Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Hotel Causeway Bay

148 Tung Lo Wan Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salon Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bife Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Posao Centar Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitness Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitness Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kafić Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kafić Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba
Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kupaonica
Područje Causeway Bay Broj soba: 266
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1110recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (1110)
Razvrstati po:
Tanaphon K. Poslovni putnici Thailand, 28. kolovoza 2015.
Ok Location Hotel

Location, Staff performance, Room condition
8
The location of the hotel is around Tin Hau area not causeway Bay, but it is close to the train station, the room condition is ok a little bit old. The staff performance also ok. Overall I think the price and the value that I get, I would say I satisfy with this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Mimi N. Poslovni putnici United States of America, 23. kolovoza 2015.
N/A

N/A
10
N/A
Prijavi ovu recenziju
Pauline C. Poslovni putnici Singapore, 22. kolovoza 2015.
Good view & value for money

Harbour view, cleanliness & location
8
Prijavi ovu recenziju
Shieh P. Poslovni putnici Taiwan, 21. kolovoza 2015.
Metro park causeway bay

Location, stability of front desk, clean
7,7
Prijavi ovu recenziju
Cheng M. Parovi Macau, 16. kolovoza 2015.
A nice stay!

Friendly Staff, Awesome Services, Comfy Room
7,3
I stayed in Metropark hotel with my husband for our anniversary. The hotel and its staff were so thoughtful & sweet to provide us a welcome drink. Nice services! Location is quite good only few mins walk from Tin Hou MTR Station. Definitely will stay again!
Prijavi ovu recenziju
Suzanne S. Grupe Singapore, 9. kolovoza 2015.
Good location hotel

Location, Comfort.
8
Prijavi ovu recenziju
William W. Parovi United Kingdom, 2. kolovoza 2015.
Too basic for a 4-star

location; swimming pool; can't think of a third
5,3
Over-rated and over-charged- only one breakfast for a room with two adults!
Prijavi ovu recenziju
Vinchel B. Poslovni putnici Indonesia, 31. srpnja 2015.
An average hotel

Location, welcome drink at the bar, View
6
This is an average hotel for budget traveler and it is OK for short business traveler who doesn't want to pay too much for accommodation in Hong Kong, which can get very expensive. The location is quite close (walking distance) to Tin Hau MTR station, which is a station after Causeway Bay. I'd say the best thing about this hotel is the welcome drink voucher for any drink on the menu at the Vic Pub bar. The harbour view itself is quite impressive, especially at high floor. If you book this hotel, please make sure to request for high floor, 30 level and up preferably. The panaromic lounge is also quite nice, as the name suggest. The outdoor pool on the rooftop is too small for any meaningful use at all, but the gym is fine. Buffet breakfast is pretty basic but I suppose it is not that expensive in the price all-in. Overall, it is an OK budget hotel, more like a 3-star, in my opinion.
Prijavi ovu recenziju
Vinchel B. Poslovni putnici Indonesia, 31. srpnja 2015.
An OK budget hotel

Welcome drink, room with harbour view, location close to Tin Hau
6
This is an average hotel for budget traveler and it is OK for short business traveler who doesn't want to pay too much for accommodation in Hong Kong, which can get very expensive. The location is quite close (walking distance) to Tin Hau MTR station, which is a station after Causeway Bay. I'd say the best thing about this hotel is the welcome drink voucher for any drink on the menu at the Vic Pub bar. The harbour view itself is quite impressive, especially at high floor. If you book this hotel, please make sure to request for high floor, 30 level and up preferably. The panaromic lounge is also quite nice, as the name suggest. The outdoor pool on the rooftop is too small for any meaningful use at all, but the gym is fine. Buffet breakfast is pretty basic but I suppose it is not that expensive in the price all-in. Overall, it is an OK budget hotel, more like a 3-star, in my opinion.
Prijavi ovu recenziju
Tatsuro Y. Poslovni putnici Japan, 14. srpnja 2015.
much better than WANCHAI metropark

good staff and smile service
8,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong KongMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BifeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Posao CentarMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KafićMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KafićMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Rekreacijski sadržajiMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotelaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01