Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Matahari Guest House

Jl. Tegal Wangi No 14, Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Matahari Guest House Bali - Eksterijer hotela Matahari Guest House Bali - Predvorje Matahari Guest House Bali - Predvorje Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba Matahari Guest House Bali - Kupaonica Matahari Guest House Bali - Kupaonica Matahari Guest House Bali - Eksterijer hotela Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba Matahari Guest House Bali - Trgovine Matahari Guest House Bali - Trgovine Matahari Guest House Bali - Noćni klub Matahari Guest House Bali - Plaža
Područje Kuta Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1233recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (1233)
Razvrstati po:
Gary H. Grupe Australia, 10. srpnja 2014.
It was a dirty noisy ,dirty bed linen&bedbugs
3
1 leaving it. 2 Forgetting about bed bugs 3 ability to write this. u cannot renovate rooms with bed mattress n tv still in room whilst grinding cement dust everywhere. Dust everywhere. Very itchy from bedbugs. Dirty, dusty noisy dive forget this hotel
Laurie C. Poslovni putnici Australia, 14. lipnja 2014.
good value and location

value location and facilities
6,7
please see my previous reviews as i have stayed here on numerous occasions
Laurie C. Solo putnici Australia, 11. lipnja 2014.
very pleasant in the main

good location.facilities,value
7
read my previous reviews of this hotel as i have stayed here on numerous occassions
Laurie C. Grupe Australia, 8. lipnja 2014.
Good location good value reasonably efficient staf

Location facilities value for money
6,3
I have reviewed this hotel on numerous occasions plse refer to them
Asma F. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 29. svibnja 2014.
30 stairs walk-up rooms

location
6,3
it was an okay only. we requested electric kettle for so many times and was only given after 2 days (apparently one of our group member took all the packets of coffees, sugars, etc. to the receptionist because no hot water to make the drinks). the hotel is still under renovation. rooms are 30 stairs up...
Ivan S. Grupe Indonesia, 29. svibnja 2014.
Neat and comfort

Beaches
6,7
I feel comfort near the beach and central kuta.. C
Laurie C. Grupe Australia, 23. svibnja 2014.
Disappointing with noisy renovations going on

I've always enjoyed it previously
6,7
Noisy as previously mentioned due to renovations going on
Laurie C. Solo putnici Australia, 22. svibnja 2014.
good value and very enjoyable

the location,good facilities,good value for money
6,7
please refer to my previous reviews as i have stayed here on numerous occassions
Laurie C. Solo putnici Australia, 19. svibnja 2014.
bit disappointing

locaton,facilities ,value for money
6
i have stayed here often over the years and always enjoyed it.this time was different unfortunately they are renovating and it was extremely noisy as brick cutting and grinding through out the day.totally ruined it for me.just couldnt relax or have a nap after coming back from the beach.dont think i will be back.showed scant regard for their guests
Laurie C. Solo putnici Australia, 16. svibnja 2014.
very enjoyable time

the location,facilities,value for money
6,7
good location close to the beach,shopping malls and restaurants.great value for money imo for facilities provided.staff are friendly and generally helpful

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Matahari Guest House BaliMatahari Guest House Bali - Eksterijer hotelaMatahari Guest House Bali - PredvorjeMatahari Guest House Bali - PredvorjeMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - KupaonicaMatahari Guest House Bali - KupaonicaMatahari Guest House Bali - Eksterijer hotelaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - TrgovineMatahari Guest House Bali - TrgovineMatahari Guest House Bali - Noćni klubMatahari Guest House Bali - Plaža


AS-AGWEB-3C02