Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropole Hotel

493-501 Avenida da Praia Grande, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Interijer hotela
Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Eksterijer hotela Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Restoran
Mjesto: Grad Macau Broj soba: 112
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2559recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2559)
Rachelle G. Parovi Philippines, 16. travnja 2014.
Hassle-free, satisfying, value for money

Perfect location, value for money
8,3
We had a very enjoyable stay
Sri H. Solo putnici Singapore, 6. travnja 2014.
Safe and no fuss stay at Metropole

Centrally located, safe and staff speaks some English
8,7
A pleasant stay. No fuss. A little pricey during the time I was there. Paid about SGD 270 per night. But I felt safe and its central location is an added draw to stay at this hotel
Chew T. Parovi Malaysia, 2. travnja 2014.
comfortable

convenience, easy access to public transportation
7,3
overall good
Norman S. Solo putnici United States of America, 30. ožujka 2014.
Short walk to shopping and casinos

Location, comfortable beds, good shower
7,3
I have stayed at this hotel quite a few times. I like the location. Do not get the lowest price room because it is the size of a clothes closet.
Chong S. Parovi Malaysia, 29. ožujka 2014.
comfortable

clean and big wash room, near town area and fast service
7,7
Good location , comfort ,near to the shopping complex and bank around.Easy access to the airport ,clean washroom, big room and near to the local restoran. I will choose this hotel again as the room rate is reasonable too.
Irene G. Grupe Philippines, 27. ožujka 2014.
Good Value

Good Location, Value, nice and clean
7,7
We stayed in 2 different hotels.. Metropole was definitely better because of location, wifi, easy transport, centrally located, cleaner.. nice staff.
Fatma N. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. ožujka 2014.
Good deal in a great location

Nice room with competitive rate in a great location
6,7
I stayed in a family group (2 adults and 2 kids). We chose this hotel as it is conveniently located (close to Senado Square, Lisboa and New Yaohan). It is a good deal for the one who only need to have a rest as it has minor facility. The lobby was small however the room was nice and clean. Shuttle to ferry terminal is provided sharing within group hotels. Free shuttle to City of Dream is provided in Hotel Sintra which is within walking distance to Metropole. The staffs are friendly. The best part was i got an upgrade from standard to deluxe room.
Hwee L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. ožujka 2014.
ok

location
8
ok, except that the room very small but got free wifi
Hon C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. ožujka 2014.
good location with reasonable price.

Location. Price. Clean
6,3
Overall good. Good location, reasonable price, suitable for family and short period stay.
Cheng H. Parovi Malaysia, 11. ožujka 2014.
great location, clean and complete room.

location, cleanliness and staff friendliness
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropole Hotel MakaoMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Eksterijer hotelaMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RecepcijaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Vruća kupkaMetropole Hotel Makao - Apartman


AS-AGWEB-3C06