Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Hotel Causeway Bay

148 Tung Lo Wan Road, Causeway Bay, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1227recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (1227)
Razvrstati po:
Tony C. Obitelji sa malom djecom Australia, 21. travnja 2016.
HK
6
Well mannered, very helpful to provide us an extra half day for late check-out
Prijavi ovu recenziju
Josephine K. Solo putnici Canada, 17. travnja 2016.
Disappointing
4
Rooms were dated, musky smell of moisture, bathroom in bad condition, loud plumbing
Prijavi ovu recenziju
Philip P. Obitelji sa malom djecom United States of America, 17. travnja 2016.
Fantastic location, good level of service, good-si
6,3
Stayed 7 nights in April 2016 with family (2 adults 1 child 6 y.o.). Great place, fantastic location just outside of the densest core of downtown Hong Kong (Victoria Park next door is a welcome buffer). Family room was clean, large by HK standards, and had a great view. Lobby is not grand but serves its purpose. All staff were efficient and friendly. Housekeeping was impeccable. Only two complaints: (1) no chairs or loungers on the roof-top pool (at least while I was there) so not a great place to relax; (2) Design of the "family" room has a big flaw-- the (interior) bathroom has a frosted glass wall and very bright lights with no dimming option, so turning on the bathroom light set floods the whole room with light at night. This is inconvenient when you have kids who go to sleep earlier than you want to, and somewhat undercut the value of the family room. Even a small lamp/nightlight in the bathroom would help. This aside, I would stay at Metropark Causeway Bay again without hesitation. I also wish they would offer the family room with breakfast included as an booking option.
Prijavi ovu recenziju
Chris R. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 11. travnja 2016.
Tea or coffee? Get it yourself over there
2,7
For an establishment that is charging the same as the Sheraton Kowloon club lounge access that was the titled reception was given to my wife as we entered the breakfast area cafe du park. We did not use the club lounge as it only serves a continental breakfast on rather inelegant furniture and during the day and evening is even more dissapponting when cocktail hour is a Coke Sprite or tea coffee. We did not bother but I imagine that was also help yourself irbid over there . We checked in to find that we were with a young child given a smoking room which we walked out of and asked for a none smoking which ended up being a twin bed . The carpets smelt . All in all not a nice hotel and service and room appointments nothing like what is available for the same price across the bay. On the positive side the door staff are always happy and friendly and willing to help. I guess on Hong Kong sevens weekend you do not always get what you pay for .
Prijavi ovu recenziju
Paul A. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 10. travnja 2016.
Functional Hotel but dont expect anything great
4
Not the best hotel in Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Somprasong S. Parovi Thailand, 9. travnja 2016.
Nice view
5,7
Clean room, good view. I like a swimming pool on the roof of the hotel. We can see Hong Kong bay while swimming even the night.
Prijavi ovu recenziju
Maeva Y. Solo putnici United States of America, 2. travnja 2016.
Visit friends in Hong Kong and sample fine food
5,3
We enjoyed our stay, the hotel is conveniently situated.
Prijavi ovu recenziju
Campbell D. Parovi New Zealand, 13. ožujka 2016.
Great Rooms for Hong Kong
6
So nice to be upgraded to a suite room. Nice room size for Hong Kong with very friendly and helpful staff. Good location and very close to MTR
Prijavi ovu recenziju
Inggeol K. Poslovni putnici South Korea, 10. ožujka 2016.
a fantastic service
6,7
riverview was not that good , still it is really neat. fantastic service !
Prijavi ovu recenziju
Andy W. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 29. veljače 2016.
Nil

Nil
10
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Metropark Hotel Causeway Bay Hong KongMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BifeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Posao CentarMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KafićMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KafićMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Rekreacijski sadržajiMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Eksterijer hotelaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07