Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Welcome Melbourne

265 Little Bourke Street, Melbourne CBD, Melbourne, Australija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Mercure Welcome Melbourne Hotel
Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Interijer hotela Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Okružje Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Okružje Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Eksterijer hotela Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Restoran Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Predvorje Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Restoran Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Kuhinja Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Eksterijer hotela Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Predvorje Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Restoran Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba
Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Soba za sastanke Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Predvorje Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Predvorje Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Eksterijer hotela
Područje Melbourne CBD Broj soba: 330

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1628recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1628)
Razvrstati po:
Patricia M. Parovi Australia, 30. srpnja 2015.
Melbourne Stay.

Excellent location, Approachable Staff, Clean Rooms.
8,3
Value for money.
Prijavi ovu recenziju
Kylie H. Solo putnici Australia, 27. srpnja 2015.
Great Location

Location, location, location!
7
The hotel is located right in the heart of Melbourne with friendly staff. I did, however, expect a little more for my money ($920AUD for 4 nights). Room was small and dated and not very clean. Lifts are VERY slow and hallways to rooms always crowded with dirty linen/towels, vacuum cleaner, maids trolley, etc. Not really up to the usual Mercure/Accor standard.
Prijavi ovu recenziju
Glenn J. Parovi Thailand, 26. srpnja 2015.
Glenn's Review

Location, Location, Location
7,3
Very good.
Prijavi ovu recenziju
Sofia B. Poslovni putnici Australia, 24. srpnja 2015.
convenient

this was an ideal location to the QV markets, Chinatown trams etc.
8,7
The room was adequate, services that were given were very good. Will be returning. Staff polite, room service helpful and prompt.
Prijavi ovu recenziju
John B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 24. srpnja 2015.
Short stay for Audi Cup Soccer

Staff friendliness , value for money, magnificent lication
7
Good value for money, excellent location in the heart of the city, very pleasant staff. I would stay again. At times noisy in corridor. Walks seemed very thin
Prijavi ovu recenziju
Brea C. Parovi Australia, 23. srpnja 2015.
Location

Location, clean, friendly
9,3
Pleasure to stay
Prijavi ovu recenziju
Kevin B. Poslovni putnici Australia, 23. srpnja 2015.
Great value for money

price, friendliness of staff, location
9,7
Prijavi ovu recenziju
Hafimi A. Obitelji sa odraslom djecom Brunei Darussalam, 22. srpnja 2015.
always a great stay

staff, location, value for money
8,7
Prijavi ovu recenziju
Eddy H. Obitelji sa malom djecom Brunei Darussalam, 21. srpnja 2015.
small room

Location. Location. Location.
7
Room was small. Not as I expected. Disappointed. I am pretty sure I did nto get a 22 sq metre room as stated on the page. I don't know if it has anything to do with booking with Agoda.
Prijavi ovu recenziju
Roslyn M. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 19. srpnja 2015.
Location. Location. Location

Location, staff,
8
Room was cleaned each day and the location was great - close to mall and trams that I needed. Staff were friendly and very helpful. Wouldn't rate it 4 star as it's obviously been refurbished but still feels outdated. No moisturiser in bathroom packs and a combined shampoo/conditioner is useless - a 4star rating should have good quality products for use and I didn't bring my own supplies because I thought they would be provided. Room was very quiet so this is good. The TV remote is very annoying - no way to simply press a channel that you know you want - had to always scroll the whole TV to find my stations.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Welcome Melbourne MelbourneMercure Welcome Melbourne Melbourne - Interijer hotelaMercure Welcome Melbourne Melbourne - OkružjeMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - OkružjeMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Eksterijer hotelaMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestoranMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - PredvorjeMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestoranMercure Welcome Melbourne Melbourne - KuhinjaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Eksterijer hotelaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - PredvorjeMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestoranMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Soba za sastankeMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - PredvorjeMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - PredvorjeMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06