Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Meritus Surabaya City Centre

Jl. Basuki Rakhmat No. 67 - 73, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60271 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Soba za sastanke Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Pub/salon Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Pub/salon Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Pub/salon Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Pub/salon Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Spa centar Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Eksterijer hotela Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Interijer hotela Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Interijer hotela Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Gostinjska soba Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Dvorana za fitness Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Gostinjska soba Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Predvorje Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Bazen Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Restoran Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Pub/salon
Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Kupaonica Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Restoran Meritus Surabaya City Centre Surabaya - Dvorana za fitness
Područje Surabaya Centar Broj soba: 291
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 743recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (743)
Razvrstati po:
Bay F. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 26. srpnja 2014.
Nice hotel with good location

clean,location and friendly staff
8
Nice stay over at Merits.. even though the hotel is old already, but the inner are still quite well maintained. Friendly staff and good spread of buffet breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Sazaly M. Poslovni putnici Singapore, 24. lipnja 2014.
Fantastic

centrally located in the city, cleaned room & new and wifi connected
8,7
Fantastic hotel and just change management to Pullman group hotel. Cleaned and new facility with good wifi connection
Prijavi ovu recenziju
Ma E. Grupe Singapore, 22. lipnja 2014.
Great hotel with equally great breakfast n staff

big rooms,nice breakfast and friendly staff
9
My stay at this hotel has been great, this is my second stay with them. They have a very nice hotel with big spacious rooms. The breakfast is also very good with a wide variety of food.The location is also very central and walking distance to big malls and restaurants nearby.The staff are especially helpful and friendly, they even remembered me from the last trip.They also have a big spa/massage centre with nice clean rooms for spa etc.Will stay again at this hotel if i go to surabaya again.
Prijavi ovu recenziju
Hendra S. Parovi Indonesia, 16. lipnja 2014.
The room was warm as aircon wasnt working proper.

-
5
Staff didnt bother to follow up after my complaints. Very disappointed. They could only delegate the engineers to do the dirty work while the staff frm the front desk shld hv asked how my stay is and after my complaints. Poor management team.
Prijavi ovu recenziju
Cheng C. Poslovni putnici Singapore, 12. lipnja 2014.
Name of hotel changed to Pullman.

Location, internet and coffeeshop.
6,3
Hotel was hosting some meetings when I stayed. It was terrible. Lifts were not coming down at all. Room is no longer so clean as in the past. Hope Pullman will improve otherwise it is time for me to stay elsewhere. Shower pressure is fair only. Room and bathroom are not 100% clean. Internet is fine. However, breakfast is also only adequate. Nothing to shout about.
Prijavi ovu recenziju
Hoe L. Poslovni putnici Malaysia, 11. lipnja 2014.
Great location and extremely helpful staff

Cleanliness, comfort and great service
8,7
Very attentive staff and great selections of breakfast buffet. Great location.
Prijavi ovu recenziju
Chelsea A. Parovi Indonesia, 9. lipnja 2014.
Very Comfortable and Clean

Clean, Lux, Comfortable
9,7
I was very satisfied! Perfect hotel.
Prijavi ovu recenziju
Ade C. Solo putnici Indonesia, 9. lipnja 2014.
for room classic is not so good due to no bathup

breakfast is good location is downtown
8
Meritus is good when you choose deluxe room and not classic room
Prijavi ovu recenziju
Budi W. Solo putnici Indonesia, 8. lipnja 2014.
comfortable

comfortable bed, nice bathroom, clean
8,3
Prijavi ovu recenziju
Ade C. Poslovni putnici Indonesia, 6. lipnja 2014.
Very convenience hotel 5 star

room big, location and cleaness
9
this deluxe room is perfect we can get city view at night and very convenience
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Meritus Surabaya City Centre SurabayaMeritus Surabaya City Centre Surabaya - Soba za sastankeMeritus Surabaya City Centre Surabaya - Pub/salonMeritus Surabaya City Centre Surabaya - Pub/salonMeritus Surabaya City Centre Surabaya - Pub/salonMeritus Surabaya City Centre Surabaya - Pub/salonMeritus Surabaya City Centre Surabaya - Spa centarMeritus Surabaya City Centre Surabaya - Eksterijer hotelaMeritus Surabaya City Centre Surabaya - Interijer hotelaMeritus Surabaya City Centre Surabaya - Interijer hotelaMeritus Surabaya City Centre Surabaya - Gostinjska sobaMeritus Surabaya City Centre Surabaya - Dvorana za fitnessMeritus Surabaya City Centre Surabaya - Gostinjska sobaMeritus Surabaya City Centre Surabaya - PredvorjeMeritus Surabaya City Centre Surabaya - BazenMeritus Surabaya City Centre Surabaya - RestoranMeritus Surabaya City Centre Surabaya - Pub/salonMeritus Surabaya City Centre Surabaya - KupaonicaMeritus Surabaya City Centre Surabaya - RestoranMeritus Surabaya City Centre Surabaya - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03