ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Kuta Hotel

Jalan Pantai Kuta 10 X Br Pande Mas, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Predvorje Mercure Kuta Hotel Bali - Predvorje Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Predvorje Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Hotel Bali - Soba za sastanke Mercure Kuta Hotel Bali - Spa centar Mercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela
Mercure Kuta Hotel Bali - Soba za sastanke Mercure Kuta Hotel Bali - Restoran Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Restoran Mercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Predvorje Mercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 130

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1453recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1453)
Razvrstati po:
Jennifer S. Parovi Australia, 22. studenog 2014.
Great service. Perfect locale and pool amazing!

Roof top Pool, locations, friendly service
8,7
Lovely. Only one night but would stay again.
Ibrahim A. Parovi Saudi Arabia, 21. studenog 2014.
Clean and near shopping and good survives

Clean and near shopping and good survives
8
Clean and near shopping and good survives
Muhammad I. Poslovni putnici Indonesia, 21. studenog 2014.
great location with great price

great location, clean room and affordable price
8,3
I was upgraded to suite as a complimentary. but I think it's quite small room for a suite. felt like a superior room to me the staff are very friendly. I choose this hotel because I was looking a 4 star hotel with a great location and affordable price
Jimmy S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. studenog 2014.
Location, very small room, Good breakfast

location N No more
7,3
I'm disappointed with the room. Coz the price that i'd paid is not compareable with the room size that i receive. The pool is OK The wifi is bad The breakfast is OK Only location that i like Its better u find cheaper hotel near mercure that have A Big room I wont come back again
Parbath H. Parovi India, 18. studenog 2014.
Good

The location,the pool and the service
8,3
Ankur C. Grupe India, 17. studenog 2014.
wonderful staff and very helpful

location, service and the swimming pool
8,7
Though it was only for a night but i really enjoyed my stay. The infinity pool gives you a very nice sunset view and it is just few steps away from the Kuta beach. The staff was very friendly,helpful and kind. The best they offer is the luggage storage and use of basic hotel facilities even after you check-out. enjoyed a lot.
Reza A. Parovi Malaysia, 15. studenog 2014.
best hotel for new comer

location location location
8
the best is location and have surfing school at ground floor and just nearby hardrock cafe
Eric T. Poslovni putnici Singapore, 9. studenog 2014.
Good location

Location, food and staff
8
Good. No complaint.
Lee Y. Grupe Singapore, 8. studenog 2014.
Kuta Kuta

good location
7,3
we had an enjoyable stay at mecure kuta though its only for a night. hotel location is conveniently situated where you could access the kuta beach which is just across the street. rooftop pool view is great too.
Hanna W. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 8. studenog 2014.
You can try it! But maybe we won't come back again

In front of Beach Kuta, definitely won't scare of hungry, bath tub
6,3
It is just a few steps to Kuta Beach! You won't be hungry here, so many choices of restaurant and even food courts near here. The hotel and rooms quite dark, we are not feel comfort here. Got bath tub, we like it! Coffee machine won't work so nice, my parents can't enjoy it :(. The breakfast quite nice. Nice swimming pools with nice scenery.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Kuta Hotel BaliMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - PredvorjeMercure Kuta Hotel Bali - PredvorjeMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - PredvorjeMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Hotel Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Hotel Bali - Spa centarMercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Hotel Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Hotel Bali - RestoranMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - RestoranMercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - PredvorjeMercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B08