Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kafić Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Ulaz Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Recepcija Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržaji Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela
Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 125
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1148recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1148)
Razvrstati po:
Bambang S. Parovi Indonesia, 20. kolovoza 2015.
OK

OK
8
OK
Prijavi ovu recenziju
Alief F. Grupe Indonesia, 9. kolovoza 2015.
Lokasi strategis

Clean room. Friendly staff. Perfect location.
7,7
(1) room was clean. (2) basic amenities in toilet were not complete. (3) the rooms on the new building was not soundproof. (4) friendly staff. (5) location was perfect. U can walk n find many local foods in Darmo Street on Sunday morning (because Surabaya has Car Free Day)
Prijavi ovu recenziju
Horas P. Poslovni putnici Indonesia, 7. kolovoza 2015.
horAS

GOOD LOCATION, CLEAN AND NICE STAFF
10
Prijavi ovu recenziju
Yuni H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. srpnja 2015.
Free mini bar is nice touched

room rate
8,3
I was impressed that they offered free minibar now. Even only a small bottle of tea pucuk harum and tiny wafer tango and Top, its nice touched. But unfortunately they often forgot to fill up every day, i need to ask first. And i stayed in new renovated room, its nice but small. Better in previous room. I did early check in abt 4am and i got charge 500k (sigh..) too exp for me but i got promotion price when booked. Then i agreed.
Prijavi ovu recenziju
Kenny W. Poslovni putnici Indonesia, 14. srpnja 2015.
Wifi faster than others hotel in same class

Wifi, services, hospitality and good facility
8,3
All things are good only food was limit of variant
Prijavi ovu recenziju
Samir A. Poslovni putnici India, 6. srpnja 2015.
HOMELY STAY AS ALWAYS

1) The location is central but quiet, 2) The hotel & the staff are friendly and warm, 3) Food is quite good and reasonably priced
8,3
My brief stay at hotel Mercure was very comfortable and the staff very friendly
Prijavi ovu recenziju
Feris E. Parovi Indonesia, 5. srpnja 2015.
good good and good

good good and good
7,7
Prijavi ovu recenziju
Keat S. Poslovni putnici Malaysia, 18. lipnja 2015.
Good Hotel at Good Location

Good Location, Friendly Staff, Good Price
8
Was a nice experience here. Had really a good time there with many friendly staff in the hotel who would try to accomodate your needs. The location was good and near to the shopping mall, banks, park and etc.
Prijavi ovu recenziju
Keat S. Poslovni putnici Malaysia, 17. lipnja 2015.
Good Hotel at Good Location

Good Location, Friendly Staff, Good Price
8
Was a nice experience here. Had really a good time there with many friendly staff in the hotel who would try to accomodate your needs. The location was good and near to the shopping mall, banks, park and etc.
Prijavi ovu recenziju
Dewi W. Parovi Indonesia, 8. lipnja 2015.
Best breakfast

Location, breakfast, room rates
8
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Surabaya Hotel SurabayaMercure Surabaya Hotel Surabaya - KafićMercure Surabaya Hotel Surabaya - UlazMercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RecepcijaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - BazenMercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržajiMercure Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04