Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marks Inn Sapporo

Minami 8 Nishi 3, Chuo-ku, Susukino, Sapporo, Japan 064-0808 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Recepcija Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Predvorje Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Sadržaji Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Pogled Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Okružje Marks Inn Sapporo Sapporo - Okružje Marks Inn Sapporo Sapporo - Restoran
Marks Inn Sapporo Sapporo - Restoran Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Hrana i piće Marks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Restoran Marks Inn Sapporo Sapporo - Restoran Marks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Okružje Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela
Područje Susukino Broj soba: 162

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 351recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (351)
Razvrstati po:
Penluck K. Solo putnici Thailand, 6. siječnja 2016.
Great location

Great location
7
Just 3 station away from JR Sapporo station. Hotel close to Nakajima Koen station only 6 mins walk. Would be back to stay here again for my next trip.
Prijavi ovu recenziju
Wong S. Parovi Malaysia, 2. siječnja 2016.
value for money. A bit far from nearest station

The winter scenery outside the hotel is beautiful
7
Value money stay
Prijavi ovu recenziju
Phittayaphorn R. Parovi Thailand, 30. prosinca 2015.
staff performance

good location , nice room , nice staff
8
it's quiet , good for sleep and value of money , near subway and supermarket
Prijavi ovu recenziju
Huiting C. Solo putnici Singapore, 27. prosinca 2015.
Good value, good location

Location, cleanliness, value
9
One tiny downside during my stay there was that all the hotel staff hardly understood any English. Nonetheless, it is a simple, clean and good valued hotel in a great location.
Prijavi ovu recenziju
Phittayaphorn R. Parovi Thailand, 26. prosinca 2015.
value of money

good location good staff good hotel
8,3
I like this hotel if I go Sapporo again I will booking this hotel
Prijavi ovu recenziju
Nolan B. Solo putnici Canada, 25. prosinca 2015.
Great for the price

The room was small but clean and it was great for the price for a single traveler. I would stay there again
9,3
Prijavi ovu recenziju
Ying L. Solo putnici China, 24. studenog 2015.
Good location with very reasonable price

Good location with very reasonable pric....recommend
8,7
Prijavi ovu recenziju
Sundari S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 23. srpnja 2015.
good

cheap..clean..near subway station
6,7
melalui agoda
Prijavi ovu recenziju
Kwan Y. Solo putnici Malaysia, 21. srpnja 2015.
Room is clean but poor air conditioning

Cleanliness
6,3
I went during summer, on some days when temperature outside is high, the room is stuffy even though AC was turned to 'high'. Room is clean and neat, it was 5 mins walk to nearest subway station. Would not recommend this hotel for summer unless you can't find anywhere else.
Prijavi ovu recenziju
Chihyung L. Grupe Taiwan, 19. srpnja 2015.
very good

very good
9,3
very good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marks Inn Sapporo SapporoMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - RecepcijaMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - PredvorjeMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - SadržajiMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - PogledMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - OkružjeMarks Inn Sapporo Sapporo - OkružjeMarks Inn Sapporo Sapporo - RestoranMarks Inn Sapporo Sapporo - RestoranMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Hrana i pićeMarks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - RestoranMarks Inn Sapporo Sapporo - RestoranMarks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - OkružjeMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - OkružjeMarks Inn Sapporo Sapporo - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01