ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropole Hotel

493-501 Avenida da Praia Grande, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Interijer hotela
Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Eksterijer hotela Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 112
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2672recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2672)
Razvrstati po:
Chi S. Poslovni putnici Hong Kong, 22. kolovoza 2014.
WIFI super slow!

good location.
6,3
Wifi too slow, no hair dryer, could not contact front desk.
Wai C. Parovi Hong Kong, 11. kolovoza 2014.
Old hotel with great location.

location good for shopping and gambling only
2,7
My fifth day in this hotel found that it is too dirty with smoky air-conditioning, and hairy towels. Room too small for the price and general service is below standard, perhaps around 2 stars instead. Only good for the shopping nearby and casinos.
Vijay B. Parovi India, 5. kolovoza 2014.
I was disappointed

Location
4,3
Its not worth the price I payed,just ok for spending a night.
Sook Y. Parovi Hong Kong, 2. kolovoza 2014.
clean, quiet, close to heart of city

clean quiet close to heart of city
7,7
Yean H. Parovi Malaysia, 30. srpnja 2014.
Great hotel

Good staff service, good location, good breakfast
9
Hotel in great location, near to attraction. My hotel room booking come with breakfast, personally I feel the breakfast is good. My room a little bit dusty at chair and cupboard area, overall cleanliness is acceptable. The staff are helpful and polite.
Camille R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. srpnja 2014.
We enjoyed our short stay in this hotel

Value for money,nice coffee shop
6,7
Overall, the room is comfortable except we noticed some foul smell in the toilet,maybe the sewer system?
Angeline S. Poslovni putnici Malaysia, 18. srpnja 2014.
Clean and helpful

clean , with wifi, able to help
8
Pooi T. Parovi Malaysia, 14. srpnja 2014.
Great location

Excellent location & spacious room
7,7
We reached the hotel at noon and the hotel staff allowed early check in for us then further upgraded us to a superior room. The room was spacious but there is no hanger in the bathroom for us to hang our towels. The bed was very comfortable and we slept well on that night. The selection on the tv was variety where my boy friend enjoyed watching World Cup Final 2014 while I enjoyed my sleep in the comfortable bed. The hotel is within walking distance to the major attractions and close to the shuttle service station to Taipa. This is my 2nd stay at the hotel and sure I will be back again.
Chai L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 6. srpnja 2014.
good

near to attractions n cheap food
6,3
Rey J. Parovi Philippines, 29. lipnja 2014.
Great experience!

Attentive staff, good location, clean rooms.
7,3
Our stay was good. Although, I think the price of the hotel is much more expensive than the others with the same class rating.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropole Hotel MakaoMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Eksterijer hotelaMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RecepcijaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Vruća kupkaMetropole Hotel Makao - Apartman


AS-AGWEB-3A06