Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Meracus Hotel

11 Hang Dau Street, Hoan Kiem District, distrikt Hoan Kiem , Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Balkon/terasa Meracus Hotel Hanoi - Predvorje Meracus Hotel Hanoi - Restoran Meracus Hotel Hanoi - Restoran Meracus Hotel Hanoi - Restoran Meracus Hotel Hanoi - Restoran Meracus Hotel Hanoi - Pub/salon Meracus Hotel Hanoi - Kupaonica Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Kupaonica Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Kupaonica Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje distrikt Hoan Kiem Broj soba: 22
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Izvrsno

9,2

od 655recenzija

Vrijednost za novac:
9,3
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (655)
Razvrstati po:
Richard H. Solo putnici Singapore, 26. srpnja 2015.
A hidden gem!

Service, Location, Quality
10
Room was spacious and clean. Location is minutes from Hoan Kiem Lake, close to all the actions. Staffs were so helpful and always with a big smile. Breakfast was good as well, with a chef ready to cook the type of eggs you want just like a 5 stars hotel. If this is a 3 star hotel, then it's the best 3 star I've ever stayed in.
Prijavi ovu recenziju
Atthawat T. Parovi Thailand, 13. srpnja 2015.
GOOD I WILL COME BACK AGAIN

SERVICE FOOD ROOM
10
good everything
Prijavi ovu recenziju
Bertrand H. Parovi France, 12. srpnja 2015.
Feeling very special

Service rooms breakfast
9,7
Very enjoyable stay where we felt treated like VIPs. Lots of generous services were offered to us: postage, bookings, navigation help and dining out experiences, extended check out and showers on early arrival. A haven of peace in the hectic Hanoi and the staff was so friendly!
Prijavi ovu recenziju
Fen D. Solo putnici China, 20. lipnja 2015.
Very good location and environment

The staff here are so kind and polite.The hotel is very clean and comfortable.Good choice!
9,7
Feel sweet when found a plate of fresh fruit and flower on the first entrance the room.It is very convenient for traveling.
Prijavi ovu recenziju
Chow J. Solo putnici Singapore, 16. lipnja 2015.
Outstanding service!

Got cheated by the taxi driver, the Bell boy help me and got back my money. Breakfast coffee is great. Room prepare with flower petal and fruits. Arrival serve me guys juices and cold towel. Great!
10
Very satisfied and will sure to come back again to stay this hotel!! Good job to those guys who operate the hotel! Outstanding services!!
Prijavi ovu recenziju
Phuong L. Parovi Vietnam, 14. lipnja 2015.
Worth every penny

Location. Friendly staff. New interior
9,3
Staff made us feel very welcomed. Amazing service and there were little pleasant surprises the hotel continued to bring us during our stay. Love this hotel and will defnitely come back and already recommended it to my friends
Prijavi ovu recenziju
Trang H. Grupe Vietnam, 31. svibnja 2015.
Best try

Bed, bathroom, staff
9,3
staff always smile and helpful. I've stayed at this hotel 3 times. Its location is the best, just a minute walk to Hoan Kiem lake where leads to all source of tourist destinations. I booked a family room at a quite high price, but overall I love the hotel for their treats and facilities.
Prijavi ovu recenziju
Jason L. Solo putnici Singapore, 9. svibnja 2015.
One of the best

clean, friendly staff and good location
10
It's was great. Room is very quite and comfy. Staff are polite thanks to Mr Le.
Prijavi ovu recenziju
Bernard G. Solo putnici Poland, 2. svibnja 2015.
Great Value for Money

Service, Flexibility
10
Excellent hotel with great service. Staff is extremely helpful. I forgot my passport and they delivered it to my new hotel before I even realised.
Prijavi ovu recenziju
Wen J. Parovi Singapore, 7. travnja 2015.
5 star service at a 3 star price

Service quality, cleanliness, comfort
9,3
I had an excellent stay here! The hotel staff are always smiling and enthusiastic. It happened to be my birthday during my stay and they surprised me with a cake! This hotel is absolutely value for money.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Meracus Hotel HanoiMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Balkon/terasaMeracus Hotel Hanoi - PredvorjeMeracus Hotel Hanoi - RestoranMeracus Hotel Hanoi - RestoranMeracus Hotel Hanoi - RestoranMeracus Hotel Hanoi - RestoranMeracus Hotel Hanoi - Pub/salonMeracus Hotel Hanoi - KupaonicaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - KupaonicaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - KupaonicaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Balkon/terasaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - KupaonicaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03