ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Matahari Guest House

Jl. Tegal Wangi No 14, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Matahari Guest House Bali - Predvorje Matahari Guest House Bali - Pub/salon Matahari Guest House Bali - Eksterijer hotela Matahari Guest House Bali - Ulaz Matahari Guest House Bali - Restoran Matahari Guest House Bali - Eksterijer hotela Matahari Guest House Bali - Eksterijer hotela Matahari Guest House Bali - Pub/salon Matahari Guest House Bali - Interijer hotela Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba Matahari Guest House Bali - Kupaonica Matahari Guest House Bali - Kupaonica Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba
Matahari Guest House Bali - Trgovine Matahari Guest House Bali - Trgovine Matahari Guest House Bali - Noćni klub Matahari Guest House Bali - Plaža Matahari Guest House Bali - Plaža Matahari Guest House Bali - Plaža Matahari Guest House Bali - Plaža Matahari Guest House Bali - Plaža Matahari Guest House Bali - Plaža
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1262recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (1262)
Razvrstati po:
Aslina B. Poslovni putnici Malaysia, 2. prosinca 2014.
GOOD LOCATION AND BUDGET HOTEL

LOCATION, VALUE FOR MONEY AND EASY ACCESS
6,7
Farid D. Poslovni putnici Singapore, 16. studenog 2014.
Good Location

Good location
5,3
I was only here for a short while waiting for my flight in the evening its a good place for waiting but not that good for sleeping and the room/bathroom are very dirty
Subhi H. Solo putnici Malaysia, 3. listopada 2014.
good location in kuta.

take 5-10 min to kuta beach and near to centre of kuta.15 min to the airport.should stay here.
8,3
Very good.
Clinton C. Parovi Australia, 23. rujna 2014.
cheap budget hotel

location price staff
6,7
Clinton C. Parovi Australia, 22. rujna 2014.
budget hotel

location,,,cheap,, friendly staff
7
Ishak P. Grupe Indonesia, 16. kolovoza 2014.
good condition, cleaning, cheapm good

big room, hot water and clean. best price
6
Derek H. Solo putnici Australia, 24. srpnja 2014.
Very good location great staff and good price.

Very good location great staff and good price
9
I will look forward to staying again next time.
Gary H. Parovi Australia, 10. srpnja 2014.
It was a dirty noisy ,dirty bed linen&bedbugs
3
1 leaving it. 2 Forgetting about bed bugs 3 ability to write this. u cannot renovate rooms with bed mattress n tv still in room whilst grinding cement dust everywhere. Dust everywhere. Very itchy from bedbugs. Dirty, dusty noisy dive forget this hotel
Laurie C. Poslovni putnici Australia, 14. lipnja 2014.
good value and location

value location and facilities
6,7
please see my previous reviews as i have stayed here on numerous occasions
Laurie C. Solo putnici Australia, 11. lipnja 2014.
very pleasant in the main

good location.facilities,value
7
read my previous reviews of this hotel as i have stayed here on numerous occassions

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Matahari Guest House BaliMatahari Guest House Bali - PredvorjeMatahari Guest House Bali - Pub/salonMatahari Guest House Bali - Eksterijer hotelaMatahari Guest House Bali - UlazMatahari Guest House Bali - RestoranMatahari Guest House Bali - Eksterijer hotelaMatahari Guest House Bali - Eksterijer hotelaMatahari Guest House Bali - Pub/salonMatahari Guest House Bali - Interijer hotelaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - KupaonicaMatahari Guest House Bali - KupaonicaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - TrgovineMatahari Guest House Bali - TrgovineMatahari Guest House Bali - Noćni klubMatahari Guest House Bali - PlažaMatahari Guest House Bali - PlažaMatahari Guest House Bali - PlažaMatahari Guest House Bali - PlažaMatahari Guest House Bali - PlažaMatahari Guest House Bali - Plaža


AS-AGWEB-3B08