Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Merdeka Palace Hotel & Suites

Jalan Tun Abang Haji Openg, P.O. Box A298, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 804recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (804)
Razvrstati po:
Yahudar L. Poslovni putnici Malaysia, 21. svibnja 2016.
Average hotel
5,7
1st step into the hotel, impressesd by its lobby ambience.once step to the room, quite disappointed maybe because of my high expectation.In fact, it is just an average hotel & actually there is other hotel in the area offer better room & service with lower price. Breakfast is just so so.Room amenities & facilities quite old.so called swiming pool too small & crowded.TV channel very limited (no hbo).room cleanliness is just meet a standard.friendly staff..
Prijavi ovu recenziju
Danny Y. Poslovni putnici Malaysia, 14. svibnja 2016.
Staff
2,7
Some of the hotel staff had a bad attitude towards guest,not proffessional at all especially the staff at the aurora court (very rude).If they are having a bad mood they were not supposed to take it out on the guest..please be more polite and respect the hotel guest.Its really a bad impression for the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Wendy T. Parovi Australia, 13. svibnja 2016.
Old School Class
6,7
We only stayed one night at this hotel between flights but we loved the quality of service we received. The service was exceptional and although a little older the hotel was well maintained and clean. The rooftop pool was lovely and quiet. Location walking distance to everything we wanted.
Prijavi ovu recenziju
Wong I. Poslovni putnici Malaysia, 13. svibnja 2016.
room facilities
5
dear sir, i have been check in to this hotel servel time. This time is the worst. why ? the room given is small. The room 3 time black out due to the control malfuncition. the room got smell. we still like the sunna service . this is only reason I stay there. Thanks Wong ing ang ROOM 416.
Prijavi ovu recenziju
Tinagaran A. Poslovni putnici Malaysia, 26. travnja 2016.
Need refurbishment
3,3
Housekeeping is teribble
Prijavi ovu recenziju
Eugene M. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 20. travnja 2016.
Great location and friendly staff
5,3
Generous sized apartment, with good room facilities. Terrific views of Kuching from the upper levels. Excellent coffee shop. WIFI strength was good. Room service was well above average. The hotel in general promised much with the grand foyer and generally delivered however it needed a repaint externally and a bit of minor cosmetic sprucing up on the interior. Would recommend this hotel to friends.
Prijavi ovu recenziju
Che K. Poslovni putnici Malaysia, 18. travnja 2016.
strategically located, near transportation hub
5,3
WIFI a bit slow, walking distance to water front and Merdeka shopping centre.
Prijavi ovu recenziju
Suzani M. Obitelji sa odraslom djecom Brunei Darussalam, 21. ožujka 2016.
Its good

Staff owhk
9
Prijavi ovu recenziju
David G. Poslovni putnici Malaysia, 16. ožujka 2016.
plesanst stay
4
room ws comfortable but the hotel is a bit run down. but not a bad place to stay
Prijavi ovu recenziju
Rosdiana J. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 29. veljače 2016.
Location good
5,7
Room need to refurbish
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Merdeka Palace Hotel & Suites KuchingMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - PredvorjeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska sobaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska sobaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - ApartmanMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - ApartmanMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastankeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastankeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Plesna dvoranaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestoranMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - KafićMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestoranMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Hrana i pićeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Dvorana za fitnessMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - BazenMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - OkružjeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestoranMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestoranMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastankeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03