ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

MGM Macau

Avenida Dr. Sun Yat Sen NAPE, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

MGM Macau Makao - Interijer hotela MGM Macau Makao - Vrt MGM Macau Makao - Predvorje MGM Macau Makao - Predvorje MGM Macau Makao - Kupaonica MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Kupaonica MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Kupaonica MGM Macau Makao - Kupaonica
MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Kuhinja MGM Macau Makao - Soba za sastanke MGM Macau Makao - Spa centar MGM Macau Makao - Spa centar MGM Macau Makao - Restoran MGM Macau Makao - Plesna dvorana MGM Macau Makao - Restoran MGM Macau Makao - Bazen
Područje Grad Macau Broj soba: 582
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 585recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (585)
Razvrstati po:
Cecilia D. Parovi Ecuador, 22. kolovoza 2014.
Wonderful, Relaxing Stay

Comfort, Service, Ambience
10
Nilasari O. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 16. srpnja 2014.
Superb room

The room is big and the view is good
9,7
We were really enjoy staying at the hotel. The location is close to the center of the city
Sze W. Solo putnici Hong Kong, 11. srpnja 2014.
Great hotel, great rooms

Location, good restaurants and great rooms.
8,7
Love my 1 bedroom suite. Real luxury and spacious!
Lo R. Parovi China, 2. lipnja 2014.
Nice

Room
9
Erica F. Parovi Macau, 9. svibnja 2014.
MGM Macau

very good
10
Teerapon K. Solo putnici Thailand, 5. travnja 2014.
good

nice modern
10
Apichai T. Grupe Thailand, 24. veljače 2014.
Good Hotel, Nice view, Casino

Free mini bar except alcohol, Nice view, Free wifi
9,3
Nice Design, big fish tank, clean and comfort, middle of the city. Casino took all the money :P
Josephine P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 1. veljače 2014.
Value for money

comfortable, great staff, high standard
8,7
It's clean and comfortable. Good value for the big rooms that I've booked for my family of 6 adults and 1 child. Very satisfied with the rooms and ammenities. Staff are quite helpful. Free Wifi. However, it takes around 15 mins to walk to Senado Square. There isn't public transport, so the entire family got to walk to and fro.
May W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. siječnja 2014.
Relaxing comfortable stay

super attentive staff, big clean room, beautiful hotel
9,3
Overall we had a great stay here. Only setback on the check in. We booked 2 rooms and we only manage to get the key for one of the room after 5pm
Solita G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. siječnja 2014.
Luxury, Large Room and Good View

Luxury, Large Room and Good View
8
Nice and Will stay again. The Room is Large, Modern and Good Looking bridge from bathroom also has a TV in the bathtub so kid will enjoying when bathing

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

MGM Macau MakaoMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - VrtMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - KuhinjaMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Plesna dvoranaMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - BazenMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Plesna dvoranaMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3A03