Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

MGM Macau

Avenida Dr. Sun Yat Sen NAPE, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

MGM Macau Makao - Interijer hotela MGM Macau Makao - Interijer hotela MGM Macau Makao - Predvorje MGM Macau Makao - Predvorje MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Kupaonica MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Kupaonica MGM Macau Makao - Kupaonica
MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Kuhinja MGM Macau Makao - Soba za sastanke MGM Macau Makao - Spa centar MGM Macau Makao - Spa centar MGM Macau Makao - Restoran MGM Macau Makao - Plesna dvorana MGM Macau Makao - Restoran MGM Macau Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 582
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 630recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (630)
Razvrstati po:
Li S. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 15. lipnja 2015.
poor service
3
Poor service
Cheung T. Poslovni putnici Hong Kong, 25. svibnja 2015.
Nice

Nice and peaceful
9,3
The location is good. Services is nice but the shuttle bus get off area is quite far away the check-in counter !
Penny Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 25. svibnja 2015.
Excellent

Great service, good location
9,3
It's been a great experience to stay in MGM. VIP check in services as we booked double room suite and surprisingly our room is upgraded to Villa with 2 bedrooms. Very good rooms and exceeded my expectations. However, one point that the guard in VIP area should help guests to open the VIP gate instead just stand next to the gate
Rennie D. Solo putnici Australia, 12. travnja 2015.
Fantastic

The rooms, The service, The amazing decor
9,7
I was upgraded to the VIP suit with a corner room, this made my Macau experience worth every cent. It should really be a Six star hotel !!!!
Supakrit V. Poslovni putnici Thailand, 8. travnja 2015.
Fantastic

One of the best hotels ive been to
10
Jessie L. Solo putnici Malaysia, 7. travnja 2015.
Good hotel

Location,Nice hotel
10
Perfect
Siu M. Parovi Hong Kong, 6. travnja 2015.
great stay

Hotel Room , food and casino brought us a vy gd memory.
9,7
all were gd except room was not ready after check in time.
Jorge C. Parovi Canada, 20. ožujka 2015.
wonderful hotel

our stay at the MGM Macau was delightful. hotel staff were attentive and very helpful. we got upgraded to a deluxe two bedroom suite. a corner unit with great views. highly recommended.
9
Janet Y. Parovi Hong Kong, 19. veljače 2015.
Must stay in Macau!

Good location, friendly staff, good room service.
9,3
Very good. Friendly staff and good service level.
Chui F. Parovi Hong Kong, 1. veljače 2015.
Luxury & comfort stay

Luxury & comfort & gambling
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

MGM Macau MakaoMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - KuhinjaMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Plesna dvoranaMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Plesna dvoranaMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - Eksterijer hotelaMGM Macau Makao - Eksterijer hotelaMGM Macau Makao - VrtMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - Eksterijer hotelaMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - BazenMGM Macau Makao - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6C05