Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Microtel by Wyndham Davao

Damosa Gateway Complex, Mamay Road Lanang, Lanang, grad Davao , Filipini 8000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 170recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (170)
Razvrstati po:
April G. Parovi Philippines, 18. travnja 2016.
Had to move
3,7
Booked standard room with 2 beds. Had 1 person on the occupancy list tho. Was being charged another 750pesos per night for 1 more occupant. Hotel room that was about 2500 per night suddenly became 3250. Just not worth it for a place to sleep in.
Prijavi ovu recenziju
Hanna G. Grupe Philippines, 10. travnja 2016.
awesome 😊
6,7
the staffs and guards are excellent 🤗 .. the breakfast -- the best!
Prijavi ovu recenziju
Albert C. Poslovni putnici Philippines, 1. travnja 2016.
Nice hotel
6,3
Near mall
Prijavi ovu recenziju
Kaith G. Obitelji sa odraslom djecom Germany, 27. ožujka 2016.
Great experience
6,3
Very friendly, attentive, assisting staff made our stay in the hotel to a very pleasant one. We were very satisfied in every respect. / Suggestion for improvement: the breakfast room could be a bit more spacy..that would make the stay there more comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Ritchmond T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. ožujka 2016.
staffs are the best
6,7
nice location. very nice staff. clean.
Prijavi ovu recenziju
Boyd C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. ožujka 2016.
Good location and very clean room
6,3
Staff are very helpful, but very slow wifi
Prijavi ovu recenziju
Cristabelle M. Grupe Philippines, 3. ožujka 2016.
davao stay

Comfy
7,7
It was ok
Prijavi ovu recenziju
Colin P. Parovi Australia, 17. veljače 2016.
Good value

Good location, clean rooms, good staff
9,3
Had a pleasant stay here, very close to SM Lanang, lots of places to eat in surrounding area. Room was large with two queen beds, aircon worked well and cable tv and wi-fi available in room.
Prijavi ovu recenziju
Antonio O. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. veljače 2016.
Great stay!

Comfy bed, clean room and toilet/bath, convenient location
9
It was great! The bed was so comfy we didn't want to leave. The staff were very helpful, and the hotel's location was very convenient.
Prijavi ovu recenziju
Raul C. Poslovni putnici Philippines, 3. veljače 2016.
Over rated Hotel for Davao standards.vs Gensan Mic
5
We were disappointed with our stay this time compared with our previous stays in Davao where it was avearage and Gensan Microtel where everything was ok. The aircons in the room were not functioning properly n bfast leaves much to be desired
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Microtel by Wyndham Davao grad Davao Microtel by Wyndham Davao grad Davao  - Gostinjska sobaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Gostinjska sobaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - KupaonicaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Gostinjska sobaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Gostinjska sobaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Gostinjska sobaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - RestoranMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Interijer hotelaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Eksterijer hotelaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Gostinjska sobaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Gostinjska sobaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Eksterijer hotelaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Interijer hotelaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Gostinjska sobaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - KupaonicaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Eksterijer hotelaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Interijer hotelaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Interijer hotelaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Gostinjska sobaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - KupaonicaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - SadržajiMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - SadržajiMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - RecepcijaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - KupaonicaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Gostinjska sobaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Interijer hotelaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - KupaonicaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Gostinjska sobaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Interijer hotelaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Gostinjska sobaMicrotel by Wyndham Davao grad Davao  - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02