very good
Kanokwan N. Grupe Thailand, 3. srpnja 2015.
Nice staff

Clean and nice staff
8,3
Good service
Sirinporn E. Grupe Thailand, 21. lipnja 2015.
Basic hotel with basic breakfast

Near Subway and can walk to Susukino area
6
Hotel provides basic bread, egg, soup and coffee to guests.
Sarawuth N. Parovi Thailand, 10. svibnja 2015.
nice room

nice hotel , nice service and good breakfast
8,7
nice hotel
Courtney W. Solo putnici Canada, 22. ožujka 2015.
Sweet, Simple

Location, price, location!!
8,3
I love Marks Inn. Its great, super convenient location and the staff as always really accommodating. Rooms are simple and clean, what more do you need for a weekend in Susukino?
Courtney W. Parovi Canada, 21. ožujka 2015.
Nice Time at Marks in Susukino

Price, Location, Room
8,7
Really loved my stay here. Simple, clean, cheap and good for an active person. Maybe not the best place to stay if you want to spend lots of hours laying in the hotel as the rooms as a bit tight.
Rapipat R. Grupe Thailand, 7. ožujka 2015.
Resonable price

good location, resonable price, good Wifi
6,3
I have been here for 2 days. It was very good location and the room was a little bit small but it was ok for only 1 person staying. If I go to Sapporo again, I will stay here.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marks Inn Sapporo SapporoMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - RecepcijaMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - PredvorjeMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - SadržajiMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - PogledMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - OkružjeMarks Inn Sapporo Sapporo - OkružjeMarks Inn Sapporo Sapporo - RestoranMarks Inn Sapporo Sapporo - RestoranMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Hrana i pićeMarks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - RestoranMarks Inn Sapporo Sapporo - RestoranMarks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - OkružjeMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - OkružjeMarks Inn Sapporo Sapporo - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06