ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metro Vigan Regency Hotel

01 Alcantara, grad, Vigan, Filipini 2700 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkon/terasa Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Recepcija Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Predvorje Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Predvorje Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Dvorana za fitness Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkon/terasa Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Vrt
Područje grad Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 190recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (190)
Razvrstati po:
Carolyn A. Obitelji sa malom djecom United States of America, 26. ožujka 2015.
everything has a proce

clean room, superb shower, nice set up.
4,7
I wish they have bigger room, our room is good for 4 people according to websit but not comfortable enough. they should hire staff with customer service experience instead. not worth for my money. thisis an over rated hotel.
Analyn M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. ožujka 2015.
Clean but hot & noisy

Clean
6
Saravanakumar K. Solo putnici Malaysia, 17. ožujka 2015.
Decent hotel

Nice hotel ambience, friendly staff.
7
Had nice spacious and confortable room.Good for short stay. The disadvantages are like shower space quite small, may hit the wall, no extractor fan. The window in the room facing wall!! The WiFi only have coverage in certain floors. Need to go to 3rd floor to get access. Room rate overpriced.
Zephora B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 15. ožujka 2015.
Pleasant accommodation

clean rooms, clean beddings, courteous staff
10
very pleasant
Rosie L. Parovi Philippines, 11. ožujka 2015.
good location & comfortable

clean hotel, value for money good location
10
The hotel staffs were accommodating. We had a room facing the fountain so we had a nice view. The waterfall suite is so spacious, big bed (good for 4). It is conveniently located in the market a few blocks away from the the city center around 15 mins walk at a slow pace. The complimentary breakfast is good. This is a modern hotel.
Lazar K. Parovi Canada, 8. ožujka 2015.
good

location, clean, good breakfast
9
Flordelisa N. Grupe United States of America, 8. ožujka 2015.
High school classmate group tour

View, staff
8,7
We had a wonderful few days. With no complain
Clint S. Solo putnici United States of America, 2. veljače 2015.
Vigan a great place to visit.

Staff, cleanliness, value
9,3
Excellent
Melba M. Grupe Philippines, 18. siječnja 2015.
our stay is satisfactory

elevator, ambiance and location
6,7
our stay is ok.
Melba M. Grupe Philippines, 18. siječnja 2015.
our stay is satisfactory

location, cleanliness and elevator
6,7
our stay is ok but i find it expensive because they dont have a refrigerator. rooms were not wi-fi zone.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metro Vigan Regency Hotel ViganMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkon/terasaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - RecepcijaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - PredvorjeMetro Vigan Regency Hotel Vigan - PredvorjeMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Dvorana za fitnessMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkon/terasaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Vrt


AS-AGWEB-3B03