Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marks Inn Sapporo

Minami 8 Nishi 3, Chuo-ku, Susukino, Sapporo, Japan 064-0808 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Recepcija Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Predvorje Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Sadržaji Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Pogled Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Okružje Marks Inn Sapporo Sapporo - Okružje Marks Inn Sapporo Sapporo - Restoran
Marks Inn Sapporo Sapporo - Restoran Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska soba Marks Inn Sapporo Sapporo - Hrana i piće Marks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Restoran Marks Inn Sapporo Sapporo - Restoran Marks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotela Marks Inn Sapporo Sapporo - Okružje Marks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotela
Područje Susukino Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 333recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (333)
Razvrstati po:
Sirinporn E. Grupe Thailand, 21. lipnja 2015.
Basic hotel with basic breakfast

Near Subway and can walk to Susukino area
6
Hotel provides basic bread, egg, soup and coffee to guests.
Sarawuth N. Parovi Thailand, 10. svibnja 2015.
nice room

nice hotel , nice service and good breakfast
8,7
nice hotel
Courtney W. Solo putnici Canada, 22. ožujka 2015.
Sweet, Simple

Location, price, location!!
8,3
I love Marks Inn. Its great, super convenient location and the staff as always really accommodating. Rooms are simple and clean, what more do you need for a weekend in Susukino?
Courtney W. Parovi Canada, 21. ožujka 2015.
Nice Time at Marks in Susukino

Price, Location, Room
8,7
Really loved my stay here. Simple, clean, cheap and good for an active person. Maybe not the best place to stay if you want to spend lots of hours laying in the hotel as the rooms as a bit tight.
Rapipat R. Grupe Thailand, 7. ožujka 2015.
Resonable price

good location, resonable price, good Wifi
6,3
I have been here for 2 days. It was very good location and the room was a little bit small but it was ok for only 1 person staying. If I go to Sapporo again, I will stay here.
Lisa W. Parovi New Zealand, 9. veljače 2015.
Loved it

Location, Staff, Location
9
Great. Close to ice sculptures!
Lisa W. Parovi New Zealand, 8. veljače 2015.
Great Location

Close to everything, friendly helpful staff.
8,7
We had a blast in sapporo and the location was close to all the bars and the ice sculptures.
Kimberly H. Parovi Taiwan, 6. veljače 2015.
Budget hotel

Budget, breakfast, location
6
Not bad for a budget plan. But the size of room is really small.
Pei H. Solo putnici Singapore, 28. prosinca 2014.
Simple hotel

None
8
Feel that it was pretty okay. Location was abit hard to find. Breakfast was so-so. But as a budget traveller, it is just nice if you don't have much things to carry.
Andy E. Parovi Malaysia, 6. prosinca 2014.
Value for money

clean, value for money, fast check-in and out
8
It was easy to get to the hotel. Take the Nanboku Line and get off at the Nakajima Station and Exit 1. Hotel room is small. Nothing to complain because the rate is cheap and simple breakfast is provided. Highly recommend.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marks Inn Sapporo SapporoMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - RecepcijaMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - PredvorjeMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - SadržajiMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - PogledMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - OkružjeMarks Inn Sapporo Sapporo - OkružjeMarks Inn Sapporo Sapporo - RestoranMarks Inn Sapporo Sapporo - RestoranMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - Hrana i pićeMarks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - RestoranMarks Inn Sapporo Sapporo - RestoranMarks Inn Sapporo Sapporo - Interijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - OkružjeMarks Inn Sapporo Sapporo - Eksterijer hotelaMarks Inn Sapporo Sapporo - Gostinjska sobaMarks Inn Sapporo Sapporo - OkružjeMarks Inn Sapporo Sapporo - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2H05