Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mexan Harbour Hotel

No.1 Tsing Yi Road, Tsing Yi, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Bazen Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Bazen Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Okružje Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Okružje Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Okružje Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Bazen Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Okružje Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Restoran
Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Kupaonica Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Bazen Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Kupaonica Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Posao Centar Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Recepcija Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Restoran Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Bazen
Područje Tsing Yi Broj soba: 800

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,8

od 584recenzija

Vrijednost za novac:
6,0
Lokacija
5,7
Uslužnost osoblja:
5,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,8
Udobnost/standard sobe:
6,0
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (584)
Razvrstati po:
Mary A. Poslovni putnici Philippines, 31. svibnja 2015.
Mexan Harbour Hotel

Near the mtr
4
But i fel its too expensive for the rate.. The pic is so attractive .. Every night around 11pm to 3am to can hear a loud noise and 2 nights we can hear a crying baby and kept knocking our door..
Pui N. Parovi Hong Kong, 14. svibnja 2015.
not good
5
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Nauman S. Parovi United Kingdom, 10. svibnja 2015.
Not a Good Hotel for Staying...

Nothing Was Best about this Hotel
7
The Room smell like smoking but the receptionists said its non smoking room, was untidy, i was not given king sized bed, there was no bath tub in toilet. The staff could not communicate in english.
Jeffrey N. Parovi Australia, 4. svibnja 2015.
It can be better

Location is best accessed from the airport by bus. Transport to other part of city is convenient.
7,7
Value for money.
Howard K. Obitelji sa malom djecom Netherlands, 2. svibnja 2015.
short stay on the way to the airport

location, price, fast check out
4,7
nice stay , no high expectations from other reviews, position to airport is ok, not to clean and not very luxury
Mushan W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 2. svibnja 2015.
Satisfactory room conditions

The room is neat and basic.
6,3
The reception was friendly. Hotel was basic. More for Chinese tourists. I will not recommend for foreign tourists unless you are Chinese.
Balaji L. Poslovni putnici Singapore, 13. travnja 2015.
Good

Ok
4
Ben B. Poslovni putnici Australia, 15. ožujka 2015.
A rather depressing room

Free wi fi, sky garden, staff.
3,7
Smoke filled non smoking rooms, constant plumbing noises, rising damp, hard beds, cramped and noisy. The cab drivers don't know how to find it by its English name and its as expensive as a 5 star hotel in Australia. I was instantly depressed. The pool looks nice on the website but doesn't operate for half the year (now) and the gym is accessed via the sky garden to another hotel - except the door was locked. The restaurant is poor and expensive by HK standards. However, the staff are friendly and try to do their best.
Betty T. Parovi United States of America, 2. veljače 2015.
Front desk service is bad

Food is good and price is good too
6,3
Sze M. Solo putnici Hong Kong, 1. veljače 2015.
very poor inside

only outlook ok
3,3
no privacy, corridor is very open, the building in opposite side can see who are there. just like china hotel, room and material is old and unclean too, like instead of hotel, many tourist

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mexan Harbour Hotel Hong KongMexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - BazenMexan Harbour Hotel Hong Kong - BazenMexan Harbour Hotel Hong Kong - OkružjeMexan Harbour Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMexan Harbour Hotel Hong Kong - OkružjeMexan Harbour Hotel Hong Kong - OkružjeMexan Harbour Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMexan Harbour Hotel Hong Kong - BazenMexan Harbour Hotel Hong Kong - OkružjeMexan Harbour Hotel Hong Kong - RestoranMexan Harbour Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - KupaonicaMexan Harbour Hotel Hong Kong - BazenMexan Harbour Hotel Hong Kong - KupaonicaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Posao CentarMexan Harbour Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiMexan Harbour Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - RecepcijaMexan Harbour Hotel Hong Kong - RestoranMexan Harbour Hotel Hong Kong - BazenMexan Harbour Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMexan Harbour Hotel Hong Kong - RestoranMexan Harbour Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - BazenMexan Harbour Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08