Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropole Hotel

493-501 Avenida da Praia Grande, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Eksterijer hotela
Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Recepcija Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Apartman
Područje Grad Macau Broj soba: 112

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3121recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3121)
Razvrstati po:
Borislav I. Parovi Serbia, 14. listopada 2015.
odlican izbor , fantasticna lokacija

Lokacija odlicna , komforne sobe , uredno i cisto
10
Sve u svemu odlicno , lokacija je vrhunska , hotel sa 3 zvezdice ali i da ima 5 odgovaralo bi , sve preporuke
Prijavi ovu recenziju
Eranga S. Solo putnici Sri Lanka, 25. siječnja 2016.
Hotel in a good location

Location
6,7
Prijavi ovu recenziju
Karen J. Grupe Philippines, 13. siječnja 2016.
Great stay & location

Location, value for money, good staff
9,3
We enjoyed our stay at the hotel. The location is great, walking distance to Senado Square. One thing they can improve is their lobby which is really small.
Prijavi ovu recenziju
Ofelia P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. siječnja 2016.
A superb experience

cleanliness,hospitality and location
9,7
It was great!
Prijavi ovu recenziju
Rembrandt E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. siječnja 2016.
Good Location

Location, Value for Money and Cozy Room.
8
Cozy and comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Lee P. Parovi Malaysia, 29. prosinca 2015.
Metropole review

Location, cleanliness and price
7,3
Fairly good.
Prijavi ovu recenziju
Hui S. Poslovni putnici Malaysia, 29. prosinca 2015.
Good Location

Good Location, Clean, Good Staff Performance
8,7
Good location, hotel in clean environment, good staff performance. Nearby the tourist attraction.
Prijavi ovu recenziju
Kaddis C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 29. prosinca 2015.
Nice & convenience

Friendly, Convenience & Clean
9,7
Friendly, Convenience, price reasonable & Clean
Prijavi ovu recenziju
Lai Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 26. prosinca 2015.
Good location but the room not clean

Good location, staff
7
Good location with good staff. But the room a bit small and not very clean. Very smelly.
Prijavi ovu recenziju
Aroon M. Obitelji sa malom djecom India, 23. prosinca 2015.
Difficult to locate

Central
6,3
Fair
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropole Hotel MakaoMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Eksterijer hotelaMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RecepcijaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - UlazMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07