Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metro Vigan Regency Hotel

01 Alcantara, grad, Vigan, Filipini 2700 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkon/terasa Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Recepcija Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Predvorje Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Predvorje Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Dvorana za fitness Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkon/terasa Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Vrt
Područje grad Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 207recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (207)
Razvrstati po:
Thanh L. Grupe Belgium, 10. svibnja 2015.
Nice hotel

good location, nice place, good breakfast
8
Good
Mario M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. svibnja 2015.
metro vigan regency needs improvement

ekevator
4,7
I had too much expectation from the hotel which were not met.
Victoria B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. svibnja 2015.
Bathroom is too small.

Staff are very friendly and pleasant
5,7
This is the only hotel that had available rooms during our visit but otherwise it was okay because of the staff who are very nice & pleasant..
Joey S. Grupe Philippines, 1. svibnja 2015.
over rated hotel

location
4,7
Stephen S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 26. travnja 2015.
Room was very small, big fly in the room!!
4
Room was extremely small with rather small beds. There was a big fly (insect) the whole night buzzing around the room. Lastly we noticed the bedsheets were not replaced as there we hair strands on both beds and also the pillows, so the cleanliness of hotel is also questionable !!! Would not recommend this hotel for families.
Jose R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. travnja 2015.
Stand firm

Cleanliness, accessibility, & affordability.
6,7
When we checked in we encountered some problem with the front desk as they are trying to charge us more. It took us about 30 minutes to work out this problem. They also tried to do the same thing to the next guest after us.
Marciano P. Grupe Philippines, 11. travnja 2015.
my horrible overnite stay at metro vigan regency h

the corridors elevator and location
5,3
the room was very small for five persons. in fact it is only good for 2 persons for thier stay to be comfortable. the breakfast was overpriced as there are too little choices of foods. i will not go bact or even recommend that htel to my friends.
Mary V. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 10. travnja 2015.
review

new food and cleanliness
8,7
first i thought its ok when i see the picture in agoda. But when i got there i saw ugly establishment in front and i thought wheres the hotel. U need to go 1st the ugly establishment to see the hotel. But the ugly establishment has a bank and mercury drug thats good i guess.
Rodel C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. travnja 2015.
Trip to Vigan

1. Accessible location; (2) Near to most tourist destination; (3) Friendly Staff
9
It's good and the location of the hotel is just near in most of the tourist destination.
Vic O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. travnja 2015.
Review of Vigan regency hotel
2,7
Disappointing

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metro Vigan Regency Hotel ViganMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkon/terasaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - RecepcijaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - PredvorjeMetro Vigan Regency Hotel Vigan - PredvorjeMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Dvorana za fitnessMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkon/terasaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Vrt


AS-AGWEB-3C03