Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba
Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Bazen Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Predvorje Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Luksuzni salon Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Sadržaji Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hrana i piće
Područje Mongkok Broj soba: 487
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2375recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2375)
Razvrstati po:
Ng P. Solo putnici Malaysia, 16. svibnja 2015.
Good Location, big room, clean

Good Location, big room, clean
6,7
Ng P. Solo putnici Malaysia, 15. svibnja 2015.
Good Location, big room, clean

Good Location, big room, clean
7,3
Thelma N. Solo putnici United States of America, 15. svibnja 2015.
Pleasant stay & excellent service

The hotel is very clean & like home. The location is very close to shop & eat. All the staffs are very friendly & professional. I can't wait to stay at this hotel again on my next visit to Hong Kong.
9
It feels like home. All hotel staffs are very helpful to locate where I want to go for shopping and eating. The only thing I want to suggest is the hair dryer. There shouldn't have any time limit on drying the hair, especially I have long hair. Thirty seconds is not enough for my hair to dry. It should make it 3-5minutes for setting at least. Other than that... Everything is perfect. I can't wait to visit to that hotel again on my next visit to Hong Kong.
Pornnapha Z. Grupe Thailand, 12. svibnja 2015.
bb

clean and good
6,7
I has short stay there but OK if u look for shopping at Kowloon so is this hotel will be OK but if u like party just look for another side too
Tachin L. Poslovni putnici United States of America, 10. svibnja 2015.
Good Value in HK

Checkin Speed, Check out Speed and service
9,3
GOOD experience for me.
Chonlayut K. Poslovni putnici Thailand, 9. svibnja 2015.
It's good not far from business and shopping area

1. Near MTR
7,7
Penina M. Solo putnici Kenya, 8. svibnja 2015.
good

Good value...nice location
8
Lam K. Solo putnici China, 7. svibnja 2015.
Metropark Hotel Kowloon

location. nearby the crowded mongkok
7,3
Sheng L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 7. svibnja 2015.
Good

Price, room, clean
7,7
Fadilla A. Parovi Singapore, 5. svibnja 2015.
Muslim Tourist

Location, Value for Money, Clean
5,7
Staffs were not friendly. Making a conversation was not worthwhile. As a Muslim tourist, I wish there was halal or vegetarian food in the hotel which will be much better & to bring in more revenue. Some shuttle bus driver was at time rude and not helpful to those boarding. Overall, Its a 2.5/5. Chose this hotel because of its conveniences but not the performance.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropark Hotel Kowloon Hong KongMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - BazenMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - PredvorjeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Luksuzni salonMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - SadržajiMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hrana i pićeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - PredvorjeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Prijevoz u bliziniMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotelaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02