Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Matahari Terbit Bali

Jl. Pratama Tanjung Benoa Nusa Dua, Nusa Dua, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Matahari Terbit Bali Bali - Plaža Matahari Terbit Bali Bali - Vrt Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Interijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Vrt Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Kupaonica Matahari Terbit Bali Bali - Restoran Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Bazen Matahari Terbit Bali Bali - Recepcija Matahari Terbit Bali Bali - Recepcija Matahari Terbit Bali Bali - Plaža Matahari Terbit Bali Bali - Interijer hotela
Matahari Terbit Bali Bali - Interijer hotela
Područje Nusa Dua Broj soba: 20

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 430recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (430)
Razvrstati po:
Hadi S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Nicer beach view and big room with small bad

Beach view and big room
8,3
Value for money with good view
Prijavi ovu recenziju
Meryl M. Grupe Philippines, 18. srpnja 2015.
value for money

rooms are very very big!! they help you with your program for the day and arrange it for you.
8
Very comfortable though it would have been better if there was better wifi connection
Prijavi ovu recenziju
Henna V. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. srpnja 2015.
decent hotel at seaside

can hear d waves at nite...nice pool very helpful staff
6,7
I had a comfortable stay, room was average but bed was too small n wifi was very bad
Prijavi ovu recenziju
Vanessa L. Solo putnici Brazil, 29. siječnja 2015.
beachfront

beach pool Staff
8,7
was good the staff was very nice the beach is clean it s ok
Prijavi ovu recenziju
Denise N. Parovi Australia, 6. srpnja 2014.
very Good

Privacy. Gardens. Beach front
6,7
Very good
Prijavi ovu recenziju
Erica T. Solo putnici Australia, 22. lipnja 2014.
Value for Money

Beach location, pretting grounds, Price
6
I have been staying at Matahari for ten years or more. Nothing has changed. I thinks the beds and linen have been improved. Breakfast has always been the same. I has become a little noisy, no attempt over the years to upgrade. Developers may have their eye on it ... very sad if these traditional accommodation hotels disappear for ugly, modern, cookie-cutter, chain hotels:(
Prijavi ovu recenziju
Karolin T. Solo putnici Germany, 3. svibnja 2014.
Didn't like it at all. The hotel had no charme.

Clean but very simple Busy área, polluted, beach was not that nice
4
Prijavi ovu recenziju
Ade I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. ožujka 2014.
Very relaxing stay

Garden, large room, location
6,3
the hotel is old, but the garden is very beautiful. Swimming pool is small but fine. It has direct access to beach but the beach is not as our expectation.
Prijavi ovu recenziju
Erik S. Parovi Estonia, 12. ožujka 2014.
Almost everything ok,but bugs in the bed!!!

Beach,location,garden.
9,3
Prijavi ovu recenziju
Peter Z. Solo putnici Australia, 17. veljače 2014.
Beachfront, near water activities, comfortable.

Beach location,nice spacious room and shops nearly
6,3
This Hotel in not central to Nusa Dua, but the Up Market Mall area and gated,protected is more expensive. This area has watercraft( negotiable hiring of jet skis )and very few sellers bothering you. Nice tidy air con room, good location for sunrise,but cloudy this time of year, (Feb). Good for a relaxing break.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Matahari Terbit Bali BaliMatahari Terbit Bali Bali - PlažaMatahari Terbit Bali Bali - VrtMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Interijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - VrtMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - KupaonicaMatahari Terbit Bali Bali - RestoranMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - BazenMatahari Terbit Bali Bali - RecepcijaMatahari Terbit Bali Bali - RecepcijaMatahari Terbit Bali Bali - PlažaMatahari Terbit Bali Bali - Interijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04