Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropole Hotel

493-501 Avenida da Praia Grande, Grad Macau, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3233recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3233)
Razvrstati po:
Borislav I. Parovi Serbia, 14. listopada 2015.
odlican izbor , fantasticna lokacija

Lokacija odlicna , komforne sobe , uredno i cisto
10
Sve u svemu odlicno , lokacija je vrhunska , hotel sa 3 zvezdice ali i da ima 5 odgovaralo bi , sve preporuke
Prijavi ovu recenziju
Patrick T. Solo putnici Malaysia, 21. svibnja 2016.
Great Value
6,7
Great location
Prijavi ovu recenziju
Shadab K. Obitelji sa malom djecom India, 20. svibnja 2016.
Very well located hotel
5,3
This is an extremely well located hotel with buses to Casinos and Senado square and the St. Paul ruins at less than 10 min walk. Fantastic value for money as well so recommend this as a good property in Macau.
Prijavi ovu recenziju
Rosalie F. Poslovni putnici Philippines, 20. svibnja 2016.
Great location
6,3
Check-in was a breeze. I stayed for 5 days and the room was always clean when I get back, a very welcome sight after a long day out. Their free shuttle service is a big plus and the hotel is also very accessible to public transport. The New Yaohan department store is quite near as well as a 24 hour convenience store. Best of all is that it's just a 5 minute walk to the Senado Square!
Prijavi ovu recenziju
Michael J. Parovi Philippines, 16. svibnja 2016.
Bell boy just looks at you and does not help
4,7
=)
Prijavi ovu recenziju
Kheng P. Parovi Malaysia, 16. svibnja 2016.
Cigarette smell in room
3,3
Very strong cigarette smell inside the room, and Wifi coverage is poor too. Good location
Prijavi ovu recenziju
Keow W. Parovi Malaysia, 12. svibnja 2016.
good location
5,3
Interior design special.not too small for couple.everything fine
Prijavi ovu recenziju
Huang L. Parovi Malaysia, 10. svibnja 2016.
Location convenience
6
This hotel is located in Taipa and very convenient to bus station and serounding with shop and restaurant.
Prijavi ovu recenziju
Helina S. Parovi Canada, 10. svibnja 2016.
Very good location and we are happy with the hotel
5,3
Improve the shuttle service
Prijavi ovu recenziju
Abu H. Grupe Malaysia, 6. svibnja 2016.
Worth for money,great location and easy access to
5,3
The location is strategic.it is located near to free shuttle bus service and main tourist attraction.5 min walk to senado square.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Metropole Hotel MakaoMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Eksterijer hotelaMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RecepcijaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - UlazMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05