Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

MGM Macau

Avenida Dr. Sun Yat Sen NAPE, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

MGM Macau Makao - Interijer hotela MGM Macau Makao - Predvorje MGM Macau Makao - Predvorje MGM Macau Makao - Interijer hotela MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Kupaonica MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Kupaonica MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Kupaonica MGM Macau Makao - Interijer hotela
MGM Macau Makao - Interijer hotela MGM Macau Makao - Bazen MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Kuhinja MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Kupaonica MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Predvorje MGM Macau Makao - Spa centar MGM Macau Makao - Vrt MGM Macau Makao - Spa centar
Područje Grad Macau Broj soba: 582

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 675recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (675)
Razvrstati po:
Chi S. Parovi Hong Kong, 13. siječnja 2016.
Room facilities

Location
6,3
In room facility is not good compare with our hotel such as JW or Conrad. Room little bit dark and no coffee machine
Prijavi ovu recenziju
Wai K. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 31. prosinca 2015.
its good

willing to help to fulfill our non smoking floor request.
9,7
the smoking issue is out of control. we already living in a non smoking floor, their were still smoke coming to our room through central air con. we are forced to turn off the air con. its lucky that its winter. its a matter of how to educate their guest. but i know its not easy.
Prijavi ovu recenziju
Belinda H. Solo putnici United Kingdom, 30. prosinca 2015.
Good

1. Bed 2. Bathroom 3. Size of room
9,3
Perfect
Prijavi ovu recenziju
Lau K. Parovi Hong Kong, 25. prosinca 2015.
good service

very good service, good location, breakfast with variety of choices
8,3
Prijavi ovu recenziju
Margaret C. Obitelji sa malom djecom Australia, 15. prosinca 2015.
Disappointing

Good location , clean, quiet
5
The room size is very small. We booked deluxe oceanview but it was not beautiful. It is overpriced compare with other hotel we have been stayed. The staff service is average. We have to wait for the room until 4:30pm, not 3pm as they mentioned on website.
Prijavi ovu recenziju
Wong C. Parovi China, 23. studenog 2015.
A cosy hotel with nicely decorated spacious room

spacious room, great F& B oulets and great service
9
Prijavi ovu recenziju
Tan W. Poslovni putnici Singapore, 17. studenog 2015.
Fantastic hotel

It's values for money the food the hotel serve is one of the best and the staffs are all very friendly
9,7
My stay in mgm macau is very pleasant. The room decoration is very nice. Good ambience
Prijavi ovu recenziju
Lee B. Grupe Malaysia, 10. studenog 2015.
World Class Luxury Hotel

Spacious Room, Strategic Location and Cheerful and Attentive Staffs
8,7
This was my second time staying in this hotel, pretty sure I will go back to this hotel again, I was staying at 2 bedrooms suite, VIP reception has provided an efficient check-in with 100% accurate fulfilment on my reservation requirement.
Prijavi ovu recenziju
Lee B. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 10. studenog 2015.
Tip Top Luxury Hotel

Spacious Room, Strategic Location and Cheerful and Attentive Staffs
9
This was my second time staying in this hotel, pretty sure I will go back to this hotel again, I was staying at 2 bedrooms suite, VIP reception has provided an efficient check-in with 100% accurate fulfilment on my reservation requirement.
Prijavi ovu recenziju
Wilson K. Solo putnici New Zealand, 18. listopada 2015.
Great Service!

Service was great. Suite was huge. Linked to shopping mall and casino
9,3
Booked a suite room and really felt like a VIP. check in process was done in the room. Really felt welcomed.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

MGM Macau MakaoMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - BazenMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - KuhinjaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - VrtMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - Dvorana za fitnessMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - Plesna dvoranaMGM Macau Makao - Plesna dvoranaMGM Macau Makao - Eksterijer hotelaMGM Macau Makao - Plesna dvoranaMGM Macau Makao - Plesna dvoranaMGM Macau Makao - Hrana i pićeMGM Macau Makao - Plesna dvoranaMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03