Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Merdeka Palace Hotel & Suites

Jalan Tun Abang Haji Openg, P.O. Box A298, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Predvorje Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska soba Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska soba Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Apartman Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Apartman Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastanke Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastanke Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Plesna dvorana Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Restoran Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Kafić Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Restoran Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Pub/salon Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Pub/salon Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Pub/salon Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Dvorana za fitness Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Bazen
Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Okružje Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Restoran Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Restoran Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastanke Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastanke Merdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Restoran
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 213

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 711recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (711)
Razvrstati po:
Teng M. Solo putnici Malaysia, 26. svibnja 2015.
Friendly staffs but not very good hotel condition

Friendly staffs, strategic location
4,7
Eugene Y. Poslovni putnici Malaysia, 17. svibnja 2015.

The lobby is nice.
6,7
We upgraded from standard to superior as standard has no windows. However we were told that we can only have certain rooms (lower floors) . We got there early (10 am) and was told to return later to check in as there were no available rooms. Most of our Kuching friends told us to choose another hotel for our next visit.
Sim Z. Poslovni putnici Malaysia, 16. svibnja 2015.
Good location with running down room

Good location, walking distance to oldest street in town, local food
5
Very small room with smelly aroma, uncomfortable bed set, it's high time to upgrade
Adrian C. Poslovni putnici Malaysia, 14. svibnja 2015.
Old & need renovation

location
5
This hotel need internal room renovation. Outside looks good but inside is old
Juliet C. Parovi Malaysia, 4. svibnja 2015.
Work needed to return to its former glory days

Comfotable bed.
6,7
Well maintained furnishings, some upgrades on the bathroom is required, and proper cleaning of the windows as well.
Abdul R. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 3. svibnja 2015.
have a try

friendly staff, car park safe
7
Uncomfortable - noise from life band affect our sleep
Raja K. Parovi Malaysia, 3. svibnja 2015.
housekeeping is bad. shower dirty. lousy bfast

front office staff
5
Spoiled by poor housekeeping and lousy bfast.
Norazlinda R. Solo putnici Malaysia, 26. travnja 2015.
Great Location

Location, Location & Location
8,3
The room is equipped with old interior design and quite noisy on weekend due to loud music. However, the food and cleanliness is great. Their staff is always helpful with everything that your need and the food do have limited variety. Location are great as near to the main attraction just by walking.
Christina T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 7. siječnja 2015.
big room

good location, full equipment and good service
6
The room is very old , it will be better if renovate it, i feel like i stay in haunted room
Shirleyna A. Solo putnici Malaysia, 1. siječnja 2015.
Recommended

Clean,strategic n friendly staff
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Merdeka Palace Hotel & Suites KuchingMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - PredvorjeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska sobaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Gostinjska sobaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - ApartmanMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - ApartmanMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastankeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastankeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Plesna dvoranaMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestoranMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - KafićMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestoranMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Pub/salonMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Pub/salonMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Pub/salonMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Dvorana za fitnessMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - BazenMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - OkružjeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestoranMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - RestoranMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastankeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Soba za sastankeMerdeka Palace Hotel & Suites Kuching - Restoran


AS-AGWEB-3C02