ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Kuta Hotel

Jalan Pantai Kuta 10 X Br Pande Mas, Kuta, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Bazen Mercure Kuta Hotel Bali - Predvorje Mercure Kuta Hotel Bali - Predvorje Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Restoran Mercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Hotel Bali - Predvorje Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Hotel Bali - Soba za sastanke
Mercure Kuta Hotel Bali - Kupaonica Mercure Kuta Hotel Bali - Spa centar Mercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Hotel Bali - Soba za sastanke Mercure Kuta Hotel Bali - Restoran Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Mercure Kuta Hotel Bali - Restoran Mercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela Mercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba
Područje Kuta Broj soba: 130

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1355recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1355)
Razvrstati po:
Tan A. Solo putnici Malaysia, 21. srpnja 2014.
nice view

nice view
9,3
Rosemary F. Grupe Indonesia, 19. srpnja 2014.
Goodplace, atmosphere n staff but has small rooms.

Near beach, infinity pool, good atmosphere.
8,3
I was stayed for 4 days. We cant check in earlier so we must waiting until 2pm. Then the room is a little bit small but its clean n comfortable. They have infinity pool that have kuta beach view. Sunbathing is my fav activity at mercure kuta bali's rooftop. To sums up, i like mercure kuta bali and will stay again if i went to bali again.
Jun S. Poslovni putnici Malaysia, 14. srpnja 2014.
good view of beach

good view of kuta beach, nice pool, relaxing hotel
7,7
Leonarda L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 11. srpnja 2014.
Fun

Friendly staff, good view from swimming pools, close to the beach
8
Nice and fun
Kosnadi I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 9. srpnja 2014.
nice hotel

room,friendly staff,nice beach view
9,3
Fiona W. Grupe Singapore, 9. srpnja 2014.
nice environment, excellent roof top pool!!

roof top pool friendly staff excellent service
10
excellent stay, nice roof top pool great for sunset n sunrise.
Felix B. Parovi Indonesia, 29. lipnja 2014.
Good Location

good stay, nice service, comfort
8
Mohammad S. Parovi Saudi Arabia, 26. lipnja 2014.
good location

friendly staff
8,3
i would like to stay here again and again.
Youngju P. Grupe South Korea, 22. lipnja 2014.
so so

Roof top pool !! , close to kuta beach, right next to Star Bucks
7,3
so so so so so so so so so so so so so so so so so so so so so
Yudi H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 19. lipnja 2014.
Nice hotel loacated very near to the Kuta Beach

Location, spacious room, good in-dining food
8,3
I was staying at a deluxe room which is very spacious even with my childern staying. THe hotel located very near to Kuta beach for just a short walking distance. The breakfast restaurant has a direct air to the beach gives a pleasant air when eating.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Kuta Hotel BaliMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - BazenMercure Kuta Hotel Bali - PredvorjeMercure Kuta Hotel Bali - PredvorjeMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - RestoranMercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Hotel Bali - PredvorjeMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Hotel Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Hotel Bali - KupaonicaMercure Kuta Hotel Bali - Spa centarMercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Hotel Bali - Soba za sastankeMercure Kuta Hotel Bali - RestoranMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - RestoranMercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaMercure Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaMercure Kuta Hotel Bali - PredvorjeMercure Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A05