ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Meracus Hotel

11 Hang Dau Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Gostinjska soba Meracus Hotel Hanoi - Balkon/terasa Meracus Hotel Hanoi - Predvorje Meracus Hotel Hanoi - Restoran Meracus Hotel Hanoi - Restoran Meracus Hotel Hanoi - Restoran Meracus Hotel Hanoi - Restoran Meracus Hotel Hanoi - Pub/salon Meracus Hotel Hanoi - Kupaonica
Područje Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero Broj soba: 22
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Izvrsno

9,2

od 618recenzija

Vrijednost za novac:
9,3
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (618)
Razvrstati po:
Sinead A. Parovi Ireland, 26. siječnja 2015.
Fantastic hotel

Staff , location , price
10
Fantastic hotel , great location , staff are brilliant can't do enough for you . Made to feel very welcome .
Taksin P. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 2. siječnja 2015.
Worthwhile hotel, kindness staff, good location

Location, staff, price
9,3
It was great. 3 star hotel but luxury more than we expect
Jeong H. Parovi South Korea, 2. siječnja 2015.
very comportable and friendly

compotable friendly helpful
10
very Good Room is small but clean and compotable
Isla C. Parovi United Kingdom, 31. prosinca 2014.
Fantastic location, helpful staff

Very friendly helpful staff. Clean comfortable room. Fantastic location. Amazing value.
10
Amazing value for money. Staff also provided us with maps and top tips on local food and places to go plus made bookings for us. Would definitely recommend!
Jungwon R. Solo putnici South Korea, 29. prosinca 2014.
couldn't make it to hotel due to flight delay

couldn't make it to hotel due to flight delay
6
couldn't make it to hotel due to flight delay
Mitch C. Solo putnici United States of America, 26. prosinca 2014.
Little gem in Hanoi

Staff was amazing, room was big, room was super clean
8,3
Not one complaint. Very good experience
Aunya C. Grupe Thailand, 22. prosinca 2014.
Good hotel to stay

Food, service, facility
9,7
Good location and very good service.
Ernest H. Solo putnici United States of America, 11. studenog 2014.
great value

value, location, staff
9,7
This is a great little boutique hotel. The staff, location, value for the money, and breakfast are all great. I highly recommend it.
Koay K. Grupe Malaysia, 27. listopada 2014.
Great Location and quality room

Room, food
9,3
Trang H. Solo putnici Vietnam, 20. kolovoza 2014.
Best hotel in town

Comfort bed - location - staff
9,7
This hotel leaves me a good impression abt how its staff serve the requirements of customers. I cant complain more about staff except for the fact that my bed sheet wasnt changed during my 10 days of stay. It might be because i didnt put the sheet changing paper on bed. My sister who accompanied me is a light sleeper. She almost doesnt sleep more than 5 hrs but in this hotel she slept all day long. The bed is super comfortable 👍👍👍👍 Next time we will stay again, no better choice 😊

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Meracus Hotel HanoiMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Gostinjska sobaMeracus Hotel Hanoi - Balkon/terasaMeracus Hotel Hanoi - PredvorjeMeracus Hotel Hanoi - RestoranMeracus Hotel Hanoi - RestoranMeracus Hotel Hanoi - RestoranMeracus Hotel Hanoi - RestoranMeracus Hotel Hanoi - Pub/salonMeracus Hotel Hanoi - Kupaonica


AS-AGWEB-3A05