Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2630recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2630)
Razvrstati po:
Cheah B. Parovi Singapore, 24. svibnja 2016.
The only problem is the room sound not sound proof
5
Other then that fairly satisfied
Ping L. Solo putnici United States of America, 24. svibnja 2016.
Metropark Kowloon
5,3
good hotel. not too far from the shopping district. clean rooms and clean bathroom, great service by staff.
Mingni H. Grupe Singapore, 15. svibnja 2016.
Good location, 15mins walk to mongkok station
5,3
Housekeeping service was prompt.. Walking distance from mongkok station is about 15mins... Had convenience stores around
Kenneth S. Parovi Australia, 9. svibnja 2016.
Great Metro Lounge
6,7
We up traded to club level so got free drinks and canapés from 5:30 till 7:30 as well as breakfast, well worth the extra.
Choong C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 4. svibnja 2016.
Value for money
5,3
Location a bit far and the bus service not very flexible
Alan V. Grupe United States of America, 2. svibnja 2016.
Too expansive for old facility
3
This hotel is too expansive with old facility . I moved to different hotel 2 blocks away better location and cleaner and cheaper.
Liang W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 2. svibnja 2016.
Horrible hotel
1,7
I've been to so many hotels in hongkong! This is one of the worse ever.. the family room smells like stale air.. carpets are extremely dirty and wet to step on. The furnitures are old. The beds are so soft..worse of all.. our whole family had bed bug bites all over our leg and body.. disppointing and will never stay here again.
Liang W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 2. svibnja 2016.
Horrible hotel
2
I've been to so many hotels in hongkong! This is one of the worse ever.. the family room smells like stale air.. carpets are extremely dirty and wet to step on. The furnitures are old. The beds are so soft..worse of all.. our whole family had bed bug bites all over our leg and body.. disppointing and will never stay here again.
Joy M. Parovi Philippines, 28. travnja 2016.
Affordable and Clean
6,3
Metropark Hotel there is a shuttle bus that's why very Easy to find affordable and clean.
Francis K. Parovi Canada, 26. travnja 2016.
Good value for money
5,7
We had a pleasant stay though short. Will come back at the end of this year for sure.
1 od 1 recenzija
Metropark Hotel Kowloon Hong KongMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - BazenMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - PredvorjeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Luksuzni salonMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - SadržajiMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hrana i pićeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - PredvorjeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Prijevoz u bliziniMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06