ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Hotel

Rua de Pequim No. 199, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropark Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Metropark Hotel Makao - Gostinjska soba Metropark Hotel Makao - Gostinjska soba Metropark Hotel Makao - Gostinjska soba Metropark Hotel Makao - Gostinjska soba Metropark Hotel Makao - Pub/salon Metropark Hotel Makao - Eksterijer hotela Metropark Hotel Makao - Predvorje Metropark Hotel Makao - Predvorje Metropark Hotel Makao - Recepcija Metropark Hotel Makao - Posao Centar Metropark Hotel Makao - Restoran Metropark Hotel Makao - Restoran Metropark Hotel Makao - Restoran Metropark Hotel Makao - Restoran Metropark Hotel Makao - Bazen
Metropark Hotel Makao - Bazen Metropark Hotel Makao - Vruća kupka Metropark Hotel Makao - Dvorana za fitness Metropark Hotel Makao - Soba za sastanke Metropark Hotel Makao - Eksterijer hotela Metropark Hotel Makao - Interijer hotela Metropark Hotel Makao - Interijer hotela Metropark Hotel Makao - Interijer hotela Metropark Hotel Makao - Bazen Metropark Hotel Makao - Kupaonica Metropark Hotel Makao - Kupaonica Metropark Hotel Makao - Gostinjska soba
Mjesto: Grad Macau Broj soba: 350

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 2110recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2110)
Lee C. Parovi Malaysia, 9. travnja 2014.
value stay

space, clean and quite
6,3
very present stay will be back again
Wee Y. Grupe Singapore, 13. ožujka 2014.
Comfortable stay

comfortable room, good location, affordable price
8,3
The hotel is quite centralized located within walking distance to Sands and Lisboa. The lobby seems always crowded. The room is comfortable. The price is considered quite good for its location. Though there is free wifi in the room, it is unstable and very slow. Breakfast is not included.
Ls C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. ožujka 2014.
great and comfortable stay

big room, clean, private free shuttle bus
7
nice and comfortable stay in Macau. Restaurant surrounding hotel, well centrally in City, very convenient to reach Casino.
Ho S. Parovi Singapore, 25. veljače 2014.
Close to major attraction

location, good and comfort
6,7
easy access to major attraction and foods, room comfortable.
Hatairat T. Obitelji sa malom djecom Thailand, 18. veljače 2014.
Good hotel with no Casino

Money valued, Nice location, Friendly staff
7,3
I had a very good time while I was staying at the hotel. There is no casino at the hotel which is a nice thing for us.
Shakeel S. Parovi United States of America, 16. veljače 2014.
good

location, staff. shuttle service
8
good stay, enjoyed the casinos, indian food, boat ride from hong kong
Jonah A. Grupe Philippines, 3. veljače 2014.
Fantastic

Location, accessibility and cleanliness
8
Our stay was good. Staff was very helpful. checking in was very easy. Hotel's location is very good, since its at downtown Macau its just walking distance to major casinos.
Gerard W. Solo putnici Mauritius, 31. siječnja 2014.
great stay in macau

nice staff, centrally located, good rooms with large windows
8
the staff was very helpful and effective. the rooms were large with all the basic amenities and large windows. the hotel was centrally located
Larry E. Solo putnici Australia, 29. siječnja 2014.
comfortable and relaxing

Location, food, comfortable room
8
I had a very relaxing stay. Good place to come back to after a busy day of sightseeing. The room staff were very helpful and attentive. the location can't be beat. I could walk to most places I wanted to see, or take a nearby bus. One drawback, the checking in experience needs to be streamlined. Very slow, but not due to any fault on the part of the staff.
Chua C. Parovi Singapore, 28. siječnja 2014.
Pleasant

Helpful, Friendly and Easy Chech-in
8,3
I was a bit upset when I approached the duty manager when the room was not cleaned. He was apologetic, friendly and patiently explaining to why room was probably not clean. Reason was, I inadvertently pressed the "Do Not Disturb" button on the power control box and room was not clean. My stay at the hotel was pleasant. The breakfast at 50MOP/HKD for hotel guest is excellent. Services provided by staffs are friendly and good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropark Hotel MakaoMetropark Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiMetropark Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropark Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropark Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropark Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropark Hotel Makao - Pub/salonMetropark Hotel Makao - Eksterijer hotelaMetropark Hotel Makao - PredvorjeMetropark Hotel Makao - PredvorjeMetropark Hotel Makao - RecepcijaMetropark Hotel Makao - Posao CentarMetropark Hotel Makao - RestoranMetropark Hotel Makao - RestoranMetropark Hotel Makao - RestoranMetropark Hotel Makao - RestoranMetropark Hotel Makao - BazenMetropark Hotel Makao - BazenMetropark Hotel Makao - Vruća kupkaMetropark Hotel Makao - Dvorana za fitnessMetropark Hotel Makao - Soba za sastankeMetropark Hotel Makao - Eksterijer hotelaMetropark Hotel Makao - Interijer hotelaMetropark Hotel Makao - Interijer hotelaMetropark Hotel Makao - Interijer hotelaMetropark Hotel Makao - BazenMetropark Hotel Makao - KupaonicaMetropark Hotel Makao - KupaonicaMetropark Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropark Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropark Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropark Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropark Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropark Hotel Makao - RestoranMetropark Hotel Makao - RestoranMetropark Hotel Makao - Restoran


AS-AGWEB-3B05