Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Mongkok Hotel

22 Lai Chi Kok Road, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Kupaonica Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Kupaonica Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Kupaonica Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Kupaonica Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Kupaonica Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Kupaonica Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotela Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotela Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Mongkok Broj soba: 430
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3477recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3477)
Razvrstati po:
Yulia Y. Grupe Indonesia, 1. kolovoza 2015.
location, friendly staff and easy to reach

location, cleanliness and value for money
8,7
The room is the best things i've get from this hotel, location is also great,in mongkok area, near to mtr station, ladies market, bus stop, easy to find anything to buy because the location surrounded with a lot of shops. the concierge staff was very helpfull when i asked about the seeightseing area,tourist spots,and the detail of every information, i'm very satifisfied to stay and i will come back to stay for my next visit to hong kong
Prijavi ovu recenziju
Devi S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. srpnja 2015.
nice location

location,nice lobby, near central
5,7
metro park was a good hotel. nice lobby but the room is need a renovation because its look old. but metro park near to MTR station just a block away to MTR station.
Prijavi ovu recenziju
Quah B. Poslovni putnici Singapore, 30. srpnja 2015.
Good location

Near train station
7,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Teo C. Parovi Singapore, 21. srpnja 2015.
Good location and value for money

near to Prince Edward MTR, many local eatery outside hotel & good room housekeeping.
7
1) insufficient power-point for charging handphones 2) sound-proof within room should be improved as can easily hear noises from other rooms 3) should provide free upgrade to bigger room for regular customers
Prijavi ovu recenziju
Low P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. srpnja 2015.
Recommended hotel with excellent service

Location, breakfast , cleanliness and prompt service
7,7
Satisfied with the good service and convenient location. Definitely recommended for your stay at Hong Kong!
Prijavi ovu recenziju
O G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 19. srpnja 2015.
First trip to hong kong with family

Staff yg friendly dan nyaman.
7,7
Menyenangkan. Dekat ke mana2.
Prijavi ovu recenziju
Delos S. Poslovni putnici Philippines, 19. srpnja 2015.
Newly Renovated Rooms

Good Location, very near Prince Edward Station. Also walking distance to Mongkok Shopping Area Newly Renovated rooms
7,3
Our stay is nice. But the renovation is not yet finish as they closed down half middle portion of 11th floor. And we book 2 rooms so it's harder to go to the other room as we need to go to the 10th floor & change elevators to go to the other end of the hotel as other room we book is located on the other side. But our stay is ok
Prijavi ovu recenziju
Octavius M. Parovi Philippines, 14. srpnja 2015.
Pleasant and comfortable

The 3 best things about this hotel is proximity to our places of interest likeMTR station and dining. The relatively reasonable rates they charge and the polite and helpful staff.
7,3
Overall our stay was comfortable and pleasant. Will definitely stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Valerie N. Grupe Singapore, 13. srpnja 2015.
EXCELLENT CHOICE

Friendliness of the staff, good location and comfortable rooms.
9,3
Very pleasant stay during our trip; hotel staffs were very accomodating and friendly and always is willing to help us with our requests. Even the chambermaids are also very courteous and friendly. Excellent location with just 2mins away from Prince Edward MTR and 5mins walk away from Mongkok. There were many choices of food nearby. Excellent choice to stay here and would definitely come back to stay again!
Prijavi ovu recenziju
Simpson S. Solo putnici United States of America, 10. srpnja 2015.
Stay only in the new rooms

Location. New rooms.
5,3
Seen my friend's old room was so bad that you cannot pay me to stay in one. New room is clean an acceptable.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropark Mongkok Hotel Hong KongMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01