ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Bazen Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Predvorje Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke
Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Luksuzni salon Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Sadržaji Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hrana i piće Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Predvorje Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Prijevoz u blizini Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotela Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Restoran Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Restoran Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Restoran
Područje Mongkok Broj soba: 487
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2123recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2123)
Razvrstati po:
George A. Poslovni putnici Australia, 28. listopada 2014.
Value for Money in Kowloon!

Good accomodation, excellent breakfast and friendly staff
8,3
Michelle L. Poslovni putnici Canada, 26. listopada 2014.
Good Hotel but a Little Musty Smelling

Good location, great price on last minute booking, helpful staff
6,7
I liked the hotel but my room smelt strongly of moth balls. Most hotels in HK have a somewhat musty smell but this one had a chemical mothball oversmell that I really did not like. Maybe it was just my room was freshly cleaned or something. Without that smell I would recommend this hotel.
Wen P. Parovi Malaysia, 25. listopada 2014.
good

clean,spacious,convenience
7,3
Ahmed A. Poslovni putnici Maldives, 18. listopada 2014.
Superb hotel

provides free sim, close to public transport and close to shopping areas
6,7
Archie L. Poslovni putnici Malaysia, 18. listopada 2014.
Good

Clean, location, quiet
8
Hotel is clean, room is comfortable, at night is quiet, location is near MTR, & shopping area
Nilufar D. Parovi Canada, 18. listopada 2014.
Good Stay at Metropark Hotel

Value for dollar in HK, clean, reasonably quiet area in HK
8,7
Metropark Kowloon was one of the "nicer cheaper" hotels in HK that had clean rooms and clean washrooms. After staying in another similarly priced hotel, we realize that Metropark Hotel is a great choice at this price point.
Lee P. Parovi Singapore, 7. listopada 2014.
Good location standard HK hotel

Good location, free shuttle service, comfortable room
8,3
The room is of standard HK hotel size, small if compared to other countries, but is of reasonable sizing for HK. Our room is made up everyday with fresh towels & bed made up. The hotel is located in the middle of Mongkok, walking distance to the nearest MTR & very near to all the shopping areas in Mongkok. It also provides free shuttle bus services to TST & Mongkok every 30mins. Theres many good restaurant all around the hotel and 2 convenient shops also. Overall, a good stay. Definitely will come back to this hotel if in HK again.
Wong Y. Parovi Singapore, 6. listopada 2014.
clean and comfortable room

clean friendly good location
8,3
the place is newly renovated and the room is nice. staffs are friendly and helpful. hotel give free sim card for our phones that allow us to use free local calls n data for 1 week. awesome services.
Siew B. Solo putnici Singapore, 6. listopada 2014.
Inconvenience location

Free wifi, room clean and friendly staff
6,7
Average,Room is clean and spacious
Lagrimas F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. listopada 2014.
A nice family hotel

Staff location and bar
10
I would definetely come back again. A nice family hotel

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropark Hotel Kowloon Hong KongMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - BazenMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - PredvorjeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Luksuzni salonMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - SadržajiMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hrana i pićeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - PredvorjeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Prijevoz u bliziniMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotelaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3A03