ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Sadržaji Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Recepcija Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržaji Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke
Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 125
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1092recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1092)
Razvrstati po:
Herman S. Parovi Indonesia, 10. veljače 2015.
Nice Hotel, friendly staff

Nice and comfortable room, friendly staff, nice breakfast
7,7
Elisa S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 3. veljače 2015.
Comfortable stay

Location, staff, cleanliness
8,3
Its our third stay in this hotel. The service was better this time. The room is as good as before so it seems that every room is maintain to a certain standard.
Yuni H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. veljače 2015.
Value for money hotels

Room, ambience
9,3
I can say the ambience in room and corridor was so good. As they do renovation, hmm i cant say it is clean. And the staff reception, not too great since i visited 1st time. Need to wait room (even i mentioned early check in). This is my 8th times stayed there. But i cant meet same staff in reception. So they cant treat me as loyal guest. Well, later should be better with renovate room. (Dont mark up the price or guest will choose beautifull cheap boutique hotel around surabaya)
Felix B. Parovi Indonesia, 24. siječnja 2015.
Good stay

Clean, comfort, good service
8
Elisa S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 22. siječnja 2015.
Amazing stay

Location, staff, ambience
7,7
It was a decent stay. The location is strategically located in the center of the city. The room was okay though seems a bit old.
Kim L. Poslovni putnici Singapore, 22. siječnja 2015.
compliments

convenient pick-up and drop-off
6,3
Pleasant.
William C. Poslovni putnici Singapore, 15. siječnja 2015.
nothing

nothing
8
nothing
Sri K. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 4. siječnja 2015.
comfort staying at mecure hotel surabaya

hospitality,cleanliness,location
7,3
By booking through Agoda website
Andi I. Poslovni putnici Indonesia, 28. prosinca 2014.
Nice and cozy with great staffs

Staff, staff, cozy
9
Great !
Stefanie M. Poslovni putnici Indonesia, 24. prosinca 2014.
Smells not good in the room, food taste so bad

Good location
9,3
Only 1 day

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Surabaya Hotel SurabayaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - SadržajiMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RecepcijaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - BazenMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržajiMercure Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestoranMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02