Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Melia Berlin Hotel

Friedrichstrasse 103, Mitte, Berlin, Njemačka 10117 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Melia Berlin Hotel Berlin - Predvorje Melia Berlin Hotel Berlin - Pub/salon Melia Berlin Hotel Berlin - Recepcija Melia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotela Melia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke Melia Berlin Hotel Berlin - Restoran Melia Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotela Melia Berlin Hotel Berlin - Dvorana za fitness Melia Berlin Hotel Berlin - Pogled Melia Berlin Hotel Berlin - Pub/salon Melia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke Melia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke Melia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke Melia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke Melia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke Melia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke
Melia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke Melia Berlin Hotel Berlin - Restoran Melia Berlin Hotel Berlin - Luksuzni salon Melia Berlin Hotel Berlin - Luksuzni salon Melia Berlin Hotel Berlin - Gostinjska soba Melia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotela Melia Berlin Hotel Berlin - Kupaonica Melia Berlin Hotel Berlin - Kupaonica Melia Berlin Hotel Berlin - Gostinjska soba Melia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotela Melia Berlin Hotel Berlin - Recepcija Melia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastanke
Područje Mitte Broj soba: 364

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 221recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (221)
Razvrstati po:
Eric S. Parovi Australia, 25. kolovoza 2015.
New hotel. Award winning. Thee deseve the award.

New facilties. Good location to museum island, only 15 min walk. Service altitude good.
9,3
Have choices of pillows. Good. Only one kind of firmness of mattress. Can consider have choice of firmer mattress. In general, high standard of hotel.
Prijavi ovu recenziju
Shirley B. Solo putnici Australia, 21. kolovoza 2015.
€170 for half a load of washing

Location, room
7,7
I arrived very tired and still unwell & needing fresh clothes, I knew a hotel would charge more than I could do myself, but never in my wildest dreams did I imagine such a small amount could incur such an outrageous charge. Asked at reception re laundry service, & was told I could take there or have picked up from my room - no mention of a form. Opted for latter, housekeeping came & asked for form & when I said I didn't know there was one, she told me it was in the cupboard. I said I would fill it in, she said not to worry she would, I tried again but she insisted she would do it for me, I thought she was being nice. I did look at form after she left but it was in German & I couldn't understand it anyway. I should have asked the price. I thought it would be something stupid like 50euros- not 170! Spoiled my stay in Berlin, & Germany, & probably my entire time in Europe just because every time I have to deny myself something to do, or buy, I cannot help but think of Melia Berlin.
Prijavi ovu recenziju
Ali A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 11. kolovoza 2015.
Location

Nice
9,7
Prijavi ovu recenziju
Kit W. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 1. kolovoza 2015.
Great hotel with good services and good location

Cleaniness, friendly staff and easy access to many key attractions.
9
Room is clean except the bed is too soft. Free wifi jn the room. Friendly and helpful staff.
Prijavi ovu recenziju
Janice W. Solo putnici United Kingdom, 15. srpnja 2015.
Excellent location

Location. Level lounge. Value
8,7
Had an excellent 3 nights here. Stayed in a level room which was excellent value with food and drink served most of the day. The only negative of the hotel was having to pay for wifi. Excellent location only 5 minutes from station and 20 minutes max to Brandenburg gate.
Prijavi ovu recenziju
Supreeya J. Obitelji sa malom djecom Thailand, 6. srpnja 2015.
Nice area

Good area
8,7
i love Berlin
Prijavi ovu recenziju
Ronald W. Parovi Australia, 21. svibnja 2015.
top location

location, price and the room size and cleanliness
8,7
We loved our stay in Berlin and would highly recommend a stay at this hotel
Prijavi ovu recenziju
Jane M. Solo putnici South Africa, 31. prosinca 2014.
Melia Berlin Hotel

Location.
8,3
The hotel was as good an many 5* hotels I have stayed in. The staff were friendly and helpful. My only complaint is that the bath towels were the size of hand towels and a bit thin. It is very close the public transport system, which makes access to the city very convenient, and is a short walk from museum island.
Prijavi ovu recenziju
Kim M. Parovi Hong Kong, 26. prosinca 2014.
Just so-so

Room size, Speed of elevator, Close to train station
6,3
Staff not very helpful at arrival, but the staff of the next morning was very friendly.
Prijavi ovu recenziju
Itzhak H. Parovi Israel, 16. listopada 2014.
Great Hotel, Fantastic Staff and perfect location

Clean and comfortable rooms, fantastic Staff , perfect location!
10
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Melia Berlin Hotel BerlinMelia Berlin Hotel Berlin - PredvorjeMelia Berlin Hotel Berlin - Pub/salonMelia Berlin Hotel Berlin - RecepcijaMelia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotelaMelia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMelia Berlin Hotel Berlin - RestoranMelia Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotelaMelia Berlin Hotel Berlin - Dvorana za fitnessMelia Berlin Hotel Berlin - PogledMelia Berlin Hotel Berlin - Pub/salonMelia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMelia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMelia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMelia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMelia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMelia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMelia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMelia Berlin Hotel Berlin - RestoranMelia Berlin Hotel Berlin - Luksuzni salonMelia Berlin Hotel Berlin - Luksuzni salonMelia Berlin Hotel Berlin - Gostinjska sobaMelia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotelaMelia Berlin Hotel Berlin - KupaonicaMelia Berlin Hotel Berlin - KupaonicaMelia Berlin Hotel Berlin - Gostinjska sobaMelia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotelaMelia Berlin Hotel Berlin - RecepcijaMelia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMelia Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotelaMelia Berlin Hotel Berlin - OkružjeMelia Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotelaMelia Berlin Hotel Berlin - RecepcijaMelia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotelaMelia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotelaMelia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotelaMelia Berlin Hotel Berlin - Gostinjska sobaMelia Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotelaMelia Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotelaMelia Berlin Hotel Berlin - Balkon/terasaMelia Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotelaMelia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeMelia Berlin Hotel Berlin - KupaonicaMelia Berlin Hotel Berlin - Gostinjska sobaMelia Berlin Hotel Berlin - Gostinjska sobaMelia Berlin Hotel Berlin - KupaonicaMelia Berlin Hotel Berlin - Gostinjska sobaMelia Berlin Hotel Berlin - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06