ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropole Hotel

493-501 Avenida da Praia Grande, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Interijer hotela
Metropole Hotel Makao - Eksterijer hotela Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Recepcija Metropole Hotel Makao - Interijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 112
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2827recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2827)
Razvrstati po:
Soo H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 25. siječnja 2015.
Location and hotel is within my expectation.

Location, spacious hotel.
7
Location wise is okay. Free shuttle bus from ferry terminal. Hotel is within my expectation. However I feel it's a bit overpriced.
Ze F. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. siječnja 2015.
Comfortable

Love the cleanliness, friendly and helpful staffs and strategic location
9
Enjoyed the stay and love the place very much. I would definitely recommend it to my friends and family.
Low W. Parovi Singapore, 18. siječnja 2015.
Lowrise City Hotel

Location, food paradise and shopping
8,7
Rooms are tiny but comfortable and it is newly renovated. 5 mins walk to Senado and 'The Ruins of Macau'. Good class restaurant and food alleys are near to the hotel.
Kee H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 17. siječnja 2015.
city center

1. city center. 2.value for money. 3.comfort.
7,3
Surajit K. Parovi Thailand, 17. siječnja 2015.
Good location, nice room

1. Location 2. Room comfort 3. Design
7,7
Hui S. Parovi Malaysia, 17. siječnja 2015.
GOOD LOCATION

GOOD LOCATION, CLEAN, VALUE OF MONEY
8
GOOD LOCATION THAT NEAR TO THE TOP ATTRACTION. HOTEL CLEAN AND COMFORTABLE.
Low P. Parovi Singapore, 14. siječnja 2015.
Good location and comfortable room

location, clean comfortable room and friendly staff
8,3
Love the location, its near everything i want. The room is clean, comfortable and reasonable size. Staff is friendly and helpful. Didn't try the food there, therefore no comment.
Michael R. Parovi United States of America, 13. siječnja 2015.
OK hotel

value price clean rooms good Wi-Fi
7
OK hotel but room very small 16 am so OK for a night but not for long stays
Ho W. Poslovni putnici Macau, 11. siječnja 2015.
Metropole Hotel
8,3
Good
Chloe C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 11. siječnja 2015.
Great location hotel

Great location, new room conditions, spacious room
8,3
Have a comfortable stay. We can walk to grand Lisbon casino, and famous attraction by walking distance. Very happening around this hotel. Room condition is new and clean, consider quite spacious.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropole Hotel MakaoMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Eksterijer hotelaMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RecepcijaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Vruća kupkaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - Ulaz


AS-AGWEB-3C08