Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

MGM Macau

Avenida Dr. Sun Yat Sen NAPE, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

MGM Macau Makao - Interijer hotela MGM Macau Makao - Interijer hotela MGM Macau Makao - Predvorje MGM Macau Makao - Predvorje MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Kupaonica MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Kupaonica MGM Macau Makao - Kupaonica
MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Kuhinja MGM Macau Makao - Soba za sastanke MGM Macau Makao - Spa centar MGM Macau Makao - Spa centar MGM Macau Makao - Restoran MGM Macau Makao - Plesna dvorana MGM Macau Makao - Restoran MGM Macau Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 582
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 646recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (646)
Razvrstati po:
Lee B. Parovi Malaysia, 13. kolovoza 2015.
Must stay to enjoy to know what is luxury holiday

Strategic location, spacious and very attentive and professional staff
9,7
I was very enjoyed my stayed at MGM Hotel with tip top condition room, spacious and you can have whatever that you need in the room. VIP check in counter duty manager - Simon was very helpful and fulfilled all my requests. Thanks to Simon. Sure I will be back to this Hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Mario S. Parovi Indonesia, 11. kolovoza 2015.
marvellous design. one of the unique in the orient

design is lux. love the lobby arts especially the aquarium in the middle. all lions statutes represent how classy and unique.also impress with the art collections in the lobby
8,7
Everything is perfect. However, the room lights pointing to the sofa seat and causing headache. When we turn off its light, it causing the main lights off as well. Needs improvement on the lights. The receptionist doesnt allow us to extend until 1pm as i asked. Needs more flexibilty
Prijavi ovu recenziju
Kavi H. Parovi United Kingdom, 30. srpnja 2015.
Amazing stay

Casino, location, room
9
Absolutely amazing got upgraded to a two bedroom suite....
Prijavi ovu recenziju
Yazeed A. Parovi Saudi Arabia, 26. srpnja 2015.
Very nice

Rooms and staff view
9,3
Very nice
Prijavi ovu recenziju
Elad E. Obitelji sa malom djecom Israel, 23. srpnja 2015.
the best hotel i was ever be

all was good. the massive luxary was exellent
10
the best i have until now
Prijavi ovu recenziju
Monica W. Parovi Hong Kong, 12. srpnja 2015.
An enjoyable stay

Nice decoration with art themes; good buffet breakfast and dinner; spacious room
10
Cigarette smell in the room was promptly fixed. Overall an enjoyable experience. Will come again.
Prijavi ovu recenziju
Linda W. Parovi Singapore, 5. srpnja 2015.
Birthday Holiday

1) Prompt response of staffs 2) Design and 3) Very attractive and spacious bathroom
9,3
Prijavi ovu recenziju
Li S. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 15. lipnja 2015.
poor service
3
Poor service
Prijavi ovu recenziju
Cheung T. Poslovni putnici Hong Kong, 25. svibnja 2015.
Nice

Nice and peaceful
9,3
The location is good. Services is nice but the shuttle bus get off area is quite far away the check-in counter !
Prijavi ovu recenziju
Penny Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 25. svibnja 2015.
Excellent

Great service, good location
9,3
It's been a great experience to stay in MGM. VIP check in services as we booked double room suite and surprisingly our room is upgraded to Villa with 2 bedrooms. Very good rooms and exceeded my expectations. However, one point that the guard in VIP area should help guests to open the VIP gate instead just stand next to the gate
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

MGM Macau MakaoMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - KuhinjaMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Plesna dvoranaMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Plesna dvoranaMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - Eksterijer hotelaMGM Macau Makao - Eksterijer hotelaMGM Macau Makao - VrtMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - Eksterijer hotelaMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - BazenMGM Macau Makao - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07