Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropole Hotel

493-501 Avenida da Praia Grande, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Interijer hotela
Metropole Hotel Makao - Eksterijer hotela Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Recepcija Metropole Hotel Makao - Interijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 112
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2958recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2958)
Razvrstati po:
Herman M. Parovi Indonesia, 21. svibnja 2015.
one of my best trips in macau

Strategic location. Nice services from hotel staffs. Last but not least the hotel room was so good.
9,7
I came in a lil bit late for check in and it was raining. But the staff upgrade my room to Suite Room. It was really a nice treatment after getting soaked. The room was 2 storey room with nice interior and very clean. The staffs are able to speak in good English and Mandarin. Its location is very closed to Senado Square and Grand Lisboa. But it's pretty hard to find their shuttle bus at harbour. Anyway I will be back here for next trip for sure
Lin P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. svibnja 2015.
“Bad services” !!!!!

Location,Location,Location
3,3
I was sorely disappointed with this hotel , the towel that the hotel provided is dirty and with hole. Front office staff not friendly and helpful .Wifi is terribly slow.
Janet W. Grupe Singapore, 20. svibnja 2015.
best location

the location is near St Paul and New Yaohan mall plus if you need casino there one by walking and no shuttle needed. staffs can speak and understand English pretty well.
7,3
Very good except they should change all their towels to new ones. The free shuttle to ferry terminal missed our group but the staff was so kind to ask a van to drive us there after he realised we need to buy ferry tickets as soon as possible and this with compliments from the hotel. We were really happy with the extra service.
Esther T. Grupe Malaysia, 19. svibnja 2015.
GOOD SERVICE,GOOD LOCATION

GOOD SERVICE,GOOD LOCATIOAN,ROOM VERY CLEAN
8
THIS HOTEL LOCATION VERY GOOD,BUT NO FREE TRANSPORT GO TO AIRPORT.
Esther T. Grupe Malaysia, 19. svibnja 2015.
GOOD LOCATION ,GOOD SERVICE

GOOD SERVICE,ROOM VERY CLEAN,GOOD LOCATION
8
THIS HOTEL LOCATION VERY GOOD,BUT NO FREE TRANSPORT GO TO AIRPORT.
Ooi S. Parovi Malaysia, 9. svibnja 2015.
Friendly Hotel

Polite, friendly n helpful staff
9,3
Best location Clean hotel Value for money Will definitely introduce this hotel to friends n family members in future.
Weng C. Solo putnici Malaysia, 3. svibnja 2015.
Good location

Good location value mfor oneh
9,3
Amazing and very near to good tourist place
Jingyu L. Solo putnici China, 3. svibnja 2015.
great location but the room is really too small

location
7,3
great location but the room is really too small
Siew M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 2. svibnja 2015.

Location
3
Dirty and smelly in the bed room. The staffs and security attitude is really bad. I will not recommend this hotel. The short stay here it was really unpleasant.
Kl C. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 2. svibnja 2015.
Central Location and Clean Hotel

Central Location, Clean and comfortable, Good Value
8,3
It was a pleasant stay.The room was small but clean. The location is close to everything you need such as the hottest shopping streets, famous restaurants, and for sure, casinos, etc. I will book this hotel again if I decide to go back and recommend it to friends. PS: There is free wifi and free breakfast.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropole Hotel MakaoMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Eksterijer hotelaMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RecepcijaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - UlazMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Kupaonica


AS-AGWEB-3B05