Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mexan Harbour Hotel

No.1 Tsing Yi Road, Tsing Yi, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Restoran Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Bazen Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Recepcija Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Ulaz Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Bazen Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Mjesto: Tsing Yi Broj soba: 800
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,9

od 503recenzija

Vrijednost za novac:
6,1
Lokacija
5,8
Uslužnost osoblja:
5,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,9
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (503)
Alvin T. Poslovni putnici Malaysia, 30. ožujka 2014.
Nothing great to say.

Cheap
5,3
It was a 30 minutes walk to the nearest MTR station. Nothing fancy, nothing great to say. The reason i picked the hotel is due to the price as I was on quite a budget but would still like to stay in a hotel. Hotels in Hong Kong is expensive in general, once you get that in your mind, picking a different hotel may be easier.
Sze M. Parovi Hong Kong, 19. siječnja 2014.
good place to stay

convenient, large rooms, grest breadfast
7
quick access check in, reasonable prices that near the airport, happy as staffs are very helhful
Chen S. Parovi Hong Kong, 12. siječnja 2014.
not recommend!!

no, cant find any.
3,7
a hotel for mainland chinese ppl, the first sign i saw from the hotel is no spitting! the second sign i saw is do not jump the queue! the hotel is a very budget hotel, the room is not tidy enough, with loads of chinese sign in the room. and it is not cheap, although i booked it at the last minute.
Yuen F. Poslovni putnici Hong Kong, 4. siječnja 2014.
average

n/a
7,7
Ben L. Grupe Hong Kong, 22. prosinca 2013.
Doesn't really worth it

cannot think of, sorry
5,3
John H. Poslovni putnici New Zealand, 3. studenog 2013.
out of the way . near the container terminal

there wasnt any
4
it is a hotel suitable for mainland chinese tourists and caters for them exclusively
Gaurav J. Poslovni putnici India, 28. listopada 2013.
Bad hotel with non friendly staff. Wifi never work

Rate
2,3
They need to improve a lot, the attitude of staff needs to change with also wifi in rooms should work
Sheung L. Parovi Hong Kong, 27. listopada 2013.
Dirty Room, Loudly, and cowrdly

Nothing feel good, nothing feel good and nothing feel good.
3
Too many mainland people who are not line up when waiting lift. Talk loudly everywhere. Staff haven't control. Make me feel very bad. Room also not comfortable.
Wing Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 28. rujna 2013.
The room is very small, limited facilities

Swimming pool, the view and quiet
5,3
The room is very small, not enough room service or facilities, the quality of hotel not very good
Ka F. Parovi Hong Kong, 1. rujna 2013.
Totally dirty and depreciated

cheap price, near MTR & great swimming pool
2
Overall the hotel is not good, very chinese style, and it need to pay extra for using the swimming pool

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMexan Harbour Hotel Hong Kong - RestoranMexan Harbour Hotel Hong Kong - BazenMexan Harbour Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMexan Harbour Hotel Hong Kong - RecepcijaMexan Harbour Hotel Hong Kong - UlazMexan Harbour Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMexan Harbour Hotel Hong Kong - BazenMexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06