ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Matahari Terbit Bali

Jl. Pratama Tanjung Benoa Nusa Dua, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Spa centar Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Predvorje Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela
Područje Nusa Dua / Benoa Broj soba: 20

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 417recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (417)
Razvrstati po:
Denise N. Parovi Australia, 6. srpnja 2014.
very Good

Privacy. Gardens. Beach front
6,7
Very good
Erica T. Solo putnici Australia, 22. lipnja 2014.
Value for Money

Beach location, pretting grounds, Price
6
I have been staying at Matahari for ten years or more. Nothing has changed. I thinks the beds and linen have been improved. Breakfast has always been the same. I has become a little noisy, no attempt over the years to upgrade. Developers may have their eye on it ... very sad if these traditional accommodation hotels disappear for ugly, modern, cookie-cutter, chain hotels:(
Karolin T. Solo putnici Germany, 3. svibnja 2014.
Didn't like it at all. The hotel had no charme.

Clean but very simple Busy área, polluted, beach was not that nice
4
Ade I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. ožujka 2014.
Very relaxing stay

Garden, large room, location
6,3
the hotel is old, but the garden is very beautiful. Swimming pool is small but fine. It has direct access to beach but the beach is not as our expectation.
Erik S. Parovi Estonia, 12. ožujka 2014.
Almost everything ok,but bugs in the bed!!!

Beach,location,garden.
9,3
Peter Z. Solo putnici Australia, 17. veljače 2014.
Beachfront, near water activities, comfortable.

Beach location,nice spacious room and shops nearly
6,3
This Hotel in not central to Nusa Dua, but the Up Market Mall area and gated,protected is more expensive. This area has watercraft( negotiable hiring of jet skis )and very few sellers bothering you. Nice tidy air con room, good location for sunrise,but cloudy this time of year, (Feb). Good for a relaxing break.
Xueqing S. Parovi China, 7. veljače 2014.
Highly recommeded

beach, relax, quiet
9
Highly recommeded for family and couples!!
Angela G. Parovi Australia, 6. veljače 2014.
Full of balminess charm

Great beach and pool area loved the spa
8
This was our first stop of our 2 week break . We spend 3 nights at nusa dua and loved it ! A great way to unwind, beach is very nice ,plenty of water sports right next door to hotel . Resturant at the hotel has very fresh food a basic menu great for lunch . The room we had was an older style room but clean and very comfortable with an ocean / pool view . The staff are lovely ! We had a very nice time at the matahari terbit a great start to our bali adventure .
Karan B. Grupe India, 3. siječnja 2014.
Best Location, Great experience

Location, Rooms, Service
8,7
Perfect place for beach stay, decent rooms, value for money
Triny T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. siječnja 2014.
Disappointing New Year's Eve Program

1. Beach Front
5,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Matahari Terbit Bali BaliMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Spa centarMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - PredvorjeMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A07