Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Millennium Resort Patong Phuket

199 Rat-Uthit 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centar Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Soba za sastanke Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Soba za sastanke Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Plesna dvorana Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotela Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotela Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Predvorje Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Predvorje Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Predvorje Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Predvorje Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salon Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salon Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salon
Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restoran Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restoran Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restoran Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restoran Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Bazen Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centar Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centar
Područje Patong Broj soba: 418
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 3994recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (3994)
Razvrstati po:
Wong B. Solo putnici Malaysia, 23. svibnja 2015.
location within shopping mall and beach

location cleaniness
7,3
Only problem unable to control tourists from eating durian in the hotel room . That really put me off . Other then that it is find .
Ali A. Parovi Kuwait, 21. svibnja 2015.
Perfect location

Location, comfortable, swimming pool
8,7
Manjunath P. Grupe India, 21. svibnja 2015.
Phuket

Location and room cleanliness
7,7
Robert B. Solo putnici United States of America, 20. svibnja 2015.
Great Hotel

Location, pool, service
9,7
Great Hotel. I highly recommend
Mohamed A. Obitelji sa malom djecom Bahrain, 14. svibnja 2015.
Big room and great location

Room, friendly staff and excellent location
9
Fantastic
Raed A. Solo putnici Saudi Arabia, 11. svibnja 2015.
good location

good location clean nice
8,7
very nice
Khoo E. Parovi Malaysia, 10. svibnja 2015.
Overall is a good stay

Good location,nice room
9
Weiting L. Parovi Singapore, 10. svibnja 2015.
Great stay!

Guest experience, location and spa service
9
This was the second time we've stayed at the Millennium and the second time round seemed much better. It could be because we spent plenty of time in the resort given my pregnancy, and we didn't venture out much except during meal times. Service was great and hotel staff were very courteous as well. We'll very likely revisit for the third time, when our baby is born!
Khairun Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 6. svibnja 2015.
Comfort and centrally located

spacious, food and clean
8,3
Have a good stay in this hotel.
Bee Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 6. svibnja 2015.
Condition looks old need renovation

Location, friendly staff
7,3
Great location & friendly staff but there are ants inside my room esp on the coffee table. Toilet is clean but old.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Millennium Resort Patong Phuket PhuketMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centarMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Soba za sastankeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Soba za sastankeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Plesna dvoranaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotelaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotelaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PredvorjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PredvorjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PredvorjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PredvorjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salonMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salonMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/salonMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestoranMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestoranMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestoranMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestoranMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - BazenMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centarMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Spa centarMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Dvorana za fitnessMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Dvorana za fitnessMillennium Resort Patong Phuket Phuket - OkružjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - OkružjeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Okružje


AS-AGWEB-3C02