ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

MGM Macau

Avenida Dr. Sun Yat Sen NAPE, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

MGM Macau Makao - Interijer hotela MGM Macau Makao - Interijer hotela MGM Macau Makao - Predvorje MGM Macau Makao - Predvorje MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Kupaonica MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Gostinjska soba MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Kupaonica MGM Macau Makao - Kupaonica
MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Apartman MGM Macau Makao - Kuhinja MGM Macau Makao - Soba za sastanke MGM Macau Makao - Spa centar MGM Macau Makao - Spa centar MGM Macau Makao - Restoran MGM Macau Makao - Plesna dvorana MGM Macau Makao - Restoran MGM Macau Makao - Restoran
Područje Grad Macau Broj soba: 582
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 622recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (622)
Razvrstati po:
Rennie D. Solo putnici Australia, 12. travnja 2015.
Fantastic

The rooms, The service, The amazing decor
9,7
I was upgraded to the VIP suit with a corner room, this made my Macau experience worth every cent. It should really be a Six star hotel !!!!
Supakrit V. Poslovni putnici Thailand, 8. travnja 2015.
Fantastic

One of the best hotels ive been to
10
Siu M. Parovi Hong Kong, 6. travnja 2015.
great stay

Hotel Room , food and casino brought us a vy gd memory.
9,7
all were gd except room was not ready after check in time.
Jorge C. Parovi Canada, 20. ožujka 2015.
wonderful hotel

our stay at the MGM Macau was delightful. hotel staff were attentive and very helpful. we got upgraded to a deluxe two bedroom suite. a corner unit with great views. highly recommended.
9
Janet Y. Parovi Hong Kong, 19. veljače 2015.
Must stay in Macau!

Good location, friendly staff, good room service.
9,3
Very good. Friendly staff and good service level.
Chui F. Parovi Hong Kong, 1. veljače 2015.
Luxury & comfort stay

Luxury & comfort & gambling
8
Ming S. Parovi Hong Kong, 26. prosinca 2014.
Improvement make perfect

Location , Atmosphere & Restaurant
9
MGM is a famous 5-star hotel group and we are willing to stay for a long long time. Foe the trip to Macau this time, we finally have chance to stay in Macau. We made a reservation for the non-smoking room. Check In at 15:00 while staff said still not yet clear up and may be need to wait until 16:00. we go to casino and wait for the time pass and we back to the front office again on 16:00, staff said the room are not yet ready and it may take for another 45mins for the room. We felt disappointed and we need to have dinner around 18:00, therefore we only can take to smoking room for this time which the staff promised will have the air fresh services. We go up to the room and the room are smelly which make up upset. And the staff come to room after 20mins and said need to have the air refresh services. it shown that they do not done what they promise. I think they can improve for the 5 star services.
Mark T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 18. studenog 2014.
Grand and luxurious

Spacious rooms, good food
9,3
Rooms were luxurious and spacious. Breakfast offered was good. However, price is on the high side apart from that it is a good hotel with a casino attached
Ivon L. Poslovni putnici Malaysia, 28. listopada 2014.
Luxury and Comfort Stay

comfort, grand and large room, entertainment
7,7
Great and comfort
Cecilia D. Parovi Ecuador, 22. kolovoza 2014.
Wonderful, Relaxing Stay

Comfort, Service, Ambience
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

MGM Macau MakaoMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - Gostinjska sobaMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - KupaonicaMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - ApartmanMGM Macau Makao - KuhinjaMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Plesna dvoranaMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Plesna dvoranaMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Spa centarMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - RestoranMGM Macau Makao - Soba za sastankeMGM Macau Makao - Eksterijer hotelaMGM Macau Makao - Eksterijer hotelaMGM Macau Makao - VrtMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - Eksterijer hotelaMGM Macau Makao - Interijer hotelaMGM Macau Makao - PredvorjeMGM Macau Makao - BazenMGM Macau Makao - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3B04