ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Sadržaji Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Recepcija Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržaji Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke
Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 125
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 999recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (999)
Razvrstati po:
. Parovi 22. srpnja 2014.
Good hotel and restaurants

restaurants. good service. location strategies
8,3
Very nice
Antonius J. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. lipnja 2014.
happy

goods
8,7
i am enjoyed. i hope back stay in mercer
Hunsa P. Poslovni putnici Thailand, 27. lipnja 2014.
good business hotel

located in a nice area, good breakfast, early breakfast
6,3
We like the breakfast with Indonesian food along with international ones. Restaurant opens at 5 am , so convenient if you are in a hurry to get out. Located in a nice area of the city with green big trees around but quite far from the city center and the ITS campus. Good fitness facilities. Recommended for a business traveller.
Hendra T. Poslovni putnici Indonesia, 26. lipnja 2014.
Good hotel with near everywhere

Clean, freindly staff, near everywhere
6,7
Good hotel with good to nature. They give me a room that we should care with environment. I trust this a good idea
Lia M. Grupe Indonesia, 23. lipnja 2014.
good location, terrible lift problem

location, location, location
5,7
not really bad, only the problem of the lift that made our groups must wait so long for only 1 operated lift or go by stairs
Stephanus D. Grupe Indonesia, 18. lipnja 2014.
got a noisy room

good located, nice staff, close to pizza hut
5
i change room because the out door unit of air conditioner is so noisy. my next room was also noisy by people talking from the room beside
Fouad M. Poslovni putnici Indonesia, 5. lipnja 2014.
nice hotel with good service

clean, good location, cheap
7,3
It's just short stay at Mercure do to Business trip, we arrive from Jakarta at night after visiting Gresik area in the all day and the next day we left for continue trip to Makassar. We enjoy to stay at Mercure
Josef D. Grupe Indonesia, 2. lipnja 2014.
Good

Good
8
Good Good good good good good good good good good
Ichwan S. Parovi Indonesia, 1. lipnja 2014.
convenience & comfort

Convinience interior, clean room, well maintenance furniture.
8,3
The only little thing that bothering was just the distance of parking lot to the front door. Which is no other short way we can walk through except the only front area. (We rent a car). Other than that, office staff to security, were ready there to help us with no "tip face". Really appreciate it.
Josman G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. svibnja 2014.
We are happy stay at this hotel

Nice hotel for family, easy access to malls around the city and friendly staffs
8,7
The coverage of provided wifi is required to be enhanced so can be accessed from the room

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Surabaya Hotel SurabayaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - SadržajiMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RecepcijaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - BazenMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržajiMercure Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A05