Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metro Vigan Regency Hotel

01 Alcantara, grad, Vigan, Filipini 2700 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkon/terasa Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Recepcija Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Predvorje Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Predvorje Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotela Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Dvorana za fitness Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkon/terasa Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Vrt
Područje grad Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 223recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (223)
Razvrstati po:
Jojie B. Parovi Philippines, 23. kolovoza 2015.
best location

location, cleanliness, comfort
9
best location, walking distance to partas bus terminal, market and vigan plaza. wifi is not working inside the room and 3rd floor lobby. But you can access it in the hotel lobby. breakfast is good and hotel staff is very accommodating. will recommend to friends.
Prijavi ovu recenziju
Arien C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. kolovoza 2015.
great stay

clean, affordable, accessible
9
it was comfortable
Prijavi ovu recenziju
Arien C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. kolovoza 2015.
nice rooms

nice rooms, clean and good ambiance
8,7
twas comfortable and convenient
Prijavi ovu recenziju
Yi J. Parovi Malaysia, 18. srpnja 2015.
Book through Agoda

Location, staff, environment
7,7
Book through Agoda to have a lower rate compared to walk-in rate. We were able to get a late check out for additional 200pesos per hour
Prijavi ovu recenziju
Jacqueline L. Parovi Philippines, 4. srpnja 2015.
just okay for 1 night stay

clean rooms, elevator, near public market
5,3
our stay is "just okay". it's at the back to the public market but quite far to calle crisologo. but tricycles are just in front. the place is clean and the breakfast is just okay (plated and not buffet). the staffs are pleasant but not informative. wifi is not available inside the rooms. also, we don't like how we were treated by the lady owner/manager when we ask them if we can have a late check out. she's quite rude and snob.
Prijavi ovu recenziju
Jacqueline L. Parovi Philippines, 4. srpnja 2015.
our stay is just okay..

clean, near public market, with elevator
5
the room is quite small but cute and clean. the location is quite far to calle crisologo but at the back of public market. tricycles are available outside. breakfast is good but not buffet. staffs are pleasant but not informative. TV is too small. Flat iron is not available (even for extra cost). doors are hard to close. wifi is not available inside the rooms. the lady owner/manager is snob and not friendly at all especially when we ask if we can check out a little late.
Prijavi ovu recenziju
Anna L. Grupe Philippines, 13. lipnja 2015.
Overnight Experience

1. Location is good 2. Room is quite spacious 3. Offers breakfast
6,7
It would have been better if the elevator is functioning 100%.
Prijavi ovu recenziju
Jeanette L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 12. lipnja 2015.
Rooms too small

Not good at all, elevator does not open on the third floor
5
Not good
Prijavi ovu recenziju
Elmer D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 6. lipnja 2015.
just fine

location
5,7
Rooms are just fine for short stay.
Prijavi ovu recenziju
Dulce M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. svibnja 2015.
Very accessible, clean facilities and accomodating

Big rooms, has modern designs of rooms and other facilities
9,7
Great! Can be recommended to friends.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metro Vigan Regency Hotel ViganMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkon/terasaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - RecepcijaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - PredvorjeMetro Vigan Regency Hotel Vigan - PredvorjeMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Eksterijer hotelaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Dvorana za fitnessMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkon/terasaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01