Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Welcome Melbourne

265 Little Bourke Street, Melbourne CBD, Melbourne, Australija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1866recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1866)
Razvrstati po:
Ellie K. Parovi Australia, 23. svibnja 2016.
Pictures can be Deceiving
2,3
Pictures of the room were nothing like what we walked into. The door hit the bed, no mini bar, no luggage stand and no room service. Worst hotel I have ever stayed at in Melbourne CBD. The walls a paper thin too. The only good thing about it was that it was close to the shops.
Prijavi ovu recenziju
Paul H. Parovi Australia, 23. svibnja 2016.
Cx
5
Cx
Prijavi ovu recenziju
Iris D. Poslovni putnici Australia, 18. svibnja 2016.
Shower gel pls
5,7
Pls replace soap with shower gel.
Prijavi ovu recenziju
Jo H. Parovi Australia, 13. svibnja 2016.
Short stay
6,3
On holidays spending a couple of days in Melbourne shopping! Very handy location to the mall
Prijavi ovu recenziju
Kamolwal M. Poslovni putnici Thailand, 12. svibnja 2016.
Mercure Welcome - great place for an overnight sta
6
Good hotel for an overnight stay, great value for money in the heart of Melbourne,
Prijavi ovu recenziju
Chrisel G. Parovi Malaysia, 12. svibnja 2016.
City Centre
5,7
The hotel is located right in the middle of the Melbourne CBD. Easy access to Swanston St, the main tram line. Lots of food and shopping options. Very easy to move around the city from this base. Room is small but clean.
Prijavi ovu recenziju
Fikri F. Parovi Indonesia, 11. svibnja 2016.
Simple breakfast
5,3
We stayed for 2 days and its been okay. The location is wonderful but the breakfast had not much variation
Prijavi ovu recenziju
Lorraine S. Parovi Australia, 10. svibnja 2016.
On Holiday
6
Found the room small,and no bench space to boil kettle,had to place the kettle next to the TV, and TV is to small and old.
Prijavi ovu recenziju
Michael J. Parovi Australia, 9. svibnja 2016.
Poor service
4,7
Reception staff were uncompromising when there was a booking mix up. Tried to charge an additional $110 because there was s mix up on the booking form. Room was not serviced even though the make up my room tag was left out from 10am
Prijavi ovu recenziju
Natalie C. Poslovni putnici Australia, 5. svibnja 2016.
Very run down
4
Suitable for back-packers.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Mercure Welcome Melbourne MelbourneMercure Welcome Melbourne Melbourne - Hrana i pićeMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestoranMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestoranMercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salonMercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salonMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Eksterijer hotelaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Hrana i pićeMercure Welcome Melbourne Melbourne - Hrana i pićeMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestoranMercure Welcome Melbourne Melbourne - Hrana i pićeMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salonMercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salonMercure Welcome Melbourne Melbourne - RecepcijaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestoranMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salonMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - RecepcijaMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestoranMercure Welcome Melbourne Melbourne - Obližnje atrakcijeMercure Welcome Melbourne Melbourne - Obližnje atrakcijeMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Eksterijer hotelaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02