Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Kuta Bali

Jalan Pantai Kuta 10 X Br Pande Mas, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Kuta Bali Bali - Balkon/terasa Mercure Kuta Bali Bali - Restoran Mercure Kuta Bali Bali - Balkon/terasa Mercure Kuta Bali Bali - Spa centar Mercure Kuta Bali Bali - Spa centar Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Restoran Mercure Kuta Bali Bali - Balkon/terasa Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Hrana i piće Mercure Kuta Bali Bali - Okružje Mercure Kuta Bali Bali - Soba za sastanke Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Bazen
Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Bazen Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Predvorje Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Bali Bali - Soba za sastanke
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 130

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1621recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1621)
Razvrstati po:
Eileen F. Solo putnici Philippines, 30. lipnja 2015.
Good location hotel Especially for surfers

Food, location,
7,3
Very poor wifi
Dianne P. Grupe Philippines, 30. lipnja 2015.
Perfect place to stay in Kuta!

Value for money, clean and close to major establishments
8,3
It's very convenient to stay in Mercure Kuta. It's walking distance to a food court, mall and kuta beach! Will definitely come back!
Venny V. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 29. lipnja 2015.
good location, happy to stay here

nice staff, near the beach
8,3
very nice and want to stay here again
Eileen F. Solo putnici Philippines, 29. lipnja 2015.
Location is good for surfers

Breakfast is good. Location is excellent for visitors who would surf, comfortable bed
7
Very poor wifi! Noise coming from other room are heard very clear. Poor english by the receptionist.
Eresa W. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 23. lipnja 2015.
Pleasure and containment at the Mercure Kuta

Location, swimming pool, cosy lobby
9
I had early check in and late check out, staff in the front reception area are so friendly and helpful! I can easily park my car in the hotel too. I enjoyed the pool side area also the sea view.
Kwong P. Parovi Singapore, 19. lipnja 2015.
Good Stay opposite the kuta beach

It is directly opposite the beach! It has fast food nearby, and shopping mall on the right.
7,3
Jojok S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 19. lipnja 2015.
Hotel with very good location

Near the beach,mall and culinary food
7
I have a good hotels
Lingga W. Parovi Indonesia, 16. lipnja 2015.
sound of exhaust fan in bed room a but noisy

good place, good exterior and hospitality staffs.
7,3
Just for transit for spend one night
Vicente L. Solo putnici Timor-Leste, 13. lipnja 2015.
Clean & fresh Hotel

There was noting best to say about this hotel
6
Clean & fresh hotel.
Fiona W. Solo putnici Singapore, 13. lipnja 2015.
excellent hotel

good location, excellent sea view with infinity roof top pool and very superb staffs
9,7
third visit to hotel. love the location and e infinity roof top pool with excellent sea view. always my choice of hotel for my visits to bali:)

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Kuta Bali Bali - PogledMercure Kuta Bali Bali - Balkon/terasaMercure Kuta Bali Bali - RestoranMercure Kuta Bali Bali - Balkon/terasaMercure Kuta Bali Bali - Spa centarMercure Kuta Bali Bali - Spa centarMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - RestoranMercure Kuta Bali Bali - Balkon/terasaMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - Hrana i pićeMercure Kuta Bali Bali - OkružjeMercure Kuta Bali Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - BazenMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Bali Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Bali Bali - Spa centarMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Bali Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Bali Bali - RestoranMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - RestoranMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Bali Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Bali Bali - PredvorjeMercure Kuta Bali Bali - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2E06