ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropole Hotel

493-501 Avenida da Praia Grande, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Interijer hotela
Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Eksterijer hotela Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 112
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2756recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2756)
Razvrstati po:
Jason B. Parovi Philippines, 17. studenog 2014.
Annual visit - Macao

Location is near the tourist spots/ Fast check-in&out/ affordable rates
7,3
good
Joohyuk L. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 13. studenog 2014.
Great location

Great location!!
10
Great location but bad elevator! But it was okay since we never got crowded. But if it did.. Then :)
Kin F. Poslovni putnici Hong Kong, 12. studenog 2014.
Friendly convenient comfortable

friendly convenient comfortable
9,3
Wing S. Poslovni putnici China, 7. studenog 2014.
Good Choice for business trip

Free wifi in room, good service
7,3
Yi C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 7. studenog 2014.
Value for $

Price, location & staff performance
9,3
When I go to Macau, I will stay at Metropole Hotel. Value for $$$$
Clarence L. Parovi Singapore, 7. studenog 2014.
No frills hotel.

Comfort and cosy. Rooms with comfortable beds. Near city centre
7,7
Charles G. Parovi Singapore, 2. studenog 2014.
Value for money

Great location, clean room
9,3
I was given early check in and upgraded to Deluxe for my three days stay.More appreciated that I was given red wine as complimentary upon knowing my birthday fall within my stay. Room is clean. Location wise is great . A lot of good food around back alley of Senado Square. Definitely will stay again if back again.
Lim E. Solo putnici Malaysia, 31. listopada 2014.
Value for money

Clean and tidy room, central location, staff speak English
7,7
Though it was just for one night, I would rate it as value for money for clean and tidy room and its central location, making walking trips to major attractions (Senado Sq. and Ruins of St Paul) a breeze.
Kar K. Parovi Malaysia, 30. listopada 2014.
Location in city and near attraction

Near attraction and located in city. Worth for money
8
This is my first time live in this hotel. Easy to access from airport. Hotel staff is friendly and good service. Hotel automatic upgrade my room(happy with this). Room is clean. It is located in the middle of city, few minute walk from hotel to Macau attraction. Is really convenience to us. Lot of dining area around the hotel. Very satisfy to this hotel.
Francis H. Parovi Malaysia, 28. listopada 2014.
Good location & value for money

Good location, close to Senado Square & famous eateries. Bus stops are nearvy as well. Room was clean & spacious.
8
Stay was comfortable & staff were pleasant. Breakfast can be better, could use of more variety.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropole Hotel MakaoMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Eksterijer hotelaMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RecepcijaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Vruća kupkaMetropole Hotel Makao - Apartman


AS-AGWEB-3C07