ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Matahari Guest House

Jl. Tegal Wangi No 14, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Matahari Guest House Bali - Interijer hotela Matahari Guest House Bali - Interijer hotela Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba Matahari Guest House Bali - Kupaonica Matahari Guest House Bali - Interijer hotela Matahari Guest House Bali - Pub/salon Matahari Guest House Bali - Pub/salon Matahari Guest House Bali - Eksterijer hotela Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba Matahari Guest House Bali - Predvorje Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba Matahari Guest House Bali - Kupaonica Matahari Guest House Bali - Pub/salon Matahari Guest House Bali - Gostinjska soba Matahari Guest House Bali - Kupaonica
Matahari Guest House Bali - Eksterijer hotela Matahari Guest House Bali - Trgovine Matahari Guest House Bali - Plaža Matahari Guest House Bali - Predvorje Matahari Guest House Bali - Noćni klub Matahari Guest House Bali - Plaža Matahari Guest House Bali - Trgovine Matahari Guest House Bali - Plaža Matahari Guest House Bali - Plaža Matahari Guest House Bali - Plaža Matahari Guest House Bali - Plaža
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1312recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (1312)
Razvrstati po:
Munirah U. Grupe Malaysia, 28. travnja 2015.
nice place to stay.quite n near to kuta beach

the location
7,3
Great..u need to request for housekeeping every day if u want to. The rest was ok n value for money..suitable for single n couple travellers..
Dewi Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. travnja 2015.
Good location

Budget hotel with great location
8
Ian H. Parovi Australia, 20. travnja 2015.
GOOD VALUE FOR THE PRICE

Great hot water-large comfortable beds-Good WiFi -Cable TV With a Good Size TV
8
Room was a bit small but got used to it.Everything in the Guest house was in good working condition. We had a good time there. Might be better suited to back packers . Staff were all good and friendly
Laurie C. Solo putnici Australia, 1. travnja 2015.
close to all amenities

location staff price
6,7
Good stay staff excellent and helpful.
Laurie C. Solo putnici Australia, 29. ožujka 2015.
location and value

staff location value
7,3
pleasant stay the staff bent over backwards to help make my stay pleasant and comfortable.Good location close to beach restaurants and the little breakfast bar downstairs is a nice touch.
Eddy L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. ožujka 2015.
good service and suppervisor good

the hotel is good service,good communication and good housekeeping
9
Generaly is good
Natalia S. Solo putnici Indonesia, 19. ožujka 2015.
basic one

new bathroom, the bed,
5,3
Plus point was given to the receptionist since he show me the room condition first before i check in, also the new bathroom and comfy bed. The rest is a minus to me, especially since i founded that the electricity plug was far from my bed and i must use the refrigerator plug. Suitable for backpacker who need a low budget room that provide hot shower. Only free tea or black coffee in the morning.
Harold C. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. ožujka 2015.
Strategic location

Good location, good servis
7,3
Erazenee A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. ožujka 2015.
No aircond

Near restaurant
6
No good
Erdawatie A. Grupe Malaysia, 14. ožujka 2015.
highly recommended

Near kuta beach, clean & the staff very helpful
9
Very good, the staff is sooo helpful. If u bring big croud or baby its very convenience

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Matahari Guest House BaliMatahari Guest House Bali - Interijer hotelaMatahari Guest House Bali - Interijer hotelaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - KupaonicaMatahari Guest House Bali - Interijer hotelaMatahari Guest House Bali - Pub/salonMatahari Guest House Bali - Pub/salonMatahari Guest House Bali - Eksterijer hotelaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - PredvorjeMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - KupaonicaMatahari Guest House Bali - Pub/salonMatahari Guest House Bali - Gostinjska sobaMatahari Guest House Bali - KupaonicaMatahari Guest House Bali - Eksterijer hotelaMatahari Guest House Bali - TrgovineMatahari Guest House Bali - PlažaMatahari Guest House Bali - PredvorjeMatahari Guest House Bali - Noćni klubMatahari Guest House Bali - PlažaMatahari Guest House Bali - TrgovineMatahari Guest House Bali - PlažaMatahari Guest House Bali - PlažaMatahari Guest House Bali - PlažaMatahari Guest House Bali - Plaža


AS-AGWEB-3A04