ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropole Hotel

493-501 Avenida da Praia Grande, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Interijer hotela
Metropole Hotel Makao - Eksterijer hotela Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Recepcija Metropole Hotel Makao - Interijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 112
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2861recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2861)
Razvrstati po:
James C. Solo putnici United States of America, 24. veljače 2015.
Good property

Clean
7,3
Ok
Lydia F. Parovi Philippines, 21. veljače 2015.
nice hotel

friendly staff, good location, clean
8
Ariel K. Solo putnici Israel, 19. veljače 2015.
Pleasent stay

Location, comfort,
8,7
The room was pleasant and the hotel is in a walking distance from some attractions like St. Paul's ruins and the Grand Lisboa casino.
Sasiporn P. Solo putnici Thailand, 17. veljače 2015.
Good hotel

Good location, close to Senado Square
7,7
Over all it is a good hotel.
Jennifer D. Parovi United States of America, 11. veljače 2015.
An ecellent hotel.

Location, cost, comfort
10
Trouble-free and comfortable.
Kurnia D. Parovi Indonesia, 9. veljače 2015.
Best Place in Town

The hotel is very close from ferry terminal and there is a free shuttle bus. you can walk only 10 minutes to all tourism attraction incl Seguido square, st pauls ruin and museum.
8
Value for money Definitely
Catherine L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 7. veljače 2015.
A good place to stay in Macau.

Location, near tourist spots & friendly staff.
8
Our room was comfortable with free Wi-Fi & bottled water. Hotel should strictly impose the "No Smoking" rule to their hotel guests for non-smoking floors/areas as we could smell cigarette smoke on our last day. Hotel is very close to Senado Square & other tourist sites plus New Yaohan Shopping Centre. Free shuttle bus to Outer Harbour Ferry Terminal available in front of Hotel. Hotel is well located & we were able to enjoy all kinds of food plus shopping. A big "Thank you!" to the Manager for helping us with our travel documents. Happy with our experience & stay @ Metropole Hotel-Macau!
Kowi J. Poslovni putnici Singapore, 7. veljače 2015.
Value for Money

Great Location, New Clean Room & Value for Money
8
This is my first stay here and I really like it. The location is great and near to Yaohan and within walking distance to some of the local attractions. The room is new, clean and comfortable and stable wifi. Breakfast is simple but adequate. I think its a little underrated as 3* hotel and the review score should be much higher. Will definitely recommend this hotel and stay there again when I visit macau.
Caroline C. Poslovni putnici Singapore, 2. veljače 2015.
Stay In Macau

Great rooms and service
10
Great. Enjoyed it.
Sook Y. Parovi Hong Kong, 1. veljače 2015.
good location

location quiet clean
6,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropole Hotel MakaoMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Eksterijer hotelaMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RecepcijaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Vruća kupkaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - Ulaz


AS-AGWEB-3B06