Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Mongkok Hotel

22 Lai Chi Kok Road, Mongkok, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3754recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3754)
Razvrstati po:
Darshana D. Poslovni putnici Sri Lanka, 3. veljače 2016.
mini bar was empty.

clean, tidy,
6
it was very bad as when I booked it says free mini bar. but there was nothing in the mini bar. I paid the amount as agoda mentioned as it is with free mini bar
Prijavi ovu recenziju
Low K. Parovi Singapore, 29. siječnja 2016.
very clean and convenient location

helpfull staff
6,3
Will recommend friends to stay there
Prijavi ovu recenziju
Min S. Solo putnici United States of America, 29. siječnja 2016.
No particular issues

Can use a better soundproofing
7
I can hear the noises in the corridor, other than that I am pretty happy to stay at Metropark MK.
Prijavi ovu recenziju
Tung W. Parovi Singapore, 28. siječnja 2016.
Newly Renovate Hotel with Good Location

Spacious room, proximity to public transport and local attractions
9
It is one of the bigger hotel room i've stayed in HK...We practically moved the extea bed to the next room which cones with another toilet...the MTR entrance is across the road, which was a life saver given the super low temp n wet days while we were in HK...the hotel is surrounded by food eateries n Watsons...i would stay there again...
Prijavi ovu recenziju
Suttichai T. Poslovni putnici Thailand, 27. siječnja 2016.
Worth for four money

Location, price, internet
3,7
Good location, in front of the airport bus stop A21.
Prijavi ovu recenziju
Ghia H. Grupe Malaysia, 26. siječnja 2016.
lOCATION

LOCATION, CONVENIENT, SERVICE
6,3
Prijavi ovu recenziju
Wei Y. Parovi Singapore, 24. siječnja 2016.
Good Location

Comfy, Comfy, Comfy
7,3
Prijavi ovu recenziju
Khin M. Grupe Singapore, 21. siječnja 2016.
Pleasant hotel stay

Location near MTR, near to eating areas, convenient travel from airport
7,7
I stayed for a total of 5 nights. Location was just within 5min walking distance to MTR or less. There were great eating areas nearby too. The standard room was very small and we had no space to open up luggage bag. We ended having to place stuff on our beds due to the limited space. The wardrobe cupboard was high with clothes hangers which could not be removed. This will surely be of inconvenience and will be tough for customers who are not tall enough to reach the hangers.
Prijavi ovu recenziju
Wilson T. Poslovni putnici Singapore, 21. siječnja 2016.
Metropark Mongkok - A 3 star hotel

the location, the staff efficiency and cleanliness.
6,7
My stay was functional and without any major issue encountered.
Prijavi ovu recenziju
Feliyana S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 20. siječnja 2016.
Nice stay for family. Near to places we want to go

Nice staff, nice room
7
Recommended
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Metropark Mongkok Hotel Hong KongMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04