ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Merdeka Palace Hotel & Suites

Jalan Tun Abang Haji Openg, P.O. Box A298, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska soba Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska soba Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska soba Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska soba Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska soba Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Predvorje Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Luksuzni salon Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Recepcija Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Bazen Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Restoran Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Restoran Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Hrana i piće Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Pub/salon Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Pub/salon Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Eksterijer hotela Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastanke
Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Eksterijer hotela Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastanke Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Predvorje Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Rekreacijski sadržaji Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 213

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 673recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (673)
Razvrstati po:
Nor E. Grupe Malaysia, 17. kolovoza 2014.
Nice location. Bad hospitality.

Location. Location. Location.
5,3
The location is nice. But the hospitality is bad. Late check in. Supposed to be at 2pm but we have to wait for an hour to check into the room. Reception or front office staff are not friendly at all. The same goes to the manager. They can't handle large group of people who want to check in. They took so long to clean up the room. Only one lift operates. Long queue of people waiting to take the lift. No towels in the room. Took them two hours to provide the towels to us.
Awg S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 30. srpnja 2014.
Unpleasant stay at Merdeka Palace hotel

Good location and easy access to shopping complex
5,7
The interior is very old and need major renovation.
Sing T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. srpnja 2014.
Poor experience.

Good location, friendly staff and privacy.
7,3
The apartment with 3 rooms are not welly maintenance and the the kitchen were empty with even no refrigerator. The furniture are old and the room is quite dirty. I will not stay at this hotel again.
Goh G. Poslovni putnici Malaysia, 24. srpnja 2014.
nice

location, food, atmosphere
7
Nurfarhana M. Parovi Malaysia, 13. srpnja 2014.
love this hotel

food, location, perking
10
so far so good
Eng Y. Poslovni putnici Malaysia, 22. lipnja 2014.
Average

Centrally located, near to shopping mall, fast check out
6
1. Not too bad, however, cannot totally believe in the picture show on website. Website picture show the hotel is very nice, but when go in is only so so… 2. It say that this hotel is 5 star hotel, however, I don't think it is 5 star hotel, it doesn't look like is 5 star hotel. 3. The location for this hotel is good. With walking distance I can reach Merdeka Plaza (mall), this is very convenience for shopping.
Hamdan I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. lipnja 2014.
Good Place Good People

The room, the facility and location
7,7
Splendid. My family and I had a great short stay but wish that we could stay longer
Yiqun L. Poslovni putnici Singapore, 5. lipnja 2014.
good city hotel

good location, friendly staff, nice city view..
8
good location, friendly staff, nice city view.. only one device is allowed to connected to room wi-fi, 2nd device onwards, need to pay for the WiFi
Yiqun L. Poslovni putnici Singapore, 4. lipnja 2014.
nice city review

good location, friendly staff
8
good location,nice city view. friendly staff. one inconvenience: only one device is allowed to connected to WI-FI.
Meifong W. Poslovni putnici Malaysia, 22. svibnja 2014.
Reasonable price

Close to merdeka plaza Friendly staff Easy transport Good water pressure
6,3
The staffs are friendly, but the room and corridor are running down, having old building smell

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Merdeka Palace Hotel & Suites KuchingMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska sobaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska sobaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska sobaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska sobaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska sobaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - PredvorjeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Luksuzni salonMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RecepcijaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - BazenMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestoranMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestoranMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Hrana i pićeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Pub/salonMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Pub/salonMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Eksterijer hotelaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastankeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Eksterijer hotelaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastankeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - PredvorjeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Rekreacijski sadržajiMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04