ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marrigold Hostel

11/F, Block-D ,No.8 , Chungking Mansion , 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba
Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Kupaonica Marrigold Hostel Hong Kong - Kupaonica Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 298recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (298)
Razvrstati po:
Rowena L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. veljače 2015.
Family Vacation

1st thing I like are the staff, they are very accomodating and helpful. 2nd is that the room is very clean, small but it has everything you need. The location is great accessible to all.
8,3
The staff is very hospitable and accomodating which is great specially for a first timer in HK. They allowed us to check in our baggage early so we can have time to go around the city. The room may be small but this is typical in HK, but it has everything we need. Plus it is clean and comfortable. I love that the location is accessible to MTR and bus and the to different malls.
Cristy G. Parovi Philippines, 12. veljače 2015.
Budget Traveller

Clean, you can refill water, you can use oven
6,3
Value for money
Nurul A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. veljače 2015.
Overall is good but room is too small

Great location, very clean, helpful staffs
7,3
Janine G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 10. veljače 2015.
Small rooms

good location. helpful staff. relatively clean
6,3
It was good for the price we paid, however the rooms were too small. We couldn't move around well since there's very little space. The people at the ground floor were just so uninviting. They sell various stuff and the hotel lobby is just a mess. We didn't find the elevator easily since there were a lot of blocks. But the location is good. We had a fine stay, not too noisy upstairs.
Wan M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 10. veljače 2015.
Smelly room but very friendly and helpful staff,

Location is very good
7,3
I didn't expect too much with this hostel, they moved us to New London Hostel under parent hostel due to no room available there, room very small, not suitable for family, bad odor came out from toilet..but staff was superb and very friendly and helpful..thanks..
Wan M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 10. veljače 2015.
Helpful staff but small and smelly room

Good location for halal restaurant, near avenue of stars and MRT Stations
6,7
I didn't expect too much with this hostel, they moved us to New London Hostel under parent hostel due to no room available there, room very small, not suitable for family, bad odor came out from toilet..but staff was superb and very friendly and helpful..thanks..
Allan F. Solo putnici Australia, 2. veljače 2015.
small

location. cost. location
6,3
place ok. nothing in hk cheap. all very small. rating for hk only.
Liew M. Grupe Malaysia, 1. veljače 2015.
Room very clean

Clean floor, toilet
6
It's valuable for a budget hostel. The only thing to disappointed is about the chung king building..There was full with Indian, Bangladesh, South Africa and others races..It's a bit complex. However, the room was super clean and the floor is not disgusting.
Early S. Parovi Philippines, 30. siječnja 2015.
Great location at the center of it all

Near MTR, near tourist spots, budget-friendly
7
Excellent option for budget travellers because it is near transportation and tourist spots
Gary P. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 30. siječnja 2015.
Convenience location

Place like home
9,3
it is located in a very convenience place, there is the shopping mall and MTR station just beside the Hotel by walking distance,

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marrigold Hostel Hong KongMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - KupaonicaMarrigold Hostel Hong Kong - KupaonicaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03