Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Kuta Bali

Jalan Pantai Kuta 10 X Br Pande Mas, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Kuta Bali Bali - Balkon/terasa Mercure Kuta Bali Bali - Restoran Mercure Kuta Bali Bali - Balkon/terasa Mercure Kuta Bali Bali - Spa centar Mercure Kuta Bali Bali - Spa centar Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Restoran Mercure Kuta Bali Bali - Balkon/terasa Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Hrana i piće Mercure Kuta Bali Bali - Okružje Mercure Kuta Bali Bali - Soba za sastanke Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Bazen
Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Bali Bali - Soba za sastanke
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 130

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1581recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1581)
Razvrstati po:
Emilta D. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 19. svibnja 2015.
touring indonesia

staff is good, location good,
7
3 nite
Neil E. Parovi Philippines, 15. svibnja 2015.
Affordable, Nice and Good Location

Near in the beach with nice wave edpecially if you love to surf. Near in the mall and those outlet store. Nice view for the sunset with the infinity pool.
8,7
I can say its the best because its feels like home coz the staff are very welcoming and accomodating especially name "Ardi" she so polite and helpful. The place is near everywere like beach, shopping, restaurant, massage spa, and club or bar. If i had a chance to comeback to bali i will still choose to stay in this hotel. Rooms, i cant say its the best rooms i ever had despite of that you will feel its nice because of the staffs on how they accommodate their guest. Good job guys! God bless us...
Jeane T. Parovi Malaysia, 14. svibnja 2015.
Dirty , overused and expensive

Location, pool, staff were quite accomodating
6,3
Mixed up the booking and booked this instead of the Mercure Legian. Poorly maintained and room floor tiles are a dirty green. Room had a weird smell. We got woken up several times at night to neighbours doors opening and closing , and could even hear the air conditioning running from the room upstairs. Woke up with bites all over my legs which were terribly itchy. A very disappointing stay, would rather spend my money elsewhere quieter and cleaner
Sanjay D. Grupe Malaysia, 10. svibnja 2015.
BALI Exp

Location, Comfort, Staff, price
10
It was rightly priced for its comfort and location.
David S. Parovi Australia, 8. svibnja 2015.
Great location but a leaking toilet & wifi poor.

Location, service
6,3
First couple of days in a room that needed the toilet looked at by a Plummer with no ability to fix the issue of water leaking from the toilet. Wifi very poor
Rita S. Grupe Indonesia, 4. svibnja 2015.
Great stay but small room

Pool,location,staff
6,3
Good stay..so so breakfast..small room
Kurniadi K. Solo putnici Indonesia, 3. svibnja 2015.
Overall good

Place , hospitality , wifi
7,7
Overall good
Tee C. Solo putnici Malaysia, 3. svibnja 2015.
Not satisfy

room are small, service so so, food so so
4,7
I had request for balcony room but the reception gave me no balcony room, the food was so so. The room service I called, it took 1 hours plus to come to my room. The mini fridge was empty that why I called up the room service. I am really dissatisfy.
Norhisham A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. svibnja 2015.
this hotel have a great and nice view. it's awesom

swimming pool that face oceon and beauty kuta beach.
8,3
Nice,comfortable but they must do some cleanline to kill those mosquitos..
Joshua T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 30. travnja 2015.
Overrated,old room,bad front desk service

location is near to town,lovely bellboy,boring breakfast
5,7
I find it a bit overrated according to all the rates stated in Agoda. Front desk receptionist is quite impolite. but good location for those who likes night life!I would rate a 3 out of 5.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Kuta Bali Bali - PogledMercure Kuta Bali Bali - Balkon/terasaMercure Kuta Bali Bali - RestoranMercure Kuta Bali Bali - Balkon/terasaMercure Kuta Bali Bali - Spa centarMercure Kuta Bali Bali - Spa centarMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - RestoranMercure Kuta Bali Bali - Balkon/terasaMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - Hrana i pićeMercure Kuta Bali Bali - OkružjeMercure Kuta Bali Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Bali Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Bali Bali - Spa centarMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Bali Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Bali Bali - RestoranMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - RestoranMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A06