ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Kuta Bali

Jalan Pantai Kuta 10 X Br Pande Mas, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Bali Bali - Soba za sastanke Mercure Kuta Bali Bali - Spa centar Mercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela
Mercure Kuta Bali Bali - Soba za sastanke Mercure Kuta Bali Bali - Restoran Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Restoran Mercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 130

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1562recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1562)
Razvrstati po:
Wan T. Parovi Malaysia, 23. travnja 2015.
Great location and helpful staffs

Good customer service, convenient location and great value of money
7,7
Ivan S. Grupe Indonesia, 20. travnja 2015.
nice pool

location, rate, pool
6,7
Nor A. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. travnja 2015.
Superb location

Beach fronting hotel
8
Definite the choice hotel for first timer or regulars alike. The hotel is fronting the southern Kuta beach and short distance to the famous Poppies Road. My family enjoyed it very much. The standard room was adequate for two, not too small. The only drawback is that its breakfast selection was a bit limited due to non availability of halal food.
Seng C. Parovi Malaysia, 5. travnja 2015.
The spa service need improvement.

Poor, ambiance and location
8
Michael B. Parovi Indonesia, 25. ožujka 2015.
infront of kuta beach

location, swimming pool, transportation easily accessible
6,7
The hotel is getting really old, the rooms are a joke. They are so small and outdated. I think this hotel should be a 3 star and not 4 star hotel.
Wai F. Obitelji sa malom djecom Singapore, 15. ožujka 2015.
food not good

dont have any special thing to bring up about this hotel.
5,3
SOSO
Yan L. Poslovni putnici Singapore, 15. ožujka 2015.
Hotel location is good

Clean, wonderful and value for money
7,7
Stayed here for few nights and I enjoyed the room and service. Great place to stay and will stay again.
Assaf A. Parovi Saudi Arabia, 7. ožujka 2015.
Wooow

Comfortable bed, rooftop pool and friendly staff
10
Perfect
Baharun K. Parovi Indonesia, 6. ožujka 2015.
nice, clean rooms, and friendly staff

the view, location, and location
8,7
I have a nice trip at mercure, I'll be back when I visit bali next time. I expect more discount lol...
Wui H. Obitelji sa malom djecom Macau, 24. veljače 2015.
Great location but facilities are too old

great location, helpful staffs, nice pool
7
When we first checked in to the room my wife found a live cockroach in the bathroom. Though the bell boy helped kill it right away, it was pretty scary. We then took an afternoon nap but half way through we heard someone was trying to open the room door. We opened the door and found a hotel staff and a customer trying to open the door with the wrong key. Obviously he went to the wrong room. On the second day the flush mechanism of the toilet was broken. We informed front office and they sent someone to fix it. Overall this hotel is very old in terms of facilities. They should invest to renovate. But other than that the hotel was located in the heart of Kuta beach, and staffs were generally helpful and friendly.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Kuta Bali BaliMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Bali Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Bali Bali - Spa centarMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Bali Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Bali Bali - RestoranMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - RestoranMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A06