ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marrigold Hostel

11/F, Block-D ,No.8 , Chungking Mansion , 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba
Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Kupaonica Marrigold Hostel Hong Kong - Kupaonica Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotela Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba Marrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 168recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (168)
Razvrstati po:
Khushal J. Poslovni putnici India, 17. rujna 2014.
the rooms are too small than they show in photos

Neat and clean,good condition,in centre(in tsim sha tsui)
5,3
Rooms are too small# Due to some work i had to check in 7 pm(as per my schdule my check in time is 12 pm) they alloted my single room to some other people and requested me to take double bed room,when i went in to the i am shocked to see double bed room size is 8×4 foot in size with combined bath room( so dont trust photos),no good room service,no phone in room. But the good thing is rooms r good and clean
Katrina P. Parovi Philippines, 17. rujna 2014.
Great stay and nice staff

Value for money, small but clean rooms. very near the MTR.
8
It was a pleasant stay. The staffs were very nice and accomodating. The room is quite small but very clean and the bed is comfy. The elevator is quite a challenge but overall it was a good stay. Will stay in this hotel again
Shama G. Obitelji sa malom djecom India, 12. rujna 2014.
value for money

location cleanliness prompt service
7,3
pleasant
Suhaida A. Parovi Malaysia, 4. rujna 2014.
strategic location for muslim travellers

very near to mosque. very near to halal food. very easy to get to mrt and bus stop.
9
Very comfortable. Very helpful staff.
Sohan S. Poslovni putnici India, 2. rujna 2014.
recommend

clean+staff+help
10
this guest house is very nice &clean,friendly staff,Good location!
Agrafena A. Parovi Russia, 28. kolovoza 2014.
good

good clean staff
10
got upgraded to suite n we love the whole view of the china harbour n both kowloon n hk skyline!! awesome!! overall hotel location is best if ure travelling btw hk n macau as it is on top of the shopping mall. interior n facility is comparing good which is next to it, but afterall it worth the money!
Marco D. Poslovni putnici Thailand, 28. kolovoza 2014.
value for mony

lift make u crazy
10
small room design and facilities are great. The family room is fit to our family and it is so clean and new. but it's still my best choice to stay in HK. - Reasonable price. more impotante Customer care service good service small hotel
Jo A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. kolovoza 2014.
Not honest! Poor service!
2
Not honest at all! I don't know when the comments come and get the high rated score! Damn! Overall bad experience. The room is on the 17th floor the room is messy. And lastly they erase my first comment here.
Gadhiya S. Poslovni putnici Hong Kong, 21. kolovoza 2014.
Great location

Cleanliness
10
Stay was quite pleasant welcoming staff Many thing free. Off charge water coffee tea Microwave small refrigetor in side room Good service keep it up marrigold !
Kien Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 21. kolovoza 2014.
Clean, good rooms, but terrible location

Cleanliness, friendly staff, very good wifi
5,7
It was a nice stay but the location is terrible. Would not come back to ChungKing Mansion. Although if this hostel was located some place else, I would considered coming back for the clean rooms and friendly staff.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marrigold Hostel Hong KongMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - KupaonicaMarrigold Hostel Hong Kong - KupaonicaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Interijer hotelaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska sobaMarrigold Hostel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01