ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Hotel Causeway Bay

148 Tung Lo Wan Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bife Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Posao Centar Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitness Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitness Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kafić Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kafić Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica
Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastanke Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Causeway Bay Broj soba: 266
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 962recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (962)
Razvrstati po:
Enrico T. Poslovni putnici Indonesia, 20. listopada 2014.
Nice View from Roof Top

Location, Staff Performance and Hotel Conditions
8,3
Lovely Place to stay
Leonor P. Obitelji sa malom djecom Portugal, 19. listopada 2014.
weekend in Hong Kong

the location, the happy hour food in the suites rooms and the space of the bathrooms
6,3
Our stay was reasonable but not special. The room was very small compared with the photos and the ling room too.
Nathaniel C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. listopada 2014.
Swimming at Metropark

Honest, Clean, Location
8,3
I left my ear plugs at the locker room at the swimming pool. When I return at night to get it they returned it to me.
Andrew L. Parovi Australia, 2. listopada 2014.
Location location

Close to subway great view of bay good food
8,3
Good location easy to find and access from airport.Good resturant with attentive staff
Mark M. Obitelji sa malom djecom Australia, 28. rujna 2014.
Mitchell holiday

Swimming pool on the roof, proximity to Victoria park, harbour views at night
8
It was lovely
Kok K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. rujna 2014.
I'll be back!

Good location, easily accessible to shopping mall and the free airport shuttle bus!
9,3
Keng H. Grupe Singapore, 15. rujna 2014.
Great Hotel

Great Accommodation, Nice Room, Comfortable
8
Great Accommodation, Nice Room, Comfortable. It is a pleasant stay at this hotel
Florence C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 10. rujna 2014.
Good location.

Staff very understanding, good service good options of pillows
9,3
Patrick T. Parovi United States of America, 31. kolovoza 2014.
Great value

Good value, nice location, clean room
6,3
This is a good value for a great location. It is terrific for the price I paid (US$117 a nite) For a stopover place to sleep it is perfect. If I wanted more luxury, I would go somewhere else (and alas also pay double more)
Tanaphon K. Poslovni putnici Thailand, 30. kolovoza 2014.
Good location hotel

Good service, Good location, Good condition
8
The hotel is located very near subways, which could take you almost everywhere in HK, the breakfast there is nice, the condition is very clean and standard worth your money

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong KongMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BifeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Posao CentarMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KafićMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KafićMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Rekreacijski sadržajiMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A06