Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Mongkok Hotel

22 Lai Chi Kok Road, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Kupaonica Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Kupaonica Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Kupaonica Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Kupaonica Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Kupaonica Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Kupaonica Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotela Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotela Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Mongkok Broj soba: 430
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3426recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3426)
Razvrstati po:
Chi F. Poslovni putnici Hong Kong, 29. lipnja 2015.
Metro Park

Clean, Location & Price
6,7
Neo W. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 25. lipnja 2015.
Very Good Choice - Book the newly renovated rooms

Near MTR, Direct bus from Airport to Hotel, Direct bus from Hotel to China
10
I stayed at the newly renovated room.. It is definitely worth paying more a bit more for the comfort that you wouldn't regret.. Hotel staff are gentally friendly
Maricel R. Parovi Philippines, 24. lipnja 2015.
Nice clean hotel w/ good location

Hotel w/ good location in mongkok
7,3
I love metropark mongkok hotel. Location is so convenient. It is newly renovated so their rooms are clean and nice. Breakfast buffet is ok. It is near prince edward mtr.
Siew M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 24. lipnja 2015.
Worth staying hotel

Location, price and service are good
8
Good
Wai C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. lipnja 2015.
Good location, value for money

Near MTR
9
Great experience, will one again
Hock Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. lipnja 2015.
Good Location but old Hotel

Location
5,3
Hotel is very near to Prince Edward MTR exit (Exit C2). Room is pretty small and old as I only book the Standard rooms and was completely deceived by the pictures. I believe these are only for those renovated rooms. As compared to my previous stay at Mongkok, the area around the hotel is pretty quiet at night. A Taiwanese dessert shop Black Ball is just across the street.
Yew W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. lipnja 2015.
very small room

location.
5,3
I would say that the location is good. However, the room was much smaller than it was shown on advertisment photo. Very tough to move around.
Hong L. Parovi Singapore, 16. lipnja 2015.
Poorly maintained room furniture

Location
5,7
Kok C. Parovi Malaysia, 15. lipnja 2015.
Over rated

close to sub substation
6
We stayed at room 705, it has window but no view, you cant see outside as the windows are covered. The room are not sound proof, we can hear neighbor making love.
Sau K. Solo putnici Singapore, 12. lipnja 2015.
A nice comfortable stay in Metrpark Mongkok

Very helpful and understanding staff, very prompt service, a hotel that takes pride in keeping every corner clean
8,3
The staff was very helpful in providing all our three rooms at the same level. The service was prompt when we requested for extra pillows. Staff were everywhere in the lobby to offer help to hotel guests. With the MERS cases in Korea and Hong Kong, we observed that the hotel cleaners cleaned the lifts and doors frequently.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropark Mongkok Hotel Hong KongMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2G02