Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Matahari Guest House

Jl. Tegal Wangi No 14, Kuta, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1395recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (1395)
Razvrstati po:
Arved K. Parovi Germany, 22. travnja 2016.
Friendly staff but awful room
3
the bedsheets were dirty The bathroom was dirty Bad smell No wifi No toilette paper Luckily we arrived late and left early. Wouldn't stay there again. And we're long time traveler and had already a lot of different accommodation. Its ok if its simple but at least it should be clean.
Prijavi ovu recenziju
Izidor M. Parovi Slovenia, 16. travnja 2016.
good value for money
5,3
We stayed here for 3 nights. It is close to the beach and shopping centers. The bed was ok, the aircon was working and the bathroom was clean...
Prijavi ovu recenziju
Rizy Y. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 30. ožujka 2016.
good place
6
This hotel has a good place , coz near to anywhere , especially go to legian street .
Prijavi ovu recenziju
Heamin L. Parovi South Korea, 26. ožujka 2016.
Good value
4,7
But aircon didn't work well
Prijavi ovu recenziju
Jangkul L. Solo putnici South Korea, 8. ožujka 2016.
Joe's apartment

Greeting with 2 Cock roaches, mozzies.
5,3
I wouldnt stay again.
Prijavi ovu recenziju
Novyandra I. Solo putnici Malaysia, 30. siječnja 2016.
Recommended for backpackers

Hospitality, affordable and cleanliness
8,3
It is recommended for u who wanna save your budget.
Prijavi ovu recenziju
Laurie C. Solo putnici Australia, 29. siječnja 2016.
value and location

price proximity staff
7
Great stay and very happy with the staff ! Helpful and friendly.good budget option close to beach and kuta square
Prijavi ovu recenziju
Laurie C. Solo putnici Australia, 28. siječnja 2016.
good budget choice

location staff price
7,3
Good stay and staff very helpful and efficient
Prijavi ovu recenziju
Stephen M. Solo putnici Australia, 18. siječnja 2016.
Torn sheets and towels with holes
3
On my second transit stay (2 weeks after the last) - the hotel was worse. There were holes in the bed sheets. The towels were tiny, thread bare and torn. The soap dispenser was filthy and empty - the staff had left a drinking water bottle with soap in it, rather than cleaning and repairing the broken dispenser. It would be hard to find a dirtier, more run down hotel anywhere.
Prijavi ovu recenziju
Clinton C. Solo putnici Australia, 17. siječnja 2016.
Budget hotel
5
For the price, nothing to complain about
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Matahari Guest House BaliMatahari Guest House Bali - Interijer hotelaMatahari Guest House Bali - Interijer hotelaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - KupaonicaMatahari Guest House Bali - Interijer hotelaMatahari Guest House Bali - Pub/salonMatahari Guest House Bali - Pub/salonMatahari Guest House Bali - Eksterijer hotelaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - PredvorjeMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - KupaonicaMatahari Guest House Bali - Pub/salonMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - KupaonicaMatahari Guest House Bali - Eksterijer hotelaMatahari Guest House Bali - TrgovineMatahari Guest House Bali - PlažaMatahari Guest House Bali - PredvorjeMatahari Guest House Bali - Noćni klubMatahari Guest House Bali - TrgovineMatahari Guest House Bali - OkružjeMatahari Guest House Bali - PlažaMatahari Guest House Bali - Plaža


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04