Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba
Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Bazen Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Predvorje Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Luksuzni salon Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Sadržaji Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hrana i piće
Područje Mongkok Broj soba: 487

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2547recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2547)
Razvrstati po:
Chee W. Parovi Singapore, 31. siječnja 2016.
Very comfortable room and 15 mins to MTR

Very comfortable and spacious room for a Hong Kong hotel.. 15 mins walk to Mongkok East MTR and Fa Yuen Street
7,7
Prijavi ovu recenziju
Li W. Solo putnici Australia, 25. siječnja 2016.
Will not stay there again

- Smart handy phone, free 2 bottole of water, shuttle bus to Kowloon Station
4
The reception was very unfriendly upon check in; the room temperature could not be adjusted, and it was the coldest weather in HK history, room temperature was 21 degree. You could tell the bath room has just been renovated, as the painted in the corner has not been removed properly. Dust appeared on the bathroom bench and desk. Overall cleanness needs to be improved. The room is not sound proof, I could hear next door people talking late at night.
Prijavi ovu recenziju
Chin H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. siječnja 2016.
Comfortable and Big Room

Room Size is big, good food around and shuttle bus to Mong kok
5,7
Location is a bit far from MTR but overall the room is very big compare to other hotel I ever stay. A good choice in Winter in Hong Kong - not so hot when u walk to Mongkok. The staff is ok - friendly and helpful Except location - overall I am very satisfy with the hotel
Prijavi ovu recenziju
Soh L. Solo putnici Malaysia, 18. siječnja 2016.
Location

Location
6
Location,clean and space
Prijavi ovu recenziju
Soh L. Solo putnici Malaysia, 17. siječnja 2016.
Location

Location,clean,friendly
6
Good location,clean and friendly stuff
Prijavi ovu recenziju
Soh L. Solo putnici Malaysia, 17. siječnja 2016.
Location

Location,clean,friendly
6
Location,clean ,friendly
Prijavi ovu recenziju
Neville R. Poslovni putnici Australia, 15. siječnja 2016.
Good location

The club room service is very good. The club rooms have a good afternoon tea with all alcohol provided and service is excellent.
8
I have now stayed at this hotel several times and pretty much choose this hotel when I visit Hong Kong. Can't seem to have any faults with the hotel. They have a great seafood buffet in the evenings which is very good value for money.
Prijavi ovu recenziju
Loh M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 3. siječnja 2016.
Good choice for location & value for money

Spacious room by Hong Kong standard, reasonable price though i suspect we pay higher because of holiday season. The location is fairly good - not exactly next to the MTR, but it is a 15 min walk away
7,7
To fit 3 adults in one room is not always easy Here we have a Queen bed AND another single bed - so all 3 adults have a proper bed of their own, and at reasonable room cost Each day we took 15 minutes walk to MONG KOK EAST MTR station to move about in Hong Kong - fairly convenient Later we found out there is supposedly free shuttle to down town area - but never get to try that Room is clean and the amenities are ok. We received newspaper on day 1, but not the subsequent 3 days !
Prijavi ovu recenziju
Huyen T. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 2. siječnja 2016.
Good

Nice staff, clean, location
7,3
Good
Prijavi ovu recenziju
E L. Grupe Malaysia, 31. prosinca 2015.
Returned stay. Is our 3rd visit. Convenient for

Clean, good location, spacious
7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropark Hotel Kowloon Hong KongMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - BazenMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - PredvorjeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Luksuzni salonMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - SadržajiMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hrana i pićeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - PredvorjeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Prijevoz u bliziniMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03