Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marks Inn Sapporo

Minami 8 Nishi 3, Chuo-ku, Susukino, Sapporo, Japan 064-0808 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Recepcija Marks Inn Sapporo Sapporo - Restoran Marks Inn Sapporo Sapporo - Predvorje Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Restoran Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Predvorje Marks Inn Sapporo Sapporo - Hrana i piće Marks Inn Sapporo Sapporo - Predvorje Marks Inn Sapporo Sapporo - Hrana i piće
Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Hrana i piće Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Sadržaji
Mjesto: Susukino Broj soba: 162

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 264recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (264)
Teo D. Solo putnici Singapore, 26. veljače 2014.
surprisingly nice and comfortable pleasant hotel

simple,quiet and comfortable hotel
6
pleasant and surprisingly quite easy to locate it. will definitely recommend to my friends if anyone is going to sapporo
Hon M. Parovi Malaysia, 19. veljače 2014.
Good budget hotel

Near shopping area, lots of restaurant nearby and walking distance to subway station.
6
Overall experience is good but the bed is not clean. I had some rashes on my leg due to dust mites or something like that.
Robert B. Solo putnici United States of America, 17. veljače 2014.
Very convenient location

Location, cleanliness, price.
8,3
For the money, it has a great location and clean rooms. Rooms are a bit small, but for a few nights out in Susukino area, it was great.
Jiragsa K. Grupe Thailand, 16. veljače 2014.
Not bad

Room wifi clean
2
the staff is not nice at all, very old and super small , breakfast is only a bread the hotel is close to station but I won't choose it for 2nd time
Teguh B. Solo putnici Indonesia, 11. veljače 2014.
Cheap hotels, Clean, Good heater

afdorable price hotel with breakfast, good heater, the bathroom is clean, stff not really good in english but still helpful
6,7
Hanh T. Solo putnici Canada, 5. veljače 2014.
Nice area to access ski resorts

location, comfort, access
9
Great. The hotel had all the amenities in enough supply for my purposes.
Shoko K. Solo putnici Japan, 5. veljače 2014.
It's low cost hotel.

Close to susukino area.
4,7
It's very cheap as hotel. There was breakfast included. But breakfast was so disappointed. It was worst. So I didn't go after all. There is smoking room and non-smoking. When you book it. You should comment which one you would like to stay. I didn't know about it. It caused me trouble.
Kyukwon C. Parovi South Korea, 3. siječnja 2014.
not too bad compare with price

good location
5,7
Shahmizan I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. siječnja 2014.
Comfortable and strategically located

Near subway station, shopping stores and comfortable
9,3
Very good hotel. Near Nakajima park where my family enjoyed the snowy park. Close to subway station Nakajima koen and within walking distance to shopping arcades. No need to change train to Sapporo station. Worth for the money. Friendly staff and quick check-in and check-out process. I left my jacket at the lobby during check-in and just realised it's not with me until I check out. They kept it for me. Thank You.
Supaporn W. Solo putnici Thailand, 29. prosinca 2013.
Convenience

Clean-affordable-comfort
6
It's close to the transportation where you can enjoy with the shopping street nearby the hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marks Inn Sapporo SapporoMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - RecepcijaMarks Inn Sapporo Sapporo - RestoranMarks Inn Sapporo Sapporo - PredvorjeMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - RestoranMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - PredvorjeMarks Inn Sapporo Sapporo - Hrana i pićeMarks Inn Sapporo Sapporo - PredvorjeMarks Inn Sapporo Sapporo - Hrana i pićeMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Hrana i pićeMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Sadržaji


AS-AGWEB-3A05