ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel

Knesebeckstrasse 38-49, Charlottenburg, Berlin, Njemačka (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Predvorje Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Recepcija Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Recepcija Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Recepcija Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Eksterijer hotela Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Restoran Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Recepcija Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Predvorje Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba
Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba
Područje Charlottenburg Broj soba: 54
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 13recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (13)
Razvrstati po:
Faiq I. Parovi Australia, 19. srpnja 2012.
ugly outside beautiful inside

Large spacious room and clean bathroom
7,7
We parked in the car park behind the hotel, went through the back door, and few of the staff of the minimarket adjacent to the hotel were standing smoking in the open air. The hotel foyer looked very dirty with old furniture and torn carpet. We though we had made a mistake in our booking and this hotel was definitely not a 4star one. However, we soon changed our mind when went to our room. It was spacious, super clean with a very nice bathroom.
Sightseeing/Attractions Tip: walk to the main street to the left of the hotel then take right and walk about 600 meters to visit the cathedral that was destroyed in the second world war.
Doron G. Israel, 5. prosinca 2011.
Good choice!

Convenient location, pleasant team, wide rooms,very good value for price! Very good breakfast.
7
I prefer to prepare the morning salat without the presence of sweet red and yellow pepper inside!
Tarvo M. Poslovni putnici Estonia, 8. srpnja 2011.
Nice hotel near Kurfürstendamm

Location
7,7
The hotel is clean and the staff is nice. This hotel is just 100 meters from Kurfürstendamm, so the location cant be beaten. The breakfast was not included, but it seems to be same in all Mercure hotels. Also I dont think its quite a four star hotel.
Burkhard B. Solo putnici Germany, 20. srpnja 2014.
gute Lage zu gutem Preis

riesiges Zimmer, KLimaanlage,zentrumsnah
6,7
Der Aufenthalt war sehr angenehm.Der Ku`damm und alle öffentliche Vrkehrsmittel befinden sich in unmittelbarer Nähe.
Ehud L. Poslovni putnici Germany, 4. ožujka 2014.
Immer wieder gerne!

alles
10
Von Empfang bis zum auschecken Freundliche und Professionelle Personal, Zimmer die Sauber und einladend sind. Es macht spass hier zu Nächtigen
Ehud L. Poslovni putnici Germany, 2. veljače 2014.
Tolles Hotel, komme gerne wieder

Alles hat super geklappt
10
Kann das Hotel nur empfehlen. Große Zimmer, Freundliches Personal und leckere Frühstück und
Alexander C. Parovi Germany, 12. siječnja 2014.
Schönes Hotel in guter Lage

Zentrale Lage, großes Zimmer
7
Sehr gute Lage des Hotels direkt am KuDamm, gute Parkmöglichkeiten als bewachter Parkplatz, das Hotel wird jedoch der Mercure Kette nicht gerecht, was die sonstigen Standardisierungen und üblichen Annehmlichkeiten ankangt. Alles in allem aber eini gutes Hotel zu einem fairen Preis - wir würden wiederkommen
Wolfgang S. Parovi Germany, 3. studenog 2013.
Gute Leistung zu vernünftigem Preis

Lage, Zimmer, kostenfreies Intr
7,3
Andreas S. Parovi Austria, 20. listopada 2013.
Tolles Hotel als Ausgangspunkt für Sights./Shoppin

Kundenservice!!! :-)
8,3
Olof O. Obitelji sa odraslom djecom Finland, 15. siječnja 2012.
Bra läge och stora rum

Nära till shopping, bra morgonfrukost
7,7
Åkte ner på en långhelg mestadels för shopping så hotellet låg perfekt för detta ändamål

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel BerlinMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - PredvorjeMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - RecepcijaMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - RecepcijaMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - RecepcijaMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Eksterijer hotelaMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - RestoranMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - RecepcijaMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - PredvorjeMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska sobaMercure Chateau Berlin am Kurfurstendamm Hotel Berlin - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B01