ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Hotel Causeway Bay

148 Tung Lo Wan Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bazen Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bife Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Posao Centar Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitness Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitness
Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kafić Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kafić Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotela Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke
Mjesto: Causeway Bay Broj soba: 266
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 867recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (867)
John W. Parovi Australia, 20. ožujka 2014.
Average hotel

Friendly staff, good location, view
6,7
Although we enjoyed our stay in Hong Kong, this hotel was a little disappointing. We booked this hotel because we wanted to use the rooftop pool. Unfortunately it is not heated and so it can only be used for a short time throughout the year. The gym is small but modern and clean and has a great view. The rooms are small and need an upgrade. The service was attentive and prompt. The location in Causeway Bay and close to the MTR station is the best part. There are also some great eating places and coffee shops a short walk away from the hotel.
Suvit T. Poslovni putnici Thailand, 19. ožujka 2014.
Good location, easy to get arround.

The hotel is very near the subway station and the tram. The service is nice and friendly. Good value for the money.
8
Nathaniel C. Poslovni putnici Philippines, 15. ožujka 2014.
very affordable and close to shopping area

restaurants, shopping, transportation
7,3
very friendly staff. close to causeway bay hong kong
Alan C. Poslovni putnici Singapore, 8. ožujka 2014.
Very relaxing with friendly and attentive staff

Clean, good location and easy access to various places
8,3
Like the surrounding and will stay in this hotel during next trip
Grace T. Grupe Singapore, 24. veljače 2014.
Nice and spacious room for 3 people

Space, location, quietness
8,7
One of the most value for money hotel in Hong Kong.
Antonio M. Obitelji sa malom djecom Macau, 16. veljače 2014.
the place is good

near shopping, close park and easy public transport
6,3
hotel is good but only thing the front desk staff need more training and polite the speech
Prasert W. Parovi Thailand, 16. veljače 2014.
comfortable

good comfort friendly
8
David A. Poslovni putnici Australia, 13. veljače 2014.
Hotel is very good value

The best thing about this hotel was the staff - courteous, helpful, efficient. The rooms were small but were well-appointed, comfortable and clean. By HK standards, the room rate was very affordable.
8,3
My stay was pleasant. Almost everything about the hotel works well. The only complaints were the slowness of the lifts and the policy of starting the entertainment in the bar early in the evening. We had to go elsewhere for a pre-dinner drink
Virginia A. Solo putnici United Kingdom, 13. veljače 2014.
Convenient hotel close to transport

access to public transport, location, surrounding cafes and restaurants
7,7
This is a pleasant well run hotel which is very convenient for travellers as it is near allmajor transport options on Hong Kong Island and also near Victoria Park and the harbour.
Yeo W. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 3. veljače 2014.
Nice location with good seaview

Near to Victoria Park, have seaview room and also near to transportation.
9,7
It was a good experience as this was the first time I took my parents oversea for Chinese New Year Celebration. The hotel is near to Victorial Park harbour and the hotel informed us on the timing to watch the fireworks on 1st Feb in our room. This was very thoughtful as my folks would not have the energy to walk to star avenue for the show. The transportation is very easy to access from this hotel. There is mtr and bus interchange around the corner of the hotel. The staff in the hotel is very friendly and able to advice me on early check out timing and help me to call a taxi at 4am in the morning. Overall my folks and myself have enjoyed our stay in this hotel and looking forward to another stay here in future.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong KongMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BazenMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BifeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Posao CentarMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KafićMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KafićMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotelaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Rekreacijski sadržaji


AS-AGWEB-3A02