Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Kuta Hotel

Jalan Pantai Kuta 10 X Br Pande Mas, Kuta, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Predvorje Mercure Kuta Hotel Bali - Predvorje Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Restoran Mercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Hotel Bali - Predvorje Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Hotel Bali - Soba za sastanke
Mercure Kuta Hotel Bali - Kupaonica Mercure Kuta Hotel Bali - Spa centar Mercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Hotel Bali - Soba za sastanke Mercure Kuta Hotel Bali - Restoran Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Restoran Mercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba
Mjesto: Kuta Broj soba: 130

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1258recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1258)
Claire S. Parovi United States of America, 15. travnja 2014.
Good value, good location

Close to beach, shopping, and dining. Nice view from the pool.
6,7
Andi F. Poslovni putnici Indonesia, 4. travnja 2014.
Old hotel clean and comfort

Unique design
6
This hotel was one of the oldest hotel in Kuta beach area, i think its about the time to have renovations..
Anna S. Parovi Indonesia, 2. travnja 2014.
This Hotel has good location

in front of kuta beach, shopping center, romantic
7,7
Nice stayed in this hotel, infront of beach, good location, near shopping center, clean and tidy, suitable for cuiple.
Kuntoaji H. Grupe Indonesia, 1. travnja 2014.
Great Nyepi Experience

Near Beach, Nice Swimming Pool and Great Location
8
Stayed here during Nyepi day, so it was quiet and no light. But it was awesome, my first experience. We attended to ogoh-ogoh in Kartika Street, near from hotel. On 00.01 am hotel stop their tv cable and light. But they serve candle light and dvd's on our room. the nite come, and we could looking a beautiful stars on the rooftop. infinity pool is awesome.. internet not free
Sijie L. Solo putnici China, 30. ožujka 2014.
Poor service

clean, swimming pool, location
7,7
The location is good, which means it's in the center of Bali. The room is clean and comfortable, especially the bed, the balcony and the shower room. But almost 100 dollar without breakfast is acceptable, but without wi-fi?! The swimming pool is really great, which is on the top of the hotel and with a great view of the ocean. But the service is too poor. When I check in, no welcoming drink and even no welcoming smile. And when I check out, I had to wait at the reception for almost half an hour, and nobody said sorry to me. I felt so disappointed.
Syamimi K. Grupe Malaysia, 30. ožujka 2014.
beach hotel

near to shopping area
8
near to the beach beside hard rock hotel and cafe
Yully K. Poslovni putnici Indonesia, 28. ožujka 2014.
The location is very good

Facility,location and price
8
Everything is good and the location is very nice. Easy to find
Patrick J. Grupe Philippines, 18. ožujka 2014.
great place!

room, pool and staffs
10
it was great. we didn't expect that our room is as great as what we had.
Deborah J. Parovi Indonesia, 16. ožujka 2014.
verry comfort

clean, nice, friendly
9,7
Verry surprise because mercure give me birthday cake in my birthday...lovely
Muhammad A. Parovi Singapore, 15. ožujka 2014.
Excellent view from the pool.

Pool, Centralized and friendly.
8
The hotel was neither awesome nor bad. The hotel was clean, great pool view, and amenities were just a stone throw. The only let off was the room interior was rather abit old. Especially the bathroom. But overall the hotel was fine. Didn't get to enjoy the breakfast buffet though cos we only bought room only.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Kuta Hotel BaliMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - PredvorjeMercure Kuta Hotel Bali - PredvorjeMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - RestoranMercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Hotel Bali - PredvorjeMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Hotel Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Hotel Bali - KupaonicaMercure Kuta Hotel Bali - Spa centarMercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Hotel Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Hotel Bali - RestoranMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - RestoranMercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - PredvorjeMercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B04