Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marrigold Hostel

11/F, Block-D ,No.8 , Chungking Mansion , 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba
Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Kupaonica Marrigold Hostel Hong Kong - Kupaonica Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Tlocrti
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 374recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (374)
Razvrstati po:
Jinmook P. Solo putnici South Korea, 3. kolovoza 2015.
good

clean kind location
9,3
Perfect hostel in Tsim sha tsui
Prijavi ovu recenziju
Luisa M. Parovi Philippines, 31. srpnja 2015.
Perfect place to stay at.

Very helpful staff. Reasoanable price and very clean.
9,3
It was great! I highly recommend them for all the tourists around the globe. Thanks to Marrigold Hostel. More blessings guys..
Prijavi ovu recenziju
Francis D. Grupe Philippines, 19. srpnja 2015.
Better than expected!

Location, staff, value for money
8
I will recommend it to my friends!
Prijavi ovu recenziju
Melisa W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 8. srpnja 2015.
Nice marrigold hostel

Staff, location and price.
7,3
The room was too small but it worth with the price, location very strategic but most of all love the staff named mr.sanny that being very kind n helpful. Good luck for u mr.sanny. thx 4 everything. God bless.. :)
Prijavi ovu recenziju
Lenaire J. Grupe Philippines, 7. srpnja 2015.
Stay away from this hotel

Location, location, location
5,7
It was good but I'm not really satisfied. A lot of sellers offering their stuff everytime you walk inside chungking mansion. Did not feel secure inside the building because of some shady business people. Room is soooo small, even smaller in Japan. No common area, you cant leave your things after you check out, the hotel has a horrible smell. I should have listened to the prev reviews. If you have extra money better stay in Shamrock Hotel in Jordan not on this shady place. I really regret staying here.
Prijavi ovu recenziju
Padsakorn K. Poslovni putnici Thailand, 6. srpnja 2015.
Very nice stayed

Staff very nice , good location, room very comfortable
10
I always keep come back and stay here every time I come to Hongkong very enjoyable and feel like home so I can say this I will come back again.
Prijavi ovu recenziju
Felipe M. Solo putnici Chile, 21. lipnja 2015.
ugly and with bad smell building
3,3
You only have 2 elevators , one for pair floor numbers and the other for unpair ....you only have one elevator and there is always people so you will take like 10 minutes to go up/down . My room was with bad smell so i only stayed for one night
Prijavi ovu recenziju
May G. Parovi Philippines, 19. lipnja 2015.
budget hotel

Location, Cleanliness
9,7
I only spent a night. If you are aware of what the Chungking Massion is all about, you know what to expect.I really enjoyed the easy access to the Tsim Sha Tsui MTR station, right accross the street.
Prijavi ovu recenziju
Denise M. Solo putnici Canada, 17. lipnja 2015.
Fantastic guest house

very good service
10
Easy access and happy results to stay with smart money
Prijavi ovu recenziju
Lou M. Parovi Philippines, 15. lipnja 2015.
best staff so far

one thing that stood out were the staff, raj and specially sunny were very helpful during our stay. we felt secured during our stay because of these 2
9
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marrigold Hostel Hong KongMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - KupaonicaMarrigold Hostel Hong Kong - KupaonicaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - TlocrtiMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03