Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

9 Ella-Trebe-Street, Mitte, Berlin, Njemačka 10557

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 425recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (425)
Razvrstati po:
Agung H. Grupe Indonesia, 11. travnja 2016.
best smart hotel
6,7
cheap hotel, near berlin central station, wifi works good... perfect...
Prijavi ovu recenziju
Pilaiporn N. Solo putnici Thailand, 23. veljače 2016.
very convenience for traveller

place
7,3
good and convenience
Prijavi ovu recenziju
Ravi P. Parovi India, 26. siječnja 2016.
Money deducted twice

nice hotel - but room given was very small, not as big as in picture
7,3
Hi Team, For this booking made by us, we have 2 time cash deducted from our account. Could you please revert 1 payment. Regards, Ravi Prasad
Prijavi ovu recenziju
Toma G. Obitelji sa malom djecom Bulgaria, 26. prosinca 2015.
good
6,7
It was nice
Prijavi ovu recenziju
Yisroel M. Solo putnici Cyphrus, 26. prosinca 2015.
nice hotel - good location

location, young, clean
8,3
it's a nice hotel. clean. right next to the central station, so you can get anywhere in the city easiley. rooms are very small and the shower isn't the best. but overall good quality hotel - good value for the money
Prijavi ovu recenziju
Anne M. Parovi Philippines, 25. prosinca 2015.
Close to the Main Train Station

location, cheap breakfast, community feeling
7,3
We liked that it was just a one minute walk from the main terminal. It's convenient when you're traveling super early to another place and there's also local trains you can take to explore parts of the city. Overall, it was an okay hotel. You can always find food inside the main train station though limited.
Prijavi ovu recenziju
Wai F. Grupe Singapore, 23. prosinca 2015.
Good stay

The staff was friendly and informative, facilities were good, room was comfortable
9
Our stay was very good, the beds were comfortable and the place was generally very quiet at night. Facilities were good too and staff was friendly! Would recommend for a short stay in Berlin.
Prijavi ovu recenziju
Roseman R. Parovi Norway, 27. studenog 2015.
Clealiness

Offers promo, near the station...
7,3
The promo offer is good but the cleanliness and comfort in the room is not good. The thermostat is not working that is why it was cold. There is a bad odor when we entered the room. And the toilet was dirty. It was used already before us and it was full of dirt.
Prijavi ovu recenziju
Katrina K. Poslovni putnici Philippines, 17. listopada 2015.
Unexpected Excellent Stay

Location, Price and Amenities
9
I was very satisfied with the service and stay. We travelled, (group of 3) in October, and were very happy with the value of the room we received. Recommended for those staying 2-4 nights in a location - comfortable beds, secure surroundings.
Prijavi ovu recenziju
Thomas G. Solo putnici Croatia, 30. rujna 2015.
I"ll be back!!!!

Hotel Condition/Cleanliness,Location,Value for Money
8,7
It was very good! As I sad like Terminator....."I"ll be back!!" :) :) :)
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof BerlinMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Eksterijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Eksterijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Eksterijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Eksterijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - UlazMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Dječji klubMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Dječji klubMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Interijer hotelaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska sobaMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - RestoranMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlin - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01