Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kafić Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Ulaz Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Recepcija Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržaji Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela
Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 125
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1127recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1127)
Razvrstati po:
Keat S. Poslovni putnici Malaysia, 18. lipnja 2015.
Good Hotel at Good Location

Good Location, Friendly Staff, Good Price
8
Was a nice experience here. Had really a good time there with many friendly staff in the hotel who would try to accomodate your needs. The location was good and near to the shopping mall, banks, park and etc.
Keat S. Poslovni putnici Malaysia, 17. lipnja 2015.
Good Hotel at Good Location

Good Location, Friendly Staff, Good Price
8
Was a nice experience here. Had really a good time there with many friendly staff in the hotel who would try to accomodate your needs. The location was good and near to the shopping mall, banks, park and etc.
Dewi W. Parovi Indonesia, 8. lipnja 2015.
Best breakfast

Location, breakfast, room rates
8
Cha L. Poslovni putnici Indonesia, 31. svibnja 2015.
Great

Clean, Friendly, Strategic Location
8
Andi P. Solo putnici Indonesia, 29. svibnja 2015.
bedroom and bathroom are spacious, clean and tidy

the room is spacious, the bathroom is clean, the bed and the other furnitures are nice.
9
Kinda like it. Big and clean room and bathroom, located in the heart of surabaya city.
Yuni H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. svibnja 2015.
need to be improve

location, room
7,3
Pros: Value for money, early check in process,but i paid 100k for this time :( new breakfast buffet Cons : Dirty pool, i put small money abt 5-10k in dashboard on my car,then they disappear (this is bad things huh).. i checked within 2 days But with the special price. i can say this is recommended hotel. value for money.
Muhammad I. Solo putnici Brunei Darussalam, 11. svibnja 2015.
Recommended Hotel in Surabaya

Location, Cleanliness and Comfortable
10
This is the second time i stay here. The first time few years ago. This time i stay for few night before heading to Padang. The hotel itself located really close to and along Jalan Darmo Road and one can easily join the Car Free Day in Surabaya. Everyhtings fine for me except during the check in process which the hotel management didnt receive my booking from Agoda.Com earlier and that make me waiting at the lobby for few minutes and it made me a bit disappointed as well. This never happened to me before when using Agoda.Com. But overall i like this hotel and definitely will stay here again if i have a chance to go to Surabaya again in the near future. Oh yah..this hotel have their own Blubird Taxi standby at the back of the hotel, so easy to get a taxi then.
Willy L. Obitelji sa odraslom djecom Netherlands, 11. svibnja 2015.
Our stay in Mercure Surabaya was great!

All in Mercure Hotel was great!
10
Great!
Marlin S. Grupe Indonesia, 10. svibnja 2015.
Comfortable Ladies Room

staff courtesy and speed, location, cleanliness
9,3
We ask for ladies room and got a nice comfortable room with pink pillow and boltster and purple deciration. What a nice surprise
Cha L. Poslovni putnici Indonesia, 1. svibnja 2015.
Good

Nice Hotel, friendly staff, good location
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Surabaya Hotel SurabayaMercure Surabaya Hotel Surabaya - KafićMercure Surabaya Hotel Surabaya - UlazMercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RecepcijaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - BazenMercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržajiMercure Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02