Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropark Mongkok Hotel

22 Lai Chi Kok Road, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hotel Concourse

Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Okružje Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Ulaz Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Recepcija Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotela Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotela Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotela Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotela Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Bife Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pub/salon Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Mjesto: Mongkok Broj soba: 430
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2776recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2776)
Kai L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. travnja 2014.
Very Pleasant stay

Staff were very friendly and attentive. Room was spacious and clean.
9,3
Recommended for families. Hotel staffs were very friendly and attentive. Free in room wifi with unlimited usage. Also was upgraded to deluxe room upin check in as i was with a kid. Overall stay was very pleasant. Just few mins walk to Prince Edward station. Would definitely stay there again!
Charles C. Poslovni putnici United States of America, 7. travnja 2014.
Very convenient and efficient, but beds too hard.

Location near MTR, price, buffet lunch.
7,7
I thought it was very efficient for our business, but my team will never stay there again because the mattress on the bed were not just firm, they were hard, like plywood with a little padding on top. The hotel badly needs to put some extra pads on top of the mattresses. I survived by folding a comforter in half and placing it underneath me, for a little padding between me and that mattress. If the beds had been more comfortable, I would have rated the room comfort a 4 or 4, rather than a 2, because my deluxe room had extra space, and all the rooms had a small fridge and are cleaned well. The hard beds are the only problem.
Doreen N. Parovi Singapore, 31. ožujka 2014.
Close proximity to MTR

3 mins to MTR, cafes around hotel, friendly staff
7
The best part of the hotel is that it is within 2-3 mins walk to Prince Edward MTR. There are also lots of eating places around the hotel. The staff are friendly and helpful. The only setback is the hotel is run down and old. The room was kept clean though.
Shamala K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 30. ožujka 2014.
family holiday

location, shopping, public transport
8
The best thing abt this hotel is the location. It is nearby MTR Price Edward Station. You can pratically get anyway in Hong Kong by using MTR. Cab is very expensive in Hong Kong and buses are quite confusing.
Chan K. Obitelji sa malom djecom Canada, 30. ožujka 2014.
requesting and reality is different

good location, clean, quiet.
6,7
unable to control room temperature; requested 1 large bed and 1 single bed at the time of booking, but ended up with 2 small bed when checking in. shuttle to airport is too expensive.
George C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. ožujka 2014.
Good service.

Location, location and location.
8,3
It was great but they need more electrical socket for us to charge our laptop and other electronic device.
Fidelis N. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. ožujka 2014.
Good location in Mongkok

Location, transportation, friendly staff
6,7
The location is good at Mongkok, near to Prince Edward MTR station. But to our surprise, our cab cannot stop at the front of the hotel (no carport) so we have to drag our luggage to the hotel's lobby. Staffs are friendly dan helpful. The room is big enough for us, despite a bit old designed. Can't comment on other hotel's facilities as we spend most our time outside. The streets of Mongkok can be overwhelming for first timers like us, because you'll see a lot of people walking and the sidewalk and MTR passages in HK not as friendly as, let say SG for parents with baby trolley :)
Mie L. Poslovni putnici Malaysia, 30. ožujka 2014.
Great location, easy access to other places.

Great central ocation, free internet, friendly staffs
9,3
Pretty great. This is my third visit to HK, while I still chosen the same hotel.
John L. Solo putnici Australia, 28. ožujka 2014.
terrific excellent

friendly staff, location and well within buget cost
10
Richie W. Parovi United States of America, 27. ožujka 2014.
It's ok

air conditioning, staff attitude, direct shuttle from airport (not to)
6,7
Small room, busy area, friendly staff, kind of expensive

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropark Mongkok Hotel Hong KongMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - OkružjeMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - UlazMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RecepcijaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BifeMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pub/salonMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A02