Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Warszawa Grand Hotel

28 Krucza Street, gradski centar Varšave, Varšava, Poljska 00-522 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i piće Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska soba Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i piće Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i piće Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i piće Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Recepcija Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Recepcija Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Kupaonica Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salon Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salon Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastanke Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastanke Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastanke Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastanke Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotela Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotela
Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotela Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Eksterijer hotela Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska soba Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska soba Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salon Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salon Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska soba Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Eksterijer hotela Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salon Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Restoran Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska soba Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska soba
Područje gradski centar Varšave Broj soba: 299

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 97recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (97)
Razvrstati po:
Henry M. Solo putnici Sweden, 3. siječnja 2016.
Grate

Cleanliness Neighbouring Kindlines
9,3
It was very good and the food were excellent.
Prijavi ovu recenziju
Chi M. Parovi Hong Kong, 2. studenog 2015.
Very good

Quiet, comfort, good location
10
It is a very good stay.
Prijavi ovu recenziju
Miu Y. Parovi Hong Kong, 7. rujna 2015.
Quiet

big room, coffee mixer, quiet
6
The hotel is not close to train / metro station and within 10 to 15-minute walking distance to the Old Town. The room is big and the shower area is at the centre of the room. The TV is too small.
Prijavi ovu recenziju
Marilyn F. Solo putnici United States of America, 29. kolovoza 2015.
visit to Warsaw

price, location, clean
9
My stay at the Mercure Warzawa Grand Hotel was good. I stayed 2 nights when I first arrived in Warsaw, and again one night at the end of my trip just before I departed Poland. I got a small room for 1 person, but enough as I was out and about during my stay. I had water kettle in the room the first 2 nights, but not the returned last night. The staff were helpful regarding printing out my boarding pass. I could walk back from the old town, so location was good.
Prijavi ovu recenziju
Larry W. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 20. srpnja 2015.
Whitwell visit to Mercure Grand, Warsaw

Close to centre, room size & shower
7,7
The car park was rather expensive for guests. Good location within 10 minutes of the railway station. Room toilet and basin were understocked. No real bar facility for evening lounging, although the hotel does have a wine bar.
Prijavi ovu recenziju
Ewa A. Parovi Australia, 15. srpnja 2015.
Modern

Friendly staff, Tasteful decor, cleanliness
7,7
Pleasant as usual.
Prijavi ovu recenziju
Nuray T. Poslovni putnici Turkey, 26. travnja 2015.
quite good location. the staff is very busy

room is very comfortable
6,3
It is good to stay at this hotel. Very close to the old town and there are some facilities around the hotel such as restaurants, shops etc. Even if the staff is very busy and you have to wait for 5-10 min. To get an anwer they are helpful
Prijavi ovu recenziju
Sarah B. Obitelji sa odraslom djecom Israel, 7. travnja 2015.
Excellent

breakfast, comfort of rooms, service
9,7
Prijavi ovu recenziju
Theresa E. Poslovni putnici Australia, 22. veljače 2015.
I will stay here again

close to all that matters, good breakfast, clean, comfortable
8
I was impressed that I could walk to all the destinations I needed. Clean and comfortable. Decent, healthy breakfast with tiny little donuts!
Prijavi ovu recenziju
Marcin Z. Parovi Poland, 15. veljače 2015.
great choice

location, room standard, good staff performance
7,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Eksterijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RecepcijaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RecepcijaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - KupaonicaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salonMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salonMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Eksterijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salonMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salonMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Eksterijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salonMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - ApartmanMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - ApartmanMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - ApartmanMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salonMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Dvorana za fitnessMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Pub/salonMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - OkružjeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Dvorana za fitnessMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - BifeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - KupaonicaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - KuhinjaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - KupaonicaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Soba za sastankeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Hrana i pićeMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Interijer hotelaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - RestoranMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Gostinjska sobaMercure Warszawa Grand Hotel Varšava - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04