ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mexan Harbour Hotel

No.1 Tsing Yi Road, Tsing Yi, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Recepcija Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Ulaz Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Bazen Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Bazen Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Okružje Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsing Yi Broj soba: 800
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,8

od 514recenzija

Vrijednost za novac:
6,1
Lokacija
5,7
Uslužnost osoblja:
5,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,9
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (514)
Razvrstati po:
Sek C. Poslovni putnici China, 23. srpnja 2014.
No view at all

Receptionists are very efficient
6,3
Sound insulation is not that good as I can hear the noise from next room, additionally, other tourists are not considerate as doors are banged occasionally
Therese M. Grupe Philippines, 10. lipnja 2014.
Great. Hussle free.

Affordable, friendly stuff, reliable.
6
Great. Friendly stuff and considerate. Might be far from other places but easy access for the transportation.
Alvin T. Poslovni putnici Malaysia, 30. ožujka 2014.
Nothing great to say.

Cheap
5,3
It was a 30 minutes walk to the nearest MTR station. Nothing fancy, nothing great to say. The reason i picked the hotel is due to the price as I was on quite a budget but would still like to stay in a hotel. Hotels in Hong Kong is expensive in general, once you get that in your mind, picking a different hotel may be easier.
Tat F. Grupe Hong Kong, 5. veljače 2014.
good

bad
5,3
service is poor, the room is dirty, feeling bad...
Sze M. Parovi Hong Kong, 19. siječnja 2014.
good place to stay

convenient, large rooms, grest breadfast
7
quick access check in, reasonable prices that near the airport, happy as staffs are very helhful
Chor K. Parovi Hong Kong, 18. siječnja 2014.
sunshine is good

sunshine is good
2,3
Chen S. Parovi Hong Kong, 12. siječnja 2014.
not recommend!!

no, cant find any.
3,7
a hotel for mainland chinese ppl, the first sign i saw from the hotel is no spitting! the second sign i saw is do not jump the queue! the hotel is a very budget hotel, the room is not tidy enough, with loads of chinese sign in the room. and it is not cheap, although i booked it at the last minute.
Yuen F. Poslovni putnici Hong Kong, 4. siječnja 2014.
average

n/a
7,7
Ben L. Grupe Hong Kong, 22. prosinca 2013.
Doesn't really worth it

cannot think of, sorry
5,3
John H. Poslovni putnici New Zealand, 3. studenog 2013.
out of the way . near the container terminal

there wasnt any
4
it is a hotel suitable for mainland chinese tourists and caters for them exclusively

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mexan Harbour Hotel Hong KongMexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMexan Harbour Hotel Hong Kong - RecepcijaMexan Harbour Hotel Hong Kong - UlazMexan Harbour Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - BazenMexan Harbour Hotel Hong Kong - BazenMexan Harbour Hotel Hong Kong - OkružjeMexan Harbour Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3C08