Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Michelberger Hotel

Warschauer Str. 39-40, Friedrichshain, Berlin, Njemačka 10243 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Michelberger Hotel Berlin - Recepcija Michelberger Hotel Berlin - Soba za sastanke Michelberger Hotel Berlin - Gostinjska soba Michelberger Hotel Berlin - Hrana i piće Michelberger Hotel Berlin - Soba za sastanke Michelberger Hotel Berlin - Soba za sastanke Michelberger Hotel Berlin - Recepcija Michelberger Hotel Berlin - Hrana i piće Michelberger Hotel Berlin - Gostinjska soba Michelberger Hotel Berlin - Hrana i piće Michelberger Hotel Berlin - Hrana i piće Michelberger Hotel Berlin - Pub/salon Michelberger Hotel Berlin - Restoran Michelberger Hotel Berlin - Hrana i piće Michelberger Hotel Berlin - Interijer hotela Michelberger Hotel Berlin - Hrana i piće
Michelberger Hotel Berlin - Gostinjska soba Michelberger Hotel Berlin - Gostinjska soba Michelberger Hotel Berlin - Gostinjska soba Michelberger Hotel Berlin - Gostinjska soba Michelberger Hotel Berlin - Pub/salon Michelberger Hotel Berlin - Gostinjska soba Michelberger Hotel Berlin - Gostinjska soba Michelberger Hotel Berlin - Gostinjska soba Michelberger Hotel Berlin - Restoran Michelberger Hotel Berlin - Gostinjska soba Michelberger Hotel Berlin - Gostinjska soba Michelberger Hotel Berlin - Hrana i piće
Područje Friedrichshain Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 58recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (58)
Razvrstati po:
Liam W. Poslovni putnici United States of America, 18. kolovoza 2015.
Why do I have to give my review a title?

Good wifi, great vibe, comfortable bed
9,7
Other than no A/C in the summer, wonderful.
Prijavi ovu recenziju
Eunjung C. Solo putnici South Korea, 16. srpnja 2015.
Nice bar and cool ppl

Bar, breakfast and staff
8
Was nice and comfy. Ppl were very nice and interesting variety of cocktails available. Close to centre and easy to grab metros.
Prijavi ovu recenziju
Peter H. Parovi Norway, 30. lipnja 2015.
Best hotel, best location

Location, rooms, coconut water
9,7
We always stay here when in Berlin. Perfect location if u want to eat and party. Only downside is super slow service in the bar and they're a bit cocky. Other than that it's perfect! Try the coconut water!
Prijavi ovu recenziju
Holden W. Parovi United Kingdom, 12. siječnja 2015.
Favourite hotel ever

Fantatic lounge, fun unique details and great staff
10
The best
Prijavi ovu recenziju
Robert T. Parovi United Kingdom, 11. siječnja 2015.
Amazing Hotel - Would highly reccommend to couples

staff, character, location
9,3
Prijavi ovu recenziju
Nap K. Grupe Malaysia, 29. prosinca 2014.
Great location hip hotel

location, hip design, atmosphere
7,3
Prijavi ovu recenziju
Shao C. Solo putnici United Kingdom, 22. prosinca 2014.
new experience

the cafe / room / restaurant
9
Prijavi ovu recenziju
Yayoi S. Solo putnici Japan, 7. prosinca 2014.
Best Hotel of my life

Good Staff, Good Location, Good breakfast
10
Really good ! I have felt my home in Belrin,
Prijavi ovu recenziju
Hannah B. Parovi United Kingdom, 17. studenog 2014.
what a quirky hotel!

The coffee, the decor, and the big lebowski
9
Overall we had a delightful experience here. Friendly, knowledgeable staff. Seconds from all necessary transport (although there's plenty going on within walking distance). A great bar/cafe that opens until 4am, with a lovely courtyard to accompany it. Full of strange little quirks to make it an entirely unique hotel. I would implore anyone visiting Berlin to join the Michelberger's at their warm, comfortable home.
Prijavi ovu recenziju
Rob H. Parovi United Kingdom, 2. studenog 2014.
better than expectations could imagine

style staff and breakfast
10
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Michelberger Hotel BerlinMichelberger Hotel Berlin - RecepcijaMichelberger Hotel Berlin - Soba za sastankeMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Hrana i pićeMichelberger Hotel Berlin - Soba za sastankeMichelberger Hotel Berlin - Soba za sastankeMichelberger Hotel Berlin - RecepcijaMichelberger Hotel Berlin - Hrana i pićeMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Hrana i pićeMichelberger Hotel Berlin - Hrana i pićeMichelberger Hotel Berlin - Pub/salonMichelberger Hotel Berlin - RestoranMichelberger Hotel Berlin - Hrana i pićeMichelberger Hotel Berlin - Interijer hotelaMichelberger Hotel Berlin - Hrana i pićeMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Pub/salonMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - RestoranMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Hrana i pićeMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Hrana i pićeMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Rekreacijski sadržajiMichelberger Hotel Berlin - RestoranMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Hrana i pićeMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - RestoranMichelberger Hotel Berlin - Hrana i pićeMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - RestoranMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - Gostinjska sobaMichelberger Hotel Berlin - RestoranMichelberger Hotel Berlin - RestoranMichelberger Hotel Berlin - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07