ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Hotel

Rua de Pequim No. 199, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropark Hotel Makao - Gostinjska soba Metropark Hotel Makao - Restoran Metropark Hotel Makao - Restoran Metropark Hotel Makao - Restoran Metropark Hotel Makao - Soba za sastanke Metropark Hotel Makao - Soba za sastanke Metropark Hotel Makao - Bazen Metropark Hotel Makao - Sadržaji Metropark Hotel Makao - Pub/salon Metropark Hotel Makao - Predvorje Metropark Hotel Makao - Ulaz Metropark Hotel Makao - Gostinjska soba Metropark Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 350
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 2184recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2184)
Razvrstati po:
Yong Y. Parovi Singapore, 26. siječnja 2015.
A

a
8
Sherrylyn A. Parovi Philippines, 19. siječnja 2015.
Value for money

Value for money, near shopping of preowned watches, clean
8
Good location, value for money
Wendy C. Parovi Hong Kong, 6. siječnja 2015.
Bad staff service!

room was ok clean, location was good and convenient to shuttle.
5,3
Not a good experience. We arrived around 11am, but was told the room was not ready and to come back at 3pm. Came back at 3pm and still no room available! Staff was unfriendly and couldnt help. We waited another 30mins and had to put pressure on the staff before we could get a room on a lower level.
Marco T. Solo putnici Italy, 30. prosinca 2014.
wasted money
3,3
I spent here only one night, I paid a lot but the hotel is not a 4 stars hotel! the room was small and not comfortable, I couldn't sleep because the room doesn't have any kind of soundproofing, you will hear every noises from others rooms, from street and from aisles. The position is not so bad, near some casino and not far from old centre. You can find better with little money more....
Dong M. Solo putnici United States of America, 23. prosinca 2014.
decent hotel

no casino, location, price
7,3
Man L. Solo putnici Hong Kong, 14. prosinca 2014.
very good location hotel in macau

casino around
9
Liew B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. studenog 2014.
good

location, clean room
8
Jian C. Poslovni putnici United States of America, 26. listopada 2014.
Good location and service

Location, service and value
10
Don't see any problem, but I love the location, it's in the center of Macau.
Atsushi Y. Parovi Japan, 24. listopada 2014.
Nothing
3,7
Nothing
Goh L. Poslovni putnici Singapore, 14. listopada 2014.
Comfortable Room

Location, Free Wifi, Price
8
Great mid-price hotel in an expensive city of Macau

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropark Hotel MakaoMetropark Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropark Hotel Makao - RestoranMetropark Hotel Makao - RestoranMetropark Hotel Makao - RestoranMetropark Hotel Makao - Soba za sastankeMetropark Hotel Makao - Soba za sastankeMetropark Hotel Makao - BazenMetropark Hotel Makao - SadržajiMetropark Hotel Makao - Pub/salonMetropark Hotel Makao - PredvorjeMetropark Hotel Makao - UlazMetropark Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropark Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05