Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong

41-49 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2804recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (2804)
Razvrstati po:
Arnaud B. Poslovni putnici France, 28. svibnja 2016.
One night only
5,7
Ideally situated, clean room. And free smartphone!
Chow Y. Grupe Singapore, 18. svibnja 2016.
Prime Location
6,7
Metropark Wanchai is centrally located to most popular HK eateries and a short walk to Wanchai MTR. Also closeby to the Peak. The rooms are clean and well equiped. Good security at he hotel . The staff most friendly and helpful. Very reasonable price for the rooms. Will stay here again on next visit to HK. Highly recommended.
Joe M. Poslovni putnici United States of America, 15. svibnja 2016.
Good clean hotel for business travellers
5,7
If you are attending a conference or working in Wan Chai, this is a clean, safe hotel and even offers a women's only floor for female travellers. The room was small but bigger than many hotels in Hong Kong. I did not check whether it had a pool, did not eat at restaurant or the bar, so can't comment on that. He staff were very kind and helpful. Only one negative thing to note: don't waste your money on the room with a free hand phone. The phones are cheap and beat up and ours never worked properly. Otherwise, I will definitely choose Meteopark in the future!
Adam R. Parovi United Kingdom, 2. svibnja 2016.
Great location
5
Great location makes it easy to get around Hong Kong.
Ian L. Solo putnici New Zealand, 10. travnja 2016.
Good value
6
Very happy with choice and it's about the 3rd time I've stayed here. Didn't get a chance to check the restaurants though.
Teakhyun K. Poslovni putnici South Korea, 14. ožujka 2016.
Good
5
Good
Teakhyun K. Poslovni putnici South Korea, 14. ožujka 2016.
Good
5
Good
Aida S. Poslovni putnici United States of America, 8. ožujka 2016.
Cozy
6,7
I had a great stay. The room was quaint, with nice amenities.
Aida S. Poslovni putnici United States of America, 8. ožujka 2016.
Cozy
6,7
I had a great stay. The room was quaint, with nice amenities.
Jon M. Poslovni putnici Philippines, 19. veljače 2016.
Very nice!
6,7
Out of all the hotels that I've stayed in wan chai since i visit HK twice a year, this hotel has everything i prefer.
1 od 1 recenzija
Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong KongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - PredvorjeMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - PredvorjeMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Rekreacijski sadržajiMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - KupaonicaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - KafićMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - RestoranMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Pub/salonMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - SadržajiMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06