Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1221recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (1221)
Razvrstati po:
Widyaningrum S. Poslovni putnici Indonesia, 4. travnja 2016.
superb hotel, excellent food
6,7
superb hotel, excellent food
Prijavi ovu recenziju
Kee P. Poslovni putnici Singapore, 2. ožujka 2016.
Good for value

Price, service, location
8
Prijavi ovu recenziju
Weng S. Poslovni putnici Malaysia, 22. veljače 2016.
Great hotel with brilliant staff

Value for money, excellent customer service, comfort
10
Great hotel with very friendly staff. Highly recommendable.
Prijavi ovu recenziju
Michael J. Parovi United Kingdom, 22. veljače 2016.
Weekend in Surabaya
5,7
This hotel is possibly the worst I have stayed at in Indonesia in terms of expectations based on the Agoda score and star rating. Although they claim the hotel has been renovated the room we were in had several faults with a very poor mattress on the bed, a bathroom within which the toilet hardly worked as it was difficult to flush and the shower head was very loose. In terms of cleanliness it wasnt too bad but I have stayed in better. The food at the breakfast was poor to my mind. Finally we had to change keys several times as they constantly lost the information stored on them. On the good side some family we met there were moved to a better room in the new wing when a non smoking room was unavailable in the old wing.
Prijavi ovu recenziju
Eric E. Poslovni putnici Indonesia, 24. siječnja 2016.
Good
4
Good enough
Prijavi ovu recenziju
Dyaz C. Grupe Indonesia, 20. siječnja 2016.
Clean Room,Good Food,Nice Staff

Service,Food,Clean
8
so far so good, but 1 thing make me uncomfortable about the parking area, they didn't give us any parking card so if something happen to your vehicle who should be responsible???
Prijavi ovu recenziju
Aldo R. Poslovni putnici Indonesia, 15. siječnja 2016.
good room (new wing) and good location

location
7,3
My room at new wing is ok. But the old wing need renovation as my colleagues got rooms there. Overall is ok. Breakfast also ok.
Prijavi ovu recenziju
Cyndy M. Solo putnici Indonesia, 10. siječnja 2016.
Good location and service

Service, location, the size of the room
8,7
It was a good experience to stay at that hotel
Prijavi ovu recenziju
Djoko A. Grupe Indonesia, 1. siječnja 2016.
good staff, clean and comfort

reccomended for grup or single, clean, near center city
7,7
Prijavi ovu recenziju
Ribka C. Poslovni putnici Indonesia, 31. prosinca 2015.
Perfect Hotel in Downtown Surabaya

Location, Food, Room
9,3
Breakfast with various menu, there are traditional or western area food. Clean hotel, and clean room with spacious area. Kindly staff, fast checked in and fast checked out.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Mercure Surabaya Hotel SurabayaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pub/salonMercure Surabaya Hotel Surabaya - UlazMercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RecepcijaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - BazenMercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržajiMercure Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04