ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kupaonica Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Bazen Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Predvorje Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke
Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Luksuzni salon Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Sadržaji Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hrana i piće Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Predvorje Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Prijevoz u blizini Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotela Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Restoran Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Restoran Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Restoran
Područje Mongkok Broj soba: 487
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2154recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2154)
Razvrstati po:
William L. Parovi Canada, 21. studenog 2014.
Our HongLong Vacation November 2014

Free shuttle bus to TST. Free WI-Fi in room. Nice swimming pool.
9
Nice.
Jean-Marc P. Poslovni putnici France, 19. studenog 2014.
Good hotel but expensive

efficiency, good food, location
7,7
good hotel and standing for HKG, eaven if the price is a little high
Teddy S. Parovi Indonesia, 18. studenog 2014.
Overrated

nothing worth mentioning
4,3
Josephine A. Parovi Australia, 18. studenog 2014.
Very nice hotel

Room was very comfortable, very clean and friendly staff
10
We stayed in a club room on the 16 th floor. The room was very comfortable and very clean. Any time we needed help the housekeeper or the lady who cleaned the room were very helpful. We had some problems with our wifi and were given a router to use in our room, which was great. Helpful all round. Every half hour there was a free shuttle bus to the Mong Kok train station and to the shopping centre along the sea front, where you could also pick up ferries.
Yap N. Grupe Malaysia, 16. studenog 2014.
walking distance to shopping area

clean , location and wifi is free
5,7
walking distance to shopping area ,clean , location and wifi is free
Poh L. Parovi Malaysia, 16. studenog 2014.
good as shuttle was available to certain areas

convenient location
7
Pleasant stay
June W. Parovi Singapore, 16. studenog 2014.
Hotel was alright only

-
6
The location is not as near the mtr as I thought. Trying get cab there is almost impossible. However is near to mongkok by taking cab. Good thing about the location of the hotel is there is food and convenient stores around the area.
Zhi L. Poslovni putnici China, 16. studenog 2014.
not bad, not good

room service is good
5,7
The location of hotel is little far away the Mongkok metro station
Iu K. Solo putnici Hong Kong, 14. studenog 2014.
Metropark Hotel Kowloon

goodgoodgood
6
Charles D. Solo putnici United States of America, 14. studenog 2014.
In room Wi-Fi was useless. Elsewhere it wasOK.

Comfortable and clean room, good restaurants and professional/friendly staff.
8
Other than the useless in room Wi-Fi, the hotel was a good value.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropark Hotel Kowloon Hong KongMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - BazenMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - PredvorjeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Luksuzni salonMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - SadržajiMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hrana i pićeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - PredvorjeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Prijevoz u bliziniMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotelaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3C03