Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metadee Resort and Villas

66 Kata Road, Amphoe Muang, Kata, Phuket, Tajland 83000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1635recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (1635)
Razvrstati po:
Jean R. Parovi France, 6. svibnja 2013.
hôtel agréable d'un bon rapport qualité/ prix;

piscine et situation
8,3
notre séjour s'est bien passé, mais personnel moyen
Courtney S. Parovi United States of America, 6. svibnja 2016.
5 night stay in Phuket
6,7
We had an amazing time during our stay here! This hotel has the perfect location right in the mix of everything. A lot of bars, restaurants etc are in walking distance. I have no complaints at all. The breakfast is AMAZING!!! We had breakfast included so I think it would be a must have for a stay here.
Martin R. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 29. travnja 2016.
Metadee
6,7
Great facilities...pool..breakfast...bar were great....
Carly S. Solo putnici Australia, 16. travnja 2016.
beautiful hideaway
6,3
Peaceful clean and great value for money, will definitely return once again!
Chester K. Solo putnici United States of America, 4. travnja 2016.
Holiday travel
6,7
Enjoyed the pool, staff and the calmness the resort offers yet only a few hundred meters from the sea.
Francesca C. Solo putnici United Kingdom, 3. travnja 2016.
-
4,7
-
Alexios D. Grupe Cyphrus, 28. ožujka 2016.
Decent hotel but staff needs training
4,3
Decent hotel but staff barely speaks English and not very helpful
Zhao M. Obitelji sa malom djecom China, 19. ožujka 2016.
nil
4,7
Counter staff is not very attentive
Gervina L. Grupe Singapore, 15. ožujka 2016.
4D3N Stay
5,7
Absolutely convenient venue with surprisingly huge room, my best friend and I enjoyed our stay! Perfect buggy system from lobby to the street, lovely breakfast which starts as early as 6.30am, immediate access to pool, and everything we require, we kind of have them all. If I will need to pinpoint a con, it's the mosquitoes. We had to gear ourselves up with mosquito repellent even in the resort room, especially during the first night. But thankfully, there's a mosquito netting at the bed, and some lemongrass lotion which we absolutely loved since it helps deter the insects! So the mosquito thing became quite negligible. :)
Sophie G. Parovi France, 4. ožujka 2016.
Shocking resort won't go back
2,3
Unfriendly and rude staff, none of them speak good english, don't do anything to make your stay a nice experience. The tour girl at the reception is shocking, don't know anything about her job. The bed sheets are filthy, the pillow are revolting with stains, air cond is too loud, the place needs a full renovation. They make you pay to get a second card for the room 😳😳 Poor breakfast, all the breads and croissants are frozen. And i could keep writing. Awful resort, will never go back.
1 od 1 recenzija
Metadee Resort and Villas PhuketMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - BazenMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Balkon/terasaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - BazenMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - BazenMetadee Resort and Villas Phuket - BazenMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - KupaonicaMetadee Resort and Villas Phuket - KupaonicaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Rekreacijski sadržajiMetadee Resort and Villas Phuket - Posao CentarMetadee Resort and Villas Phuket - Dječji klubMetadee Resort and Villas Phuket - Dječji klubMetadee Resort and Villas Phuket - Dječji klubMetadee Resort and Villas Phuket - RestoranMetadee Resort and Villas Phuket - RestoranMetadee Resort and Villas Phuket - RestoranMetadee Resort and Villas Phuket - RestoranMetadee Resort and Villas Phuket - Spa centarMetadee Resort and Villas Phuket - Spa centarMetadee Resort and Villas Phuket - Spa centarMetadee Resort and Villas Phuket - RestoranMetadee Resort and Villas Phuket - Hrana i pićeMetadee Resort and Villas Phuket - RestoranMetadee Resort and Villas Phuket - Dvorana za fitnessMetadee Resort and Villas Phuket - VrtMetadee Resort and Villas Phuket - Eksterijer hotelaMetadee Resort and Villas Phuket - RestoranMetadee Resort and Villas Phuket - RestoranMetadee Resort and Villas Phuket - PogledMetadee Resort and Villas Phuket - Posao CentarMetadee Resort and Villas Phuket - Posao CentarMetadee Resort and Villas Phuket - Posao CentarMetadee Resort and Villas Phuket - RestoranMetadee Resort and Villas Phuket - BazenMetadee Resort and Villas Phuket - BazenMetadee Resort and Villas Phuket - BazenMetadee Resort and Villas Phuket - Spa centarMetadee Resort and Villas Phuket - Spa centarMetadee Resort and Villas Phuket - Spa centarMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Spa centarMetadee Resort and Villas Phuket - BazenMetadee Resort and Villas Phuket - Eksterijer hotelaMetadee Resort and Villas Phuket - KupaonicaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - KupaonicaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Eksterijer hotelaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska sobaMetadee Resort and Villas Phuket - Interijer hotelaMetadee Resort and Villas Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02