Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mega Inn

King's Centre, Jalan Simpang Tiga, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93300 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Recepcija Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Predvorje Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba
Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Gostinjska soba Mega Inn Kuching - Eksterijer hotela Mega Inn Kuching - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 58

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 201recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (201)
Razvrstati po:
Adeline J. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 2. siječnja 2016.
Budget stay for family

Easy parking, food stall nearby, and friendly staff
7
I am satisfied with the stay since I was with big family that looking for budget stay. Food court and supermarket are only next to the hotel.Parking easy to find at night for those are with cars. This hotel is 10-15mins driving distance to few malls such as Vivacity mall and Cityone mall. But still transport is required to go to these malls. Vivacity mall is the nearest where it is still 20-30 mins walking distance from the hotel. However, extra pillow is not provided in the room as in other hotels and it is better to bring your own towel.
Prijavi ovu recenziju
Leong S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. prosinca 2015.
Clean.

Clean.Location.
7,7
Prijavi ovu recenziju
Wn W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. prosinca 2015.
Towels are dirty, 2 towels for a family rooms?

Good service when requested.
6,7
Quite ok but not to the value of the price paid.
Prijavi ovu recenziju
Esther W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. studenog 2015.
Friendly staff and clean room

clean, friendly staff, good location
8
It was my second time staying here. Quite good especially their friendly staffs. The room is comfortable. Just the bathroom is a bit small. There's food court which easy for dining and pharmacy & clinic around. Supermarkets is also there. The location is quite good especially for bowlers (bowling centre is beside it)
Prijavi ovu recenziju
Kasma K. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 10. studenog 2015.
Holiday/vacation

customer service
5,3
the first 2 days of stay, I was unable to connect to the wifi and i tried to ask frontdesk lady to restart the wifi modem but she said it will change nothing, however after that the wifi is back to normal. the lift also broke down due to the blackout affecting whole kuching, so we were using the stairs to 5th floor for 2 days. the cleanliness of the room was bad, they only threw away the rubbish and fold the bed comforter, obvious dust and hairs on the floor are not swept or vacuumed. unable to sleep sometimes when noises are heard clearly from the corridor. overall, the hotel location is good and comfortable, i will come back to stay for my next holiday, but hope that the cleaning service can be improve.
Prijavi ovu recenziju
Sim P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 7. studenog 2015.
Hotel truly value for money

Easy to locate, variety of food stores within walking distance, convenience parking space.
9,3
Value for money. Convenience place to stay while visiting UNIMAS, Kuching City and nearby tourist locations. Wifi was available most of the time but occasionally with weak signal.
Prijavi ovu recenziju
Siew P. Grupe Malaysia, 17. listopada 2015.
Mega Inn
4,3
Expansive
Prijavi ovu recenziju
Poay E. Solo putnici Malaysia, 6. listopada 2015.
Unforgettable online booking
4,3
Poor There's routers outside rooms but wifi couldn't connect 😓 Got to hold the shower for showering, Noisy at night and early morning as maybe too closed to ground floor and 'yaks' from window view😫
Prijavi ovu recenziju
Sheau W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. rujna 2015.
Not bad with Mega Family Room

clean, room size quite big, nearby got a lot of food
6
Good, value with money
Prijavi ovu recenziju
Roger G. Solo putnici Malaysia, 12. rujna 2015.
Nice stay

Location, affordable rate & comfortable
7
Good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mega Inn KuchingMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - RecepcijaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - PredvorjeMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Gostinjska sobaMega Inn Kuching - Eksterijer hotelaMega Inn Kuching - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06