Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Matahari Terbit Bali

Jl. Pratama Tanjung Benoa Nusa Dua, Nusa Dua, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Matahari Terbit Bali Bali - Plaža Matahari Terbit Bali Bali - Vrt Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Interijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Vrt Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Kupaonica Matahari Terbit Bali Bali - Restoran Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Bazen Matahari Terbit Bali Bali - Recepcija Matahari Terbit Bali Bali - Recepcija Matahari Terbit Bali Bali - Plaža Matahari Terbit Bali Bali - Interijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Vrt Matahari Terbit Bali Bali - Ulaz
Matahari Terbit Bali Bali - Vrt Matahari Terbit Bali Bali - Sadržaji Matahari Terbit Bali Bali - Vrt Matahari Terbit Bali Bali - Vrt Matahari Terbit Bali Bali - Plaža Matahari Terbit Bali Bali - Bazen Matahari Terbit Bali Bali - Vrt Matahari Terbit Bali Bali - Bazen Matahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotela Matahari Terbit Bali Bali - Vrt Matahari Terbit Bali Bali - Bazen Matahari Terbit Bali Bali - Bazen
Područje Nusa Dua Broj soba: 20

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 436recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (436)
Razvrstati po:
Wendy G. Grupe Australia, 25. kolovoza 2015.
good size rooms

Beach front location, close to shops, quiet
8
THe beach front location was great, watersports right outside the door, close to benoa restaurants and shops. easy to get transport to Nusa Dua.
Prijavi ovu recenziju
Julie B. Parovi Australia, 20. kolovoza 2015.
Best location on the beach

location, size of room, staff
9
Great stay - staff were very friendly and helpful. We booked for 2 days and extended for another 3 - at the end of the beach away from boats coming and and day trippers. Would definitely recommend.
Prijavi ovu recenziju
Jacqueline K. Obitelji sa malom djecom Australia, 7. kolovoza 2015.
Good location but beach terrible

Location was great, pool good and value for money.
8
Reception staff were very helpful however restaurant staff could be more pleasant. We only stayed one night and it was enough. Not a fan of Nusa Dua- the beaches were disgusting.
Prijavi ovu recenziju
Douglas W. Solo putnici Australia, 1. kolovoza 2015.
A nice place in Benoa

Friendly staff, good location and excellent value for money!
9,3
Prijavi ovu recenziju
Lyn K. Parovi New Zealand, 1. kolovoza 2015.
A cosy hotel with the Bali character we love.

Beachfront site. Tranquil garden setting in a busy location with many choices of eateries and shopping just metres away. Value for money.
9,3
We were happy to find the extensive gardens being maintained. We love to stay at this small hotel where the staff become friends and our stay is relaxed in a quiet setting. Every unit has a huge balcony and a good degree of privacy. Rooms are spacious with seating both indoors and out. The pool and restaurant and on the front of the hotel with great views of the beach where there is always activity from cruise liners, naval ships, fishermen and water sports. We were fortunate to speak with the new manager, Nyoman, and to hear of the planned updates. New wifi has increased coverage throughout, the restaurant menu is to be refreshed and linen is being replaced. There is a positive vibe around the future of this unique hotel.
Prijavi ovu recenziju
Hadi S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Nicer beach view and big room with small bad

Beach view and big room
8,3
Value for money with good view
Prijavi ovu recenziju
Meryl M. Grupe Philippines, 18. srpnja 2015.
value for money

rooms are very very big!! they help you with your program for the day and arrange it for you.
8
Very comfortable though it would have been better if there was better wifi connection
Prijavi ovu recenziju
Henna V. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. srpnja 2015.
decent hotel at seaside

can hear d waves at nite...nice pool very helpful staff
6,7
I had a comfortable stay, room was average but bed was too small n wifi was very bad
Prijavi ovu recenziju
Vanessa L. Solo putnici Brazil, 29. siječnja 2015.
beachfront

beach pool Staff
8,7
was good the staff was very nice the beach is clean it s ok
Prijavi ovu recenziju
Denise N. Parovi Australia, 6. srpnja 2014.
very Good

Privacy. Gardens. Beach front
6,7
Very good
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Matahari Terbit Bali BaliMatahari Terbit Bali Bali - PlažaMatahari Terbit Bali Bali - VrtMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - Interijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - VrtMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - KupaonicaMatahari Terbit Bali Bali - RestoranMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - BazenMatahari Terbit Bali Bali - RecepcijaMatahari Terbit Bali Bali - RecepcijaMatahari Terbit Bali Bali - PlažaMatahari Terbit Bali Bali - Interijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - VrtMatahari Terbit Bali Bali - UlazMatahari Terbit Bali Bali - VrtMatahari Terbit Bali Bali - SadržajiMatahari Terbit Bali Bali - VrtMatahari Terbit Bali Bali - VrtMatahari Terbit Bali Bali - PlažaMatahari Terbit Bali Bali - BazenMatahari Terbit Bali Bali - VrtMatahari Terbit Bali Bali - BazenMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - VrtMatahari Terbit Bali Bali - BazenMatahari Terbit Bali Bali - BazenMatahari Terbit Bali Bali - Eksterijer hotelaMatahari Terbit Bali Bali - BazenMatahari Terbit Bali Bali - BazenMatahari Terbit Bali Bali - VrtMatahari Terbit Bali Bali - VrtMatahari Terbit Bali Bali - BazenMatahari Terbit Bali Bali - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01