ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Hotel Causeway Bay

148 Tung Lo Wan Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bife Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Posao Centar Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitness Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitness Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kafić Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kafić Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica
Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Causeway Bay Broj soba: 266
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 959recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (959)
Razvrstati po:
Mark M. Obitelji sa malom djecom Australia, 28. rujna 2014.
Mitchell holiday

Swimming pool on the roof, proximity to Victoria park, harbour views at night
8
It was lovely
Keng H. Grupe Singapore, 15. rujna 2014.
Great Hotel

Great Accommodation, Nice Room, Comfortable
8
Great Accommodation, Nice Room, Comfortable. It is a pleasant stay at this hotel
Keng H. Grupe Singapore, 15. rujna 2014.
Great Hotel

Great Accommodation, Nice Room, Comfortable
8
Great Accommodation, Nice Room, Comfortable. It is a pleasant stay at this hotel
Florence C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 10. rujna 2014.
Good location.

Staff very understanding, good service good options of pillows
9,3
Patrick T. Parovi United States of America, 31. kolovoza 2014.
Great value

Good value, nice location, clean room
6,3
This is a good value for a great location. It is terrific for the price I paid (US$117 a nite) For a stopover place to sleep it is perfect. If I wanted more luxury, I would go somewhere else (and alas also pay double more)
Tanaphon K. Poslovni putnici Thailand, 30. kolovoza 2014.
Good location hotel

Good service, Good location, Good condition
8
The hotel is located very near subways, which could take you almost everywhere in HK, the breakfast there is nice, the condition is very clean and standard worth your money
Ng K. Parovi Singapore, 29. kolovoza 2014.
The hotel make me feel like coming to home & good.

The area they is very near shopping mall MTR station bus stop if u want to causeway bay around 10 min walk there serivce is good
9,7
Overall is perfect I will go back again & will recommended to my family & friends
Diana S. Parovi Singapore, 27. kolovoza 2014.
Perfect!

Great service....Fantastic harbour view from our room.....and great food (dine in)....
10
Just Perfect!
Sun Y. Solo putnici South Korea, 18. kolovoza 2014.
So small and not that clean

Location only
5,3
Toru H. Obitelji sa malom djecom Japan, 14. kolovoza 2014.
we enjoyed the hotel very much

staffs were very nice, pool was good, and the room was very clean and comfortable.
9,3
we'll stay there again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong KongMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BifeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Posao CentarMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KafićMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KafićMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Rekreacijski sadržajiMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C06