Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Warszawa Grand Hotel

28 Krucza Street, gradski centar Varšave, Varšava, Poljska 00-522 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i piće Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska soba Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i piće Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i piće Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i piće Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Recepcija Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Recepcija Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Kupaonica Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salon Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salon Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastanke Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastanke Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastanke Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastanke Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotela Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotela
Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotela Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Eksterijer hotela Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska soba Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska soba Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salon Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salon Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska soba Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Eksterijer hotela Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salon Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Restoran Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska soba Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska soba
Područje gradski centar Varšave Broj soba: 299

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 87recenzija

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (87)
Razvrstati po:
Nuray T. Poslovni putnici Turkey, 26. travnja 2015.
quite good location. the staff is very busy

room is very comfortable
6,3
It is good to stay at this hotel. Very close to the old town and there are some facilities around the hotel such as restaurants, shops etc. Even if the staff is very busy and you have to wait for 5-10 min. To get an anwer they are helpful
Sarah B. Obitelji sa odraslom djecom Israel, 7. travnja 2015.
Excellent

breakfast, comfort of rooms, service
9,7
Theresa E. Poslovni putnici Australia, 22. veljače 2015.
I will stay here again

close to all that matters, good breakfast, clean, comfortable
8
I was impressed that I could walk to all the destinations I needed. Clean and comfortable. Decent, healthy breakfast with tiny little donuts!
Marcin Z. Parovi Poland, 15. veljače 2015.
great choice

location, room standard, good staff performance
7,7
Karl-Erik G. Parovi Finland, 28. listopada 2014.
A Splendid Hotel

Good breakfast, good servive, good location... What more do you need?...
9,3
Fiona H. Parovi Singapore, 6. listopada 2014.
Big clean room

Big clean room, gym and sauna available, quiet environment (if there is no road work)
8
We enjoyed our stay: room was spacious and clean. Location: its a rather long walk to old town, 10 mins to Central Train station, money changers nearby. Check-in and out was quick.
Su P. Poslovni putnici Canada, 21. rujna 2014.
nice stay,feel comfortable.

food,staff,room
8,7
feel comfortable,staff arehelpful!
Ewa A. Solo putnici Australia, 16. srpnja 2014.
My favorite

Big Rooms, quiet rooms, very good service
8,3
Great as always. I stay in the hotel at least one's a year and is always very pleasant.
Janusz J. Solo putnici Australia, 15. srpnja 2014.
Ladny hotel, w samym centrum miasta. Czysty, obslu

Location, staff, nice rooms
8,7
It was great. I like the hotel and the staff is very friendly and professional.
Thomas P. Obitelji sa odraslom djecom Ireland, 2. srpnja 2014.
New hotel, good location

Clean convenient great breakfast
7,3
Enjoyed our stay, but its more in the businesses part of city, rather than the Old historic part.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Eksterijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RecepcijaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RecepcijaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - KupaonicaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salonMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salonMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Eksterijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salonMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salonMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Eksterijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salonMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - ApartmanMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - ApartmanMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - ApartmanMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salonMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Dvorana za fitnessMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salonMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - OkružjeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Dvorana za fitnessMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - BifeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - KupaonicaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - KuhinjaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - KupaonicaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Kupaonica


AS-AGWEB-3B05