Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marrigold Hostel

11/F, Block-D ,No.8 , Chungking Mansion , 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba
Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Kupaonica Marrigold Hostel Hong Kong - Kupaonica Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Tlocrti
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 389recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (389)
Razvrstati po:
Donovan G. Solo putnici United States of America, 21. kolovoza 2015.
Decent enough

this hotel is ok and interesting for one night, after that the room is too claustrophobic. Good value for money in Hong Kong, and staff was nice.
7
Prijavi ovu recenziju
Andrey D. Solo putnici United States of America, 16. kolovoza 2015.
Best avoid

The owner was nice and helpful
4
First of all if you see the address of a hotel 36 Nathan Road avoid! It's a huge gross building where many illegal migrants stay but it's chaotic, dirty, and occasionally dangerous. The hot itself is much cleaner than the building, the staff is nice but these are about the only positives. The room I stayed at had a double bed and space for one person to stand. Literally, the luggage had to be on the bed because there's no room on the floor. The bathroom had some gross stains on the seat and a couple of cockroaches running about. There are better budget places and honestly just pay the extra few dollars. Oh and the building is quite famous among anthropologists and had a couple of murders in recent years
Prijavi ovu recenziju
Jia B. Solo putnici China, 13. kolovoza 2015.
the stay at mario hostel

The staff in Mario hotel is good. The environment is ok. After all it's not a five star hotel.
8
It's a great stay at mario hotel.
Prijavi ovu recenziju
Michael C. Parovi Philippines, 12. kolovoza 2015.
Best location to stay!

I like the location of the hotel. It is near MTR, convenient stores and they have the friendliest staff.
7,7
It was good. I will consider the place if I visit Hong Kong and Macau again this December.
Prijavi ovu recenziju
Elina B. Grupe Philippines, 10. kolovoza 2015.
good for a night stay

staff are friendly, location is very ideal, a place to sleep
8,7
Very good. A place for back packers
Prijavi ovu recenziju
Jinmook P. Solo putnici South Korea, 3. kolovoza 2015.
good

clean kind location
9,3
Perfect hostel in Tsim sha tsui
Prijavi ovu recenziju
Luisa M. Parovi Philippines, 31. srpnja 2015.
Perfect place to stay at.

Very helpful staff. Reasoanable price and very clean.
9,3
It was great! I highly recommend them for all the tourists around the globe. Thanks to Marrigold Hostel. More blessings guys..
Prijavi ovu recenziju
Francis D. Grupe Philippines, 19. srpnja 2015.
Better than expected!

Location, staff, value for money
8
I will recommend it to my friends!
Prijavi ovu recenziju
Melisa W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 8. srpnja 2015.
Nice marrigold hostel

Staff, location and price.
7,3
The room was too small but it worth with the price, location very strategic but most of all love the staff named mr.sanny that being very kind n helpful. Good luck for u mr.sanny. thx 4 everything. God bless.. :)
Prijavi ovu recenziju
Lenaire J. Grupe Philippines, 7. srpnja 2015.
Stay away from this hotel

Location, location, location
5,7
It was good but I'm not really satisfied. A lot of sellers offering their stuff everytime you walk inside chungking mansion. Did not feel secure inside the building because of some shady business people. Room is soooo small, even smaller in Japan. No common area, you cant leave your things after you check out, the hotel has a horrible smell. I should have listened to the prev reviews. If you have extra money better stay in Shamrock Hotel in Jordan not on this shady place. I really regret staying here.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marrigold Hostel Hong KongMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - KupaonicaMarrigold Hostel Hong Kong - KupaonicaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - TlocrtiMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03