ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropole Hotel

493-501 Avenida da Praia Grande, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Interijer hotela
Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Eksterijer hotela Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 112
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2733recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2733)
Razvrstati po:
Fiona H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. listopada 2014.
Awsome

Bright Light
8
Fernanda R. Poslovni putnici Indonesia, 27. listopada 2014.
Good location

Good Location, Value of Money, Clean
9
Good Experience
Titania D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. listopada 2014.
Pleasant

Cleanliness. Friendly and helpful staff. Great location
7,3
Pleasant and relaxing
Chow S. Parovi Malaysia, 26. listopada 2014.
was ok ok only

location, location, location
6,7
noisy as upgrading and maintenance work is present. staff wasn't able to provide assistance even late check out.
Wai H. Parovi Malaysia, 16. listopada 2014.
GOOD LOCATION, AVERAGE SERVICES HOTEL

Near to tourist spot, cheap deal and new hotel room
6,7
Room's musky smell. Staff said that they cant smell it caused they are immune to it. Stayed for 3nights, every night when we go back to hotel, the room keys doesn't work. Staff explained that because we have went thru the Metal Detector at the Casino which made the room keys doesn't work. It's quite a ridiculous excuse. Have actually reminded the same staff (a male China guy) that we are staying for 3nights tho.
Tyler L. Parovi United States of America, 13. listopada 2014.
Awesome Hotel!

Location, Room, and clsoe to shopping
8,7
My stay was wonderful, the room was great, I love the TV's. It was close to shopping and all the restaurants.
Anabela J. Poslovni putnici Hong Kong, 11. listopada 2014.
Good location

Location, cleanliness, location
7,3
Location: it was very conveniently located at the city center, walking distance to my meeting places. Staff: most of them friendly only two a smile was missing as they were exactly at the reception desk. Breakfast: very simple breakfast
Gan C. Parovi Hong Kong, 4. listopada 2014.
Convenient location

Good location, clean bathroom, comfortable bed
7,3
Moganraj I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. rujna 2014.
Good and comfortable

Location, Cleanliness, Price
8,3
Hotel in great location, near to attraction. My hotel room booking come with breakfast, personally I feel the breakfast is good.
Ying H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 18. rujna 2014.
Convenient location

Location, cleanup line
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropole Hotel MakaoMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Eksterijer hotelaMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RecepcijaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Vruća kupkaMetropole Hotel Makao - Apartman


AS-AGWEB-3C07