Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Kuta Bali

Jalan Pantai Kuta 10 X Br Pande Mas, Kuta, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Kuta Bali Bali - Restoran Mercure Kuta Bali Bali - Balkon/terasa Mercure Kuta Bali Bali - Hrana i piće Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Soba za sastanke Mercure Kuta Bali Bali - Okružje Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Bazen
Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Bali Bali - Soba za sastanke Mercure Kuta Bali Bali - Spa centar Mercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Bali Bali - Soba za sastanke
Područje Kuta Broj soba: 130

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1675recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1675)
Razvrstati po:
Stephanie S. Solo putnici Australia, 30. kolovoza 2015.
Amazing. Couldnt fault.

Service, kind, friendly
10
I lovd every moment that I was in Kuta. The location was fantastic!!! I couldn't fault this hotel!
Prijavi ovu recenziju
Noor S. Parovi Malaysia, 30. kolovoza 2015.
Convenient

Clean, nearby the beach, nearby restaurants
8,3
My stay was great. The only drawback was they are unable to provide iron and ironboard.
Prijavi ovu recenziju
Muhammad R. Parovi Singapore, 26. kolovoza 2015.
Good location

Near the beach, near all the shopping district, good location
9,3
Prijavi ovu recenziju
Ann K. Parovi Philippines, 26. kolovoza 2015.
Mercure Kuta Hotel

Very clean, staffs are accomodating, easy access to all
10
We had a great time as the hotel has a very good location, very accessible to all. Everything you need is just next to the hotel. Grocery, fast food chain, food court, hard rock cafe, etc.. And also just opposite to their open beach..
Prijavi ovu recenziju
Rosa J. Parovi Australia, 25. kolovoza 2015.
Great location

Roof top pool. Location
8,7
Nicely kep quiet hotel great location. Lovely rooftop pool area overlooking the ocean
Prijavi ovu recenziju
Anderson C. Poslovni putnici Brazil, 24. kolovoza 2015.
room very old, outside good

location / pool/ bar
6
room very old, but outside good
Prijavi ovu recenziju
Benz S. Grupe Indonesia, 19. kolovoza 2015.
Mosquitos!!

location, location, location
6
the location of this hotel is perfect, the breakfast was okay. However, there were tons of mosquitos in our rooms.
Prijavi ovu recenziju
Seng W. Grupe Malaysia, 11. kolovoza 2015.
Relaxing & Convenient

Relax, Clean & Convenient
6,3
Friendly receptionist, clean hotel room.
Prijavi ovu recenziju
Jackie M. Parovi Australia, 11. kolovoza 2015.
Loved our stay, would stay again

Great pool, great location.
8,3
We loved it there, the pool area and he location. I would definitely stay there again
Prijavi ovu recenziju
Jackie M. Parovi Australia, 10. kolovoza 2015.
Fantastic location and awesome pool area

Pool, location,
7,7
I loved this hotel but unfortunately our room was facing the street and all we heard all night was the traffic and loud motor bikes. I'm not sure if the garden or pool view rooms were quiter at night, if they are I would reccomend and stay again, if not I would stay else where.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - RestoranMercure Kuta Bali Bali - Balkon/terasaMercure Kuta Bali Bali - Hrana i pićeMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Bali Bali - OkružjeMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Bali Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Bali Bali - Spa centarMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Bali Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Bali Bali - RestoranMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - RestoranMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - VrtMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06