Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Merdeka Palace Hotel & Suites

Jalan Tun Abang Haji Openg, P.O. Box A298, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Predvorje Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska soba Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska soba Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Apartman Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Apartman Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastanke Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastanke Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Plesna dvorana Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Restoran Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Kafić Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Restoran Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Hrana i piće Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Dvorana za fitness Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Bazen Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Okružje Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Restoran
Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Restoran Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastanke Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastanke
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 213

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 732recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (732)
Razvrstati po:
Lee T. Poslovni putnici Singapore, 28. kolovoza 2015.
Old hotel

1) Friendly Staff
6
Prijavi ovu recenziju
Boon H. Parovi Singapore, 24. kolovoza 2015.
Good location

Location is good, near to shopping complex
6
Overall stay is satisfied. Value for money
Prijavi ovu recenziju
Abu Z. Poslovni putnici Malaysia, 17. kolovoza 2015.
Comfortable stay at the hotel

Staff reception and assistance , location , room comfort
10
It was only a one night stay but I had a very comfortable stay and peaceful sleep. The hotel is close to the popular part of the city and the hotel staff have been very nice.
Prijavi ovu recenziju
Arzimakina Y. Solo putnici Malaysia, 24. srpnja 2015.
Good location

Good Location, located at city center
8,3
Prijavi ovu recenziju
George L. Poslovni putnici Malaysia, 9. srpnja 2015.
Low maintenance

speechless
6
no comment
Prijavi ovu recenziju
Marhanif M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 4. srpnja 2015.
Reasonable

- strategic location, friendly staffs, values dor money
6,3
Ok
Prijavi ovu recenziju
Stephen B. Parovi Australia, 26. lipnja 2015.
Merdeka GetAway

Service, Staff and Comfort
8,7
I have stayed at the Merdeka Palace many times, it is a very comfortable and roomy hotel with great service and location. The staff are very well presented, experienced and professional. However on this particular trip I went to the downstairs restraunt to enjoy an evening meal with my partner only to find out that they no longer serve wine and/or alcohol, apparently the hotel is under new management that have strong religious values, which in it's self is very credible but I can only see it effecting the customers that will normally use this Hotel.
Prijavi ovu recenziju
Bohari R. Grupe Singapore, 14. lipnja 2015.
ALWAYS NO REQUIRED BED WHEN REQUEST
3,3
I only can give 2 star instead of 10 star wifi only for 1 person, even u booked for 2
Prijavi ovu recenziju
Nor M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 13. lipnja 2015.
the room needs refurbishment badly. old bed+pillow

location, friendly staff
7,3
Was ok, hotel rooms were rundown, in need of fresh towels and bedding sheets.! Bathroom not properly clean. But friendly faces make up the flaws
Prijavi ovu recenziju
Lionel G. Poslovni putnici Malaysia, 10. lipnja 2015.
big hotel

clean, low maintenance, kind staffs
6
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Merdeka Palace Hotel & Suites KuchingMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - PredvorjeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska sobaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska sobaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - ApartmanMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - ApartmanMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastankeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastankeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Plesna dvoranaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestoranMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - KafićMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestoranMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Hrana i pićeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Dvorana za fitnessMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - BazenMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - OkružjeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestoranMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestoranMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastankeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03