ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mexan Harbour Hotel

No.1 Tsing Yi Road, Tsing Yi, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Recepcija Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Ulaz Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Bazen Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Bazen Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Okružje Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Restoran Mexan Harbour Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsing Yi Broj soba: 800

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Iznad prosjeka

5,8

od 551recenzija

Vrijednost za novac:
6,1
Lokacija
5,7
Uslužnost osoblja:
5,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,9
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (551)
Razvrstati po:
Yuen L. Grupe Hong Kong, 21. studenog 2014.
Small Dirty Dull..very disappointed!
3,3
Unfortunately NOTHING is good. The so called deluxe room was very small. They mentioned the room was facing Harbour but it's not true. I cant see Harbour at all. the room was very dull and dirty..wifi network was bad.
Jason C. Parovi China, 16. studenog 2014.
OK

date, efficiency
6
Debbie O. Parovi Hong Kong, 8. rujna 2014.
cheap bargin, average overall

cheap, theres a mall in the underground levels, spacious
6
I would call this a very average hotel, its spacious, cheap in price, but the room quality is really average. Their target market seems to be mainly tourists from mainland china,
Nga P. Parovi Hong Kong, 7. rujna 2014.
Cheap but never again

Untidy, stain on the wall, fly in the room
5,3
Josephine S. Poslovni putnici Canada, 5. rujna 2014.
Hotel beside a construction site

Perfect for those just need sleeping after landing and go bk to airport the other day.
8
hotel for transit. cheap. location near the airport
Hin H. Poslovni putnici Hong Kong, 4. rujna 2014.
terribly dirty, feeling itchy after staying
4,3
Worst experience in my whole life, terrible hygiene.
Sai K. Parovi Hong Kong, 1. rujna 2014.
room dirty

price low
3,7
not good
Wing K. Parovi China, 30. kolovoza 2014.
Dirty Hotel

Nice seaview/ Reasonable price/ Nth
3
Dirty & Dirty Good sea view with container ship especially at night
Chung W. Parovi Hong Kong, 26. kolovoza 2014.
BAD

Mexan Harbour Hotel
4,3
bad experience
Kam S. Solo putnici China, 19. kolovoza 2014.
Mexan Harbour Hotel

eston , nathan
9,7
the room is unacceptable not clear ! i ask how much per room per night if i want to add one more , the staff said hk$2500. never book this hotel again , the toilet is out of order.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mexan Harbour Hotel Hong KongMexan Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMexan Harbour Hotel Hong Kong - RecepcijaMexan Harbour Hotel Hong Kong - UlazMexan Harbour Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMexan Harbour Hotel Hong Kong - BazenMexan Harbour Hotel Hong Kong - BazenMexan Harbour Hotel Hong Kong - OkružjeMexan Harbour Hotel Hong Kong - RestoranMexan Harbour Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3A04