Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Metropole Hotel

493-501 Avenida da Praia Grande, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Gostinjska soba Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Interijer hotela
Metropole Hotel Makao - Eksterijer hotela Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Apartman Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Kupaonica Metropole Hotel Makao - Interijer hotela Metropole Hotel Makao - Predvorje Metropole Hotel Makao - Restoran Metropole Hotel Makao - Recepcija Metropole Hotel Makao - Interijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 112
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3002recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3002)
Razvrstati po:
Marilyn L. Poslovni putnici Philippines, 27. srpnja 2015.
A hotel to recoomend to friends.

Accessible, strategically located, reasonable price.
8,3
This is our second time to stay there and on both occasions, they satisfactorily answered our requirements for a hotel.
Prijavi ovu recenziju
Wan B. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 17. srpnja 2015.
Superb location. Good for for family with kids.

Location location location
9,3
Prijavi ovu recenziju
Wellsen N. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. srpnja 2015.
room very small

good location
5,7
the room smells bad
Prijavi ovu recenziju
Le E. Parovi Malaysia, 14. srpnja 2015.
Room with no windows

Good wifi and location
4,7
Basically I do not recommend this hotel as when I arrived at my newly checked in room, it smell unventilated. Maybe it was because the room does not has any windows so the damp smell in the room cannot be get rid off. Besides that, I did not expect their hospitality is THAT bad. I meant they do not greet nor smile to their customers. I feel unpleasant during my stay in this hotel. I would not come back again for this hotel anymore.
Prijavi ovu recenziju
Lin L. Solo putnici Malaysia, 14. srpnja 2015.
Worthy to stay

The stuff is passion and helpful, they will inform you that if your room need to be clean up or not during end of housekeeping time.
8
Relax and happy... Peaceful stay.
Prijavi ovu recenziju
Wely L. Parovi Indonesia, 10. srpnja 2015.
Meterpole Macau stay

Location, value for money
7,7
Prijavi ovu recenziju
Nicholas K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 9. srpnja 2015.
Great location, comfortable stay, clean hotel.

Location, price, convenience.
8,3
This is a relatively cheap and very decent hotel to stay in the Macau Peninsular. Rooms are clean, showers are hot with good water pressure, and located very near to Senado Square - a popular tourist destination. How to get there: From the ferry terminal or airport, take a FREE shuttle busses provided by the casinos. You MUST board the bus that takes you to the GALAXY Macau casino/resort. From the GALAXY Macau casino/resort, change to another bus that brings you to "SAN MA LO" (Senado Sqaure). Once the bus stops at San Ma Lo (Google Maps location: "22.191451, 113.540737"), the Metropole Hotel is just 2-minutes walk away (check on Google Maps). Trip takes about 45minutes including waiting time for busses. Breakfast is not spectacular. You would have better luck researching popular dining spots around the hotel (there are MANY). There is a great food-court at the top of the NEW YAOHAN shopping center just across the street from the hotel. Hope this helps!
Prijavi ovu recenziju
Ya Q. Parovi Singapore, 8. srpnja 2015.
Good location

Good location
6
Hotel is about 7min walk to Senado square and room was neat. Staff wearing polo tee and jeans and it might be abit too casual. The basin lightings in the toilet was not fixed properly and it dropped itself. Told the staff and one of the staff was nonchalant. Hence,we requested for another room. Feel the rate was slightly over priced.
Prijavi ovu recenziju
Sirirat C. Parovi Thailand, 30. lipnja 2015.
Good

Clean and mid center
8,3
Goog
Prijavi ovu recenziju
Ernest G. Parovi Indonesia, 16. lipnja 2015.
Good location, value of money

Good location, value of money, recommended
8,3
Near senado square and just walk to lisboa area.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Metropole Hotel MakaoMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Gostinjska sobaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - Eksterijer hotelaMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - PredvorjeMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - RecepcijaMetropole Hotel Makao - Interijer hotelaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - RestoranMetropole Hotel Makao - UlazMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - KupaonicaMetropole Hotel Makao - ApartmanMetropole Hotel Makao - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06