Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Matahari Guest House

Jl. Tegal Wangi No 14, Kuta, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1381recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (1381)
Razvrstati po:
Novyandra I. Solo putnici Malaysia, 30. siječnja 2016.
Recommended for backpackers

Hospitality, affordable and cleanliness
8,3
It is recommended for u who wanna save your budget.
Prijavi ovu recenziju
Laurie C. Solo putnici Australia, 29. siječnja 2016.
value and location

price proximity staff
7
Great stay and very happy with the staff ! Helpful and friendly.good budget option close to beach and kuta square
Prijavi ovu recenziju
Laurie C. Solo putnici Australia, 28. siječnja 2016.
good budget choice

location staff price
7,3
Good stay and staff very helpful and efficient
Prijavi ovu recenziju
Stephen M. Solo putnici Australia, 18. siječnja 2016.
Torn sheets and towels with holes
3
On my second transit stay (2 weeks after the last) - the hotel was worse. There were holes in the bed sheets. The towels were tiny, thread bare and torn. The soap dispenser was filthy and empty - the staff had left a drinking water bottle with soap in it, rather than cleaning and repairing the broken dispenser. It would be hard to find a dirtier, more run down hotel anywhere.
Prijavi ovu recenziju
Stephen M. Solo putnici Australia, 3. siječnja 2016.
Poorly maintained hotel

location
4
I have used this hotel as a cheap transit hotel for a 1 night stay in Bali before heading to other destinations. On this trip, there were no towels, no soap in the room and the room was smelly. Maintenance is very very poor, the rooms are tiny and it is just not worth staying there.
Prijavi ovu recenziju
Stuart M. Parovi South Africa, 16. prosinca 2015.
Good 2 star guest house

Location, location, locatio
7,3
Prijavi ovu recenziju
Ahmad K. Grupe Malaysia, 5. prosinca 2015.
not as addvertised

cheap
5,3
terrible. first day have to change room 3 times due to aircond failure. no internet at in room & jug kettle as promised. located at small road. not advisable to tourist. but the staff quite ok. friendly.
Prijavi ovu recenziju
Felix S. Solo putnici Indonesia, 17. studenog 2015.
Nice Place to Stay!

The location of this hotel is very near to shopping areas and to the beaches as well. The staffs are very helpful and friendly. The price is also reasonable for what you get.
8
It was a nice experience. I enjoyed my stay there.
Prijavi ovu recenziju
Satrio P. Poslovni putnici Indonesia, 20. listopada 2015.
good

good place
9,3
Prijavi ovu recenziju
Mohd B. Parovi Malaysia, 15. listopada 2015.
quite ok

near to hotel & kuta square
6,3
i booked the cheapest room,good enuff for a transit or short stay,wasnt satisfy with the room condition.hope they improve the room condition.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Matahari Guest House BaliMatahari Guest House Bali - Interijer hotelaMatahari Guest House Bali - Interijer hotelaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - KupaonicaMatahari Guest House Bali - Interijer hotelaMatahari Guest House Bali - Pub/salonMatahari Guest House Bali - Pub/salonMatahari Guest House Bali - Eksterijer hotelaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - PredvorjeMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - KupaonicaMatahari Guest House Bali - Pub/salonMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - KupaonicaMatahari Guest House Bali - Eksterijer hotelaMatahari Guest House Bali - TrgovineMatahari Guest House Bali - PlažaMatahari Guest House Bali - PredvorjeMatahari Guest House Bali - Noćni klubMatahari Guest House Bali - TrgovineMatahari Guest House Bali - OkružjeMatahari Guest House Bali - PlažaMatahari Guest House Bali - Plaža


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03