Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marrigold Hostel

11/F, Block-D ,No.8 , Chungking Mansion , 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba
Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Kupaonica Marrigold Hostel Hong Kong - Kupaonica Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Tlocrti
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 363recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (363)
Razvrstati po:
Felipe M. Solo putnici Chile, 21. lipnja 2015.
ugly and with bad smell building
3,3
You only have 2 elevators , one for pair floor numbers and the other for unpair ....you only have one elevator and there is always people so you will take like 10 minutes to go up/down . My room was with bad smell so i only stayed for one night
May G. Parovi Philippines, 19. lipnja 2015.
budget hotel

Location, Cleanliness
9,7
I only spent a night. If you are aware of what the Chungking Massion is all about, you know what to expect.I really enjoyed the easy access to the Tsim Sha Tsui MTR station, right accross the street.
Denise M. Solo putnici Canada, 17. lipnja 2015.
Fantastic guest house

very good service
10
Easy access and happy results to stay with smart money
Lou M. Parovi Philippines, 15. lipnja 2015.
best staff so far

one thing that stood out were the staff, raj and specially sunny were very helpful during our stay. we felt secured during our stay because of these 2
9
Robin S. Parovi United Kingdom, 12. lipnja 2015.
brand new hostel

Valye for money
9,7
I like cleaning room, clean bed, free wifi, tea and coffe. Friendly staff,
Gary P. Parovi Hong Kong, 11. lipnja 2015.
Good wifi, good location good servic

good clean staff
10
Hotel is situated in an appartement building opposite to the metro exit In a posh shopping street. For Hongkong this is a cheap place to stay as long as you dont expect too much from it. Room is clean,
Salve Z. Solo putnici Philippines, 6. lipnja 2015.
Be warned

location
4,3
The location was great. You are near to everything. But the place was somewhat seedy and dingy. We booked in agoda for our last day in Hongkong so we are near the city. We arrived in the place and the entrance there were 'bookies' who keeps asking us if we want a room. We were given a room in the 17th floor. The lift was small and only have 16th floor access. We were ushered to the stairs where garbage is stored in the corner then we had to pass the dry cleaning area and finally was given small room with a tiny bathroom. It was livable but we purposely stayed super late outside even catching a late night show just to minimize the time we will spend in the hostel. If you are scrimping on a budget you may try those hotels that is a little out of the way. Sure you will be far from the city but they have excellent train services that connects you everywhere. Trust me this will sour your holiday mood if you stay here.
Adarsh C. Parovi India, 3. lipnja 2015.
Very nice

Nice
6
Nice
Vasil M. Solo putnici Bulgaria, 30. svibnja 2015.
Good for one night stay

Marrigold Hostel
2,7
Booked 9 nights because of a friend's recommendation. Left the hostel after the 5th night, of course didn't get a refund. Loud staff during day time because they were running their business in front of your door, on the other hand at night, staff was sleeping on the couch or on the floor and I had to avoid bumping on them before I entered your room
Padsakorn K. Poslovni putnici Thailand, 12. svibnja 2015.
I always come back here very friendly staffs

Room , friendly staff, good location
10
Wonderful stay here and for sure I'll be back

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marrigold Hostel Hong KongMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - KupaonicaMarrigold Hostel Hong Kong - KupaonicaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03