ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Meracus Hotel

11 Hang Dau Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Balkon/terasa Meracus Hotel Hanoi - Predvorje Meracus Hotel Hanoi - Restoran Meracus Hotel Hanoi - Restoran Meracus Hotel Hanoi - Restoran Meracus Hotel Hanoi - Restoran Meracus Hotel Hanoi - Pub/salon Meracus Hotel Hanoi - Kupaonica
Područje Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero Broj soba: 22
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Izvrsno

9,2

od 610recenzija

Vrijednost za novac:
9,3
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (610)
Razvrstati po:
Ernest H. Solo putnici United States of America, 11. studenog 2014.
great value

value, location, staff
9,7
This is a great little boutique hotel. The staff, location, value for the money, and breakfast are all great. I highly recommend it.
Koay K. Grupe Malaysia, 27. listopada 2014.
Great Location and quality room

Room, food
9,3
Trang H. Solo putnici Vietnam, 20. kolovoza 2014.
Best hotel in town

Comfort bed - location - staff
9,7
This hotel leaves me a good impression abt how its staff serve the requirements of customers. I cant complain more about staff except for the fact that my bed sheet wasnt changed during my 10 days of stay. It might be because i didnt put the sheet changing paper on bed. My sister who accompanied me is a light sleeper. She almost doesnt sleep more than 5 hrs but in this hotel she slept all day long. The bed is super comfortable 👍👍👍👍 Next time we will stay again, no better choice 😊
Hoi I. Solo putnici Macau, 17. kolovoza 2014.
Enjoyable hotel

Fiendly n surprise service
10
Very nice hotel with friendly service
Tuyen N. Solo putnici United States of America, 8. kolovoza 2014.
Excellent Value for Money

Excellent location, exceptionally friendly and capable staff, value
9,3
Excellent stay. Would stay again.
Pepie D. Poslovni putnici Indonesia, 3. kolovoza 2014.
Excellent Hotel

Super Friendly Staff, Very good breakfast and Clean
10
I was satisfied with their service
Kalpesh T. Poslovni putnici India, 2. kolovoza 2014.
Good place and great staff

Staff,Comfort etc
8,7
Great.
Melody W. Solo putnici Canada, 20. lipnja 2014.
Boutique hotel in prime location in Hanoi

1. Location 2. Clean room with laptop 3. Nice Staff
10
Kim S. Parovi Malaysia, 9. lipnja 2014.
Comfortable and homely.

Fast check-in & check-out, friendly & attentive staff and value for money.
9,3
Though this is a small hotel, the management has done a good job. Keep it up!
Bao K. Solo putnici Vietnam, 1. lipnja 2014.
Pleasant and comfortable

Classic design, good location, good service
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Meracus Hotel HanoiMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Balkon/terasaMeracus Hotel Hanoi - PredvorjeMeracus Hotel Hanoi - RestoranMeracus Hotel Hanoi - RestoranMeracus Hotel Hanoi - RestoranMeracus Hotel Hanoi - RestoranMeracus Hotel Hanoi - Pub/salonMeracus Hotel Hanoi - Kupaonica


AS-AGWEB-3B02