Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mercure Welcome Melbourne

265 Little Bourke Street, Melbourne CBD, Melbourne, Australija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Mercure Welcome Melbourne Hotel
Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Hrana i piće Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Restoran Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Restoran Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salon Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salon Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Eksterijer hotela Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Hrana i piće Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Hrana i piće Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Restoran Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Hrana i piće Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salon Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salon Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Recepcija Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba
Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Restoran Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salon Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Recepcija Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Restoran Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Obližnje atrakcije Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Obližnje atrakcije Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Eksterijer hotela Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba
Područje Melbourne CBD Broj soba: 330

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1778recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1778)
Razvrstati po:
John F. Parovi New Zealand, 8. veljače 2016.
location

location,staff friendly,comfort
8,3
great location,staff excellent,small rooms but comfortable
Prijavi ovu recenziju
Patrick T. Parovi New Zealand, 6. veljače 2016.
Melbourne Holiday in Central Hotel

2 best things were Central location, helpful staff and comfortable bed
8,3
Our stay was fine The checkout time was good too.
Prijavi ovu recenziju
David K. Obitelji sa malom djecom Australia, 4. veljače 2016.
Just 3 star. elevator broke down

Location location location
6,7
Just ok
Prijavi ovu recenziju
Carolin M. Poslovni putnici Thailand, 4. veljače 2016.
Review

Dinner at bar, location,
7
Ok but the lifts werent working and the reception desk was often under resourced
Prijavi ovu recenziju
Katie H. Parovi Australia, 27. siječnja 2016.
Great location

Location convenient easy to travel
8,3
Prijavi ovu recenziju
Darryl S. Poslovni putnici Thailand, 20. siječnja 2016.
I picked a bad time to visit

Location is super convenient; staff quite friendly and helpful
5,3
My visit coincided with the major tennis tournament, so all hotel rates were inflated. To be fair, this may account for my "not good value for the price rating". However, to be honest, I didn't find the condition or amenities at four-star level. Lobby, elevators and corridors somewhat dingy; the stucco ceiling in my room attracts dust and cobwebs, tiny bathroom with minimum consumables. A bar fridge extensively-stocked with 6 small capsules of milk (why bother - UHT milk doesn't go off). Tea and coffee sachets, stale biscuits. Not four-stars where I usually stay.
Prijavi ovu recenziju
Rod I. Poslovni putnici Australia, 17. siječnja 2016.
Rooms very small and dated

Location,location location
5,7
The stay was ok however the rooms were very small and claustrophobic. The internals were very dated. Bed was comfortable and the bathroom nice and clean
Prijavi ovu recenziju
Andrea M. Parovi Australia, 15. siječnja 2016.
location

location location location
9,3
our stay was really good. All the staff were friendly and very helpful. The hotel is a little on the out of date side but it was clean and tidy. The elevator is quite noisy as we were right beside it so make sure you request a room away from it. The Cocoon bar was nice and breakfast was really nice. Over all a nice spot to stay.
Prijavi ovu recenziju
Shane T. Obitelji sa malom djecom Thailand, 15. siječnja 2016.
Great location

Location, location, location
7,7
Bed was comfortable, bathroom looks like it has been recently refurbished, although there was small amounts of mould between the door and shower. Occasional bad smell around ground floor elevator also. Staff were excellent. I would recommend this Hotel for anyone who wants great location on a budget.
Prijavi ovu recenziju
Bernard J. Grupe Malaysia, 13. siječnja 2016.
First day, hot water not working for 3 of the room

Location
6
Not so good. Hot water not working on 3 of the room. One of the room air cond not working.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mercure Welcome Melbourne MelbourneMercure Welcome Melbourne Melbourne - Hrana i pićeMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestoranMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestoranMercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salonMercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salonMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Eksterijer hotelaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Hrana i pićeMercure Welcome Melbourne Melbourne - Hrana i pićeMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestoranMercure Welcome Melbourne Melbourne - Hrana i pićeMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salonMercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salonMercure Welcome Melbourne Melbourne - RecepcijaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestoranMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub/salonMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - RecepcijaMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestoranMercure Welcome Melbourne Melbourne - Obližnje atrakcijeMercure Welcome Melbourne Melbourne - Obližnje atrakcijeMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Eksterijer hotelaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska sobaMercure Welcome Melbourne Melbourne - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05