Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kafić Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Ulaz Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Recepcija Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržaji Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela
Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 125
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1138recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1138)
Razvrstati po:
Yuni H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. srpnja 2015.
Free mini bar is nice touched

room rate
8,3
I was impressed that they offered free minibar now. Even only a small bottle of tea pucuk harum and tiny wafer tango and Top, its nice touched. But unfortunately they often forgot to fill up every day, i need to ask first. And i stayed in new renovated room, its nice but small. Better in previous room. I did early check in abt 4am and i got charge 500k (sigh..) too exp for me but i got promotion price when booked. Then i agreed.
Prijavi ovu recenziju
Kenny W. Poslovni putnici Indonesia, 14. srpnja 2015.
Wifi faster than others hotel in same class

Wifi, services, hospitality and good facility
8,3
All things are good only food was limit of variant
Prijavi ovu recenziju
Samir A. Poslovni putnici India, 6. srpnja 2015.
HOMELY STAY AS ALWAYS

1) The location is central but quiet, 2) The hotel & the staff are friendly and warm, 3) Food is quite good and reasonably priced
8,3
My brief stay at hotel Mercure was very comfortable and the staff very friendly
Prijavi ovu recenziju
Feris E. Parovi Indonesia, 5. srpnja 2015.
good good and good

good good and good
7,7
Prijavi ovu recenziju
Keat S. Poslovni putnici Malaysia, 18. lipnja 2015.
Good Hotel at Good Location

Good Location, Friendly Staff, Good Price
8
Was a nice experience here. Had really a good time there with many friendly staff in the hotel who would try to accomodate your needs. The location was good and near to the shopping mall, banks, park and etc.
Prijavi ovu recenziju
Keat S. Poslovni putnici Malaysia, 17. lipnja 2015.
Good Hotel at Good Location

Good Location, Friendly Staff, Good Price
8
Was a nice experience here. Had really a good time there with many friendly staff in the hotel who would try to accomodate your needs. The location was good and near to the shopping mall, banks, park and etc.
Prijavi ovu recenziju
Dewi W. Parovi Indonesia, 8. lipnja 2015.
Best breakfast

Location, breakfast, room rates
8
Prijavi ovu recenziju
Cha L. Poslovni putnici Indonesia, 31. svibnja 2015.
Great

Clean, Friendly, Strategic Location
8
Prijavi ovu recenziju
Andi P. Solo putnici Indonesia, 29. svibnja 2015.
bedroom and bathroom are spacious, clean and tidy

the room is spacious, the bathroom is clean, the bed and the other furnitures are nice.
9
Kinda like it. Big and clean room and bathroom, located in the heart of surabaya city.
Prijavi ovu recenziju
Yuni H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. svibnja 2015.
need to be improve

location, room
7,3
Pros: Value for money, early check in process,but i paid 100k for this time :( new breakfast buffet Cons : Dirty pool, i put small money abt 5-10k in dashboard on my car,then they disappear (this is bad things huh).. i checked within 2 days But with the special price. i can say this is recommended hotel. value for money.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Surabaya Hotel SurabayaMercure Surabaya Hotel Surabaya - KafićMercure Surabaya Hotel Surabaya - UlazMercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RecepcijaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - BazenMercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržajiMercure Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07