Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mia Casa Hotel

2 Hau Wo Street, Kennedy Town, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mia Casa Hotel Hong Kong - Apartman Mia Casa Hotel Hong Kong - Apartman Mia Casa Hotel Hong Kong - Apartman Mia Casa Hotel Hong Kong - Apartman Mia Casa Hotel Hong Kong - Apartman Mia Casa Hotel Hong Kong - Balkon/terasa Mia Casa Hotel Hong Kong - Apartman Mia Casa Hotel Hong Kong - Apartman Mia Casa Hotel Hong Kong - Apartman
Mia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mia Casa Hotel Hong Kong - Kupaonica Mia Casa Hotel Hong Kong - Kupaonica Mia Casa Hotel Hong Kong - Kupaonica Mia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mia Casa Hotel Hong Kong - Apartman Mia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Mia Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela Mia Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotela Mia Casa Hotel Hong Kong - Vrt Mia Casa Hotel Hong Kong - Vrt
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 33
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 489recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (489)
Razvrstati po:
Jay H. Poslovni putnici United States of America, 1. srpnja 2015.
Ideal for my needs

Location. Quiet. Clean.
8,7
The hotel is three, short blocks from the Kennedy Town station for MTR, Hong Kong's clean, efficient and safe metro system. So you are 10 minutes away from Central Station, from which you can go anywhere in HK. The hotel itself is small (three rooms to the floor I was on), but well built so you do not hear chatter/television from adjacent rooms. Because it is small, space would have been tight for two in the lowest cost room I was moved into because a safe was not available in the ADA-accessible, single that also had a mini-kitchen not available in the double. The neighborhood has cheap and pricey restaurants all over and felt safe during all hours. I would come back again with my wife but get a larger room. Laundry room upstairs (on the 21st floor--you walk up from the 19th) has three washers/dryers and is free but you need to get your own detergent at the small super market one street over. Hotel does not offer laundry service. The rooms are NOT serviced daily, but this was not a problem for me. Staff was helpful with any request.
Prijavi ovu recenziju
Peter B. Solo putnici Australia, 6. lipnja 2015.
Location

Location, quiet, cost
5,3
It was OK as it was just a bed in a quiet room in central Hong Kong. I did not eat at this Hotel but do not think any food was on offer.
Prijavi ovu recenziju
Si K. Solo putnici Macau, 24. svibnja 2015.
near Kennedy Town MTR station

location, good for budget travellers, friendly staff
6
Rooms are ok (can be cleaner, though). It's near the Kennedy Town MTR station, so location is good, especially if you want to explore the area. Staff at the reception are friendly.
Prijavi ovu recenziju
Lauren H. Parovi United States of America, 21. svibnja 2015.
Clean, quiet, simple

We arrived in Hong Konk after spending 3 weeks in China, and just spent the night before flying back home. The room was simple, clean, elegant and quiet. The receptionist was pleasant and helpful.
9,3
Very pleasant. Neighborhood seems to be interesting, with several good restaurants close by.
Prijavi ovu recenziju
Ka H. Parovi Hong Kong, 23. travnja 2015.
good

very good
9
Prijavi ovu recenziju
Phui L. Grupe Malaysia, 21. travnja 2015.
Worth the value

location, cleanliness, price
8,7
The location is convenient to MTR (3 mins walk), not too congested neighborhood, alot of food and 711 nearby, room is rather spacious for HK, bathroom is very tiny though. Very clean and the bed is comfy. Amenities are rather complete. If i return to HK i will stay here again. Perhaps the price will increase much soon due to convenient location after Kennedy Towm MTR station is built recently.
Prijavi ovu recenziju
Carmelita S. Obitelji sa malom djecom Macau, 5. travnja 2015.
Good location

Good location, friendly staff
8
Good location, friendly staff
Prijavi ovu recenziju
Elizabeth R. Grupe United Kingdom, 30. ožujka 2015.
Compact but convenient

Staff, location, cooking amenities
8
Prijavi ovu recenziju
Cameron C. Solo putnici Australia, 29. ožujka 2015.
Great little gem in Kennedy Town

Location near MTR, Safe, Clean rooms
7
Found this online after seeing reasonable prices during rugby 7's. it was easy to find. Now that the train goes to Kennedy Town, this will become popular with plenty of eateries around.
Prijavi ovu recenziju
Lee S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 27. ožujka 2015.
the stuff are very friendly and helpful

the room is vrey completed, good enviroment and friend stuff
7
I very satisfy with this hotel but only one thigs is it only have one elevator and small, even it function is not bad.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mia Casa Hotel Hong KongMia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMia Casa Hotel Hong Kong - ApartmanMia Casa Hotel Hong Kong - ApartmanMia Casa Hotel Hong Kong - ApartmanMia Casa Hotel Hong Kong - ApartmanMia Casa Hotel Hong Kong - ApartmanMia Casa Hotel Hong Kong - Balkon/terasaMia Casa Hotel Hong Kong - ApartmanMia Casa Hotel Hong Kong - ApartmanMia Casa Hotel Hong Kong - ApartmanMia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMia Casa Hotel Hong Kong - KupaonicaMia Casa Hotel Hong Kong - KupaonicaMia Casa Hotel Hong Kong - KupaonicaMia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMia Casa Hotel Hong Kong - ApartmanMia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMia Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMia Casa Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMia Casa Hotel Hong Kong - VrtMia Casa Hotel Hong Kong - VrtMia Casa Hotel Hong Kong - PredvorjeMia Casa Hotel Hong Kong - PredvorjeMia Casa Hotel Hong Kong - PogledMia Casa Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMia Casa Hotel Hong Kong - KupaonicaMia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMia Casa Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03